Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
koje smo mi to sanse imali ?
imali 6 sansi na citavom SP, sut Lulica protiv Argentine glavom, gol Ibisevica, gol Dzeke i one Dzekine 3 sanse(stativa, glava i odbrana Enijame)
koliko od njih je kreirao Pjanic? daj boze i jednu
imali 6 sansi na citavom SP, sut Lulica protiv Argentine glavom, gol Ibisevica, gol Dzeke i one Dzekine 3 sanse(stativa, glava i odbrana Enijame)
koliko od njih je kreirao Pjanic? daj boze i jednu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Eto, baš na Džekinoj temi si napis'o da je mog'o dat tri gola da je bilo sreće. Tačno. Ibišević je također im'o jednu dobru šansu. Ko im je stvorio te šanse? I, ne znam kako smo mi pojedeni na sredini, kad su naši najveći problemi zapravo bili u realizaciji i greškama pozadi. Naravno, tu je i faktor sudije koji nije baš zanemarljiv. Jedino što je tačno je to da su Nigerijci više trčali, ali ne više od Pjanića i Bešića, nego od ostalih veznjaka.ultrasstyle_tz je napisao/la:mi sinoc da smo imali 2 dobra vezna ne bi nam se desio kolaps koji se desio i to je to..sa 2 dobra igraca i 2 osrednja bi se vezni red drzao kako-tako a mi se raspali ko...duela nismo uzeli...
o tom branjenju i hvaljenju je rijec, ni po cem se on posebno nije istakao na ovom Sp..
dobar Besic, dobar Pjanic, solidan Hajrovic, Miske pretrcao preko 10 km, podvalio par lopti-dobar i on bio, a mi POJEDENI na sredini terena
ispade samo jadni Medunjanin kriv za kolaps, i Dzeko koji je jedini nesto uradio na terenu konkretno
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Kako vas nije stid ista protiv Miralema napisati ?
Pa njegova predstava protiv Argentine je u rangu najboljih predstava jednog veznog igraca ikad.
Kao Pirlo ili Scholes iz najboljih dana, kao Kroos protiv Arsenala..
Jedini igrac uz Hajrovica da je naprijed nesto pokusavao.
Sramite se, ne zasluzujemo bolje.
Pa njegova predstava protiv Argentine je u rangu najboljih predstava jednog veznog igraca ikad.
Kao Pirlo ili Scholes iz najboljih dana, kao Kroos protiv Arsenala..
Jedini igrac uz Hajrovica da je naprijed nesto pokusavao.
Sramite se, ne zasluzujemo bolje.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ti ako ocekujes da Miralem dribrla dva igraca i onda plasira loptu u devedeset onda se trebas presaltati na Argentinu i Mesija jer jedino je on to u stanju uraditi..ultrasstyle_tz je napisao/la: je.em ga ja i vasu pricu ovdje, branit ce te ga taman da vam se na glavu pose.re...igra duboko , "nije to njegova pozicija , zrtva taktike, treba ga stavit na mjesto Misimovica iza Dzeke i dat mu slobodu u igri, ima previse defanzivnih zadataka"...stavis ga da igra iza Dzeke i das mu svu slobodu u igri kao sinoc, onda " dje ces ga stavit da igra poluspica, zrtva taktike bla bla "....je.em ga ja dje ga onda stavit da igra
igrac za Reala, Barcelone, Celzija qrac moj, nek se ugleda na Rakitica i Modrica malo kako sta i gdje igraju, isti tip igraca, ista pozicija, pa nit ih ko gusi, nit im treba sloboda, nit trebaju malo naprijed, malo nazad, malo desno, malo ulijevo, nit im smeta Kovacic, Samir, qrac-palac nego ljudi ORU teren, a ovom vazda neko smeta, neko ga gusi, zato uostalom njih 2 i igraju u Realu i Barci a on je samo igrac za Reala i Barce..
da ne bude zabune, ovo je cisto post za ove "Pjanicoljubce" koji bi ga branili ko sto rekoh i na glavu da im se pos.ere, protiv momka nemam nista, na SP je dao sve od sebe, al ga se dize malo izad onog sto on jest i to na ustrb svakog, kriv Miske, Medunjanin, selektor, Dzeko, pozicija, danas preofanzivan, jucer predefanzivan...daj ba vise
Pjanic je u ove dvije utakmice pokazao klasu,u top 5 igraca na WC je po pretrcanoj kilometrazi,igrac koji je kreirao najvise sansi na WC u prva dva kola,igrac sa najvise odigranih pasova u nasoj ekipi i uz to je pokazao jednu veliku odgovornost u igri jer nije imao ni jednu izgubljenu loptu na sredini terena koja bi protivniku omogucila kontru,.Nacin na koji on kontrolise loptu i smirenost koju pokazuje u svojoj igri je poezija i pokazatelj klase koju posjeduje,.
Pricas mi o Modricu i Rakiticu pa cu te pitati sta su to oni pokazali u utakmici protiv Brazila ? Ni jedan ni drugi nisu kreirali ni jednu ozbiljnu sansu za Hrvatsku,loptu su dodavali uglavnom prvom do sebe bez ikakve ideje u organizaciji napada..Rakitic je direktni krivac kod treceg gola Brazilaca a pored toga nije uradio nista ali bas nista vrijedno pomena za 90 minuta provedenih na terenu i ti se usudis da iznosis ovakve nebuloze na ovoj temi,.
Pjanic je svjetska klasa i to ce ti potvrditi svaki statisticki podatak ,realno,jedan od najdominantnijih veznih igraca u dosadasnjem djelu SP-a kada se u obzir uzme cjelokupni dojam..
Napad i odbrana da su bili na nivou sredini svi mi sad pričali da ne treba upisati pobjedu protiv Irana unaprijed a neki bi smišljali taktike za Francuze.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Eto, baš na Džekinoj temi si napis'o da je mog'o dat tri gola da je bilo sreće. Tačno. Ibišević je također im'o jednu dobru šansu. Ko im je stvorio te šanse? I, ne znam kako smo mi pojedeni na sredini, kad su naši najveći problemi zapravo bili u realizaciji i greškama pozadi. Naravno, tu je i faktor sudije koji nije baš zanemarljiv. Jedino što je tačno je to da su Nigerijci više trčali, ali ne više od Pjanića i Bešića, nego od ostalih veznjaka.ultrasstyle_tz je napisao/la:mi sinoc da smo imali 2 dobra vezna ne bi nam se desio kolaps koji se desio i to je to..sa 2 dobra igraca i 2 osrednja bi se vezni red drzao kako-tako a mi se raspali ko...duela nismo uzeli...
o tom branjenju i hvaljenju je rijec, ni po cem se on posebno nije istakao na ovom Sp..
dobar Besic, dobar Pjanic, solidan Hajrovic, Miske pretrcao preko 10 km, podvalio par lopti-dobar i on bio, a mi POJEDENI na sredini terena
ispade samo jadni Medunjanin kriv za kolaps, i Dzeko koji je jedini nesto uradio na terenu konkretno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Citam strane forume i hvale Pjanica, samo ga mi kudimo
zemlja besposlicara.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Lulic asistirao kod gola Ibisevica, Miske ga izbacio kod ponistenog gola, Tinki centrirao kod suta glavom, Lulicu mislim da je Mujdza nabacio kad je imao sansu protiv Argentine (il je korner bio, to je mozda Pjanic)...za onu sansu kad Enijama skide ne znam..
a sto se tice trcanja, trce oni, al u prazno...Rahima je znao pretrcat najmanje u ekipi al se postavit svaku dje treba, ovi preorase 20 i nesto kilometara mi duela na sredini ne dobismo u drugom pol...nije sve ni u statistici, predprosle sezone "moj" Juventus u 1/4 finalu LP za ne znam ti koliko kilometara pretrca vise od igraca Bajerna pa se s loptom ne sastavismo u toj utakmici, raskovase "nas" ljudi ko staru stalu...
ne kudim ja njega, nego CITAV nas vezni red koji nije na nivou modernog fudbala i tacka..mozda nekad bude, kad se rodi igrac kombinacija Misketa i Zahirovica, ili Besica i Pjanica, kao sto su recimo Modric, Vidal , Yaya, Pogba, "xaviesta" svojevremeno itd itd
digli smo se malo, svako hvali nekog veznjaka , ovaj Pjanica, ovaj Besica, ja Misketa, onaj ubaci kako ni Hajrovic nije bio los a mi duela ne dobismo citavo poluvrijeme...jesu pretrcali svi, al trcali za igracima, trcali da popune rupe, a ne konkretno i takticko trcanje
a sto se tice trcanja, trce oni, al u prazno...Rahima je znao pretrcat najmanje u ekipi al se postavit svaku dje treba, ovi preorase 20 i nesto kilometara mi duela na sredini ne dobismo u drugom pol...nije sve ni u statistici, predprosle sezone "moj" Juventus u 1/4 finalu LP za ne znam ti koliko kilometara pretrca vise od igraca Bajerna pa se s loptom ne sastavismo u toj utakmici, raskovase "nas" ljudi ko staru stalu...
ne kudim ja njega, nego CITAV nas vezni red koji nije na nivou modernog fudbala i tacka..mozda nekad bude, kad se rodi igrac kombinacija Misketa i Zahirovica, ili Besica i Pjanica, kao sto su recimo Modric, Vidal , Yaya, Pogba, "xaviesta" svojevremeno itd itd
digli smo se malo, svako hvali nekog veznjaka , ovaj Pjanica, ovaj Besica, ja Misketa, onaj ubaci kako ni Hajrovic nije bio los a mi duela ne dobismo citavo poluvrijeme...jesu pretrcali svi, al trcali za igracima, trcali da popune rupe, a ne konkretno i takticko trcanje
Ma jedino ga ovaj pacijent kritikuje sto lize Misimovica. Pjanic je nas najbolji igrac i jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji u svijetu.Zekoo je napisao/la:Citam strane forume i hvale Pjanica, samo ga mi kudimo![]()
zemlja besposlicara.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Knowing a defeat would knock them out, Bosnia looked to up the tempo, with the brilliant Miralem Pjanic their obvious game-changer. The Roma star showed exactly why he is now regarded as one of the finest playmakers in Europe by displaying both dizzying dribbling and inch-perfect distribution of the ball. He succeeded with 7 of his 8 take-ons, and created no fewer than 7 goalscoring chances for team-mates.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
daj boze, al mi nabrojasmo 6 sansi nasih u 2 tekme..sta oni smatraju pod kreiranom sansom..dje tih nasih 7 sansi sinoc, bez ovih sto su Miske i ostali kreirali? mi sinoc 3 sanse imali za citavu tekmu
Sansa je recimo fenomenalna lopta Mireta za Mujdzu sinoc. Lopta u 16 metara, kroz tri igraca, ne bi poslao ni Guti bolju.
Mujdza je samo trebao pogodit jednog od nasih igraca u 5 metara, on je naravno pogodio igraca ispred sebe.
Kao sto svaku loptu koju Pjanic proturi iza odbrane Lulic, Mujdza, Salihovic zapucaju nebu pod oblake.
Mujdza je samo trebao pogodit jednog od nasih igraca u 5 metara, on je naravno pogodio igraca ispred sebe.
Kao sto svaku loptu koju Pjanic proturi iza odbrane Lulic, Mujdza, Salihovic zapucaju nebu pod oblake.
Pjanić je odavno naš najbolji igrač i umjesto da se njemu podredi tim, drugima se podređuje
Dobra utakmica, par odličnih driblinga i veliko zalaganje.
Gledao sam na desetine utakmica ove sezone u Romi i Pjanić je mnogo napredovao, samo u reprezentaciji su druge okolnosti gdje imate slučaj da jedan igrač trči za dvojicu.

Dobra utakmica, par odličnih driblinga i veliko zalaganje.
Gledao sam na desetine utakmica ove sezone u Romi i Pjanić je mnogo napredovao, samo u reprezentaciji su druge okolnosti gdje imate slučaj da jedan igrač trči za dvojicu.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nisu valjda i ovi sa FourFourTwo Pjanićoljupci?ultrasstyle_tz je napisao/la:daj boze, al mi nabrojasmo 6 sansi nasih u 2 tekme..sta oni smatraju pod kreiranom sansom..dje tih nasih 7 sansi sinoc, bez ovih sto su Miske i ostali kreirali? mi sinoc 3 sanse imali za citavu tekmu

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Pa nije sansa samo kada izbacis igraca 1 na 1 s golmanom,.Imali smo 18 suteva od cega 10 u okvir gola,.Dzeko je imao 1 na 1 s golmanom,imao je onaj traljavi sut glavom direktno u golmana iz idealne pozicije,imao je idealno ostavljenu loptu na desetak metara od gola koju je zapucao na tribine,i na kraju je imao zicer kada je pogodio golmana,mora se priznati da je kod te situacije sudija propustio svirati ocigledno igranje rukom,.Pored toga je imao jos 4 suta a svi znamo da on nije igrac koji suta sa trdieset metara i da mu je tu poziciju za sut neko morao kreirati kao i svaku drugu,.ultrasstyle_tz je napisao/la: daj boze, al mi nabrojasmo 6 sansi nasih u 2 tekme..sta oni smatraju pod kreiranom sansom..dje tih nasih 7 sansi sinoc, bez ovih sto su Miske i ostali kreirali? mi sinoc 3 sanse imali za citavu tekmu
Evo i @Mozambik ti je naveo situaciju koja se smatra sansom,.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Cijeli svijet je slozan da je Pjanic daleko najbolji nas igrac u ove dvije zadnje utakmice.
Samo mi seremo nesto protiv njega. Nek nas je sramota.
Samo mi seremo nesto protiv njega. Nek nas je sramota.
ma pustite @ultrasstyle_tz..
lik nije ništa gori od gringa, samo što ovaj drugi bez ikakve sramote vrijeđa pjanića sve dok mu neko ne poklopi njušku, tada se povuče iz diskusije na par dana.. dok je ovaj prvi samo jedan obični slijepac, ali nama to nije bitno - svi mi znamo kakav je igrač miralem pjanić, ne samo mi, već svi koji prate scenu europskog fudbala. uvijek će se naći neki lik koji će to osporavati bez ikakvog razloga.
lik nije ništa gori od gringa, samo što ovaj drugi bez ikakve sramote vrijeđa pjanića sve dok mu neko ne poklopi njušku, tada se povuče iz diskusije na par dana.. dok je ovaj prvi samo jedan obični slijepac, ali nama to nije bitno - svi mi znamo kakav je igrač miralem pjanić, ne samo mi, već svi koji prate scenu europskog fudbala. uvijek će se naći neki lik koji će to osporavati bez ikakvog razloga.
Pjanicu se nema sta prigovoriti..Ja sam sinoc napisao da sam ravnodusan prema predstavi protiv Nigerije,najprije zato sto nije uzeo stvar u svoje ruke kad je vidio da neznalica Safet nista ne cini,da Dzeko ne moze sam,da Miske jedva dise..Samo zato..Inace,Pjanic,Bega i Besic su tri momka kojim se nema sta prigovoriti na ovom SP-u,tj u ove dvije tekme..
Mire,ti si nasa svijetla sadasnjost,a aBd jos blistavija buducnost!!
Mire,ti si nasa svijetla sadasnjost,a aBd jos blistavija buducnost!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sinoc je odigrao jako lose...skroz se malo trudio i kretao i nije cudo sto je Dzeko morao sve sam jer nije imao podrsku Pjanketa.
gdje su te partije radi kojeg ga traze veliki timovi...podbacio je totalno i jedan od glavnih razloga zasto je Dzeko imao losu vecer
gdje su te partije radi kojeg ga traze veliki timovi...podbacio je totalno i jedan od glavnih razloga zasto je Dzeko imao losu vecer
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Hahahahaha.Hattrick je napisao/la:Sinoc je odigrao jako lose...skroz se malo trudio i kretao i nije cudo sto je Dzeko morao sve sam jer nije imao podrsku Pjanketa.
A ono Pjana najvise pretcao na utakmici, i bio jedan od boljih na terenu.
Analiza ti je kao da nisi gledao utakmicu, u najmanju ruku.
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 22 gosta.