Sto se tice igraca zelim reci iduce:
EDIN DZEKO: Pa sta hocete ljudi boziji vise ? dao je go borio se sam sa 3 stopera, sta je trebo igrat presnig sam na citavu zadnju liniju ? jel imo sansi jeste, borio se ja mu ne zamjeran nista. Trebo je uzet sam loptu ispred naseg gola od Emenike proc sve sam do 16 odigrat dupli sa misktom i zabit ga ? jel to mozda ono sto ste ocekivali? Nije bio najbolji , ali raja samo njemu sere za sve, da je bio na tribinima radi povrede rekli bi nije navijo sa dovoljno srcanosti....
SMINKA: Bicakcic , Medunjanin, i jos par njih su u repci radi frizura , mocnih telefona i neke satro sminke imidza...ma pun mi vas je ba kur.ac . Ja se eo kunem da u nasoj ligi ima igraca poput Bicakcica i tu se nema sta vise pricat oboici se zahvaliti modza medunjaninu dat da udje nekad
PJANIC: Po meni najvece razocaranje. Gdje su oni Barca, REAL PSG sto su pricalida ce prec. Da mu Modric nije do koljena. Pjanic je kao i obicno zakazao u bitnoj tekmi, kao i svaki put do sada. Nije bio los , ali ni blizu onome sto se od njega ocekuje i o cemu ovdje mngoli palamude godinama. Satro najbolji vezni Europe jes sigruno ....vidjeli smo sve pa vi idalje lazite sebe o talentu i kvalitetama, a godine prolaze
MISKE, SPAHA: Ma oprostite se ne znam sta da vam kazem jer necu da vam psujem
BESIC, KOLOSINAC, BEGOVIC, HAJROVIC:

LULIC, MUJDZA, SALIHOVIC: Dokazali ono u sto smo mnogi sumnjali. Da su samo jedni prosjecni ili cak i ispodprosjecni igraci kada je u pitanju ovaj vrhunski evropski ili svjetski nivo.
PAPE: ODLAZIIIIIII VISEEEE