Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
mit ili legenda? ne znam više šta da mislim o njemu
volim ga strašno puno, ali ..
kojim Osimom :Opobjedesve je napisao/la:Nisi upravu, sa Osimom ili Vahom nece oni smjeti pisnuti, a kamoli uvoditi nestoBadrHari je napisao/la:Otice qurac moj iz repke.
On i Dzeko ce voditi kolo i upropastavati stanje u svlacionici jos dugo.
On se na okupljanjima osjeca ko gazda, tim se on hrani i nema sanse da to ostavi.
Mi imamo buducnost u odbrani : Bicakcic ( '90 godiste ), Vranjes ( '89 godiste ) , Kolasinac ( '93 godiste ), Sunjic ( '88 godiste ), Arslanagic ( '93 godiste ) tu je i Zukanovic.
Nazalost necemo probavati novi stoperski tandem dok ove ublehe guše reprezentaciju.
Nadam se da ce novinari kad se vrate ispricati sta se sinoc desilo u 22h izmedju igraca
Nadam se da nece ovaj put presutjeti svadju pred utakmicu i da ce pojasniti sirim masama sta i ko je sinoc i protiv koga radio dva sata prije istorijske utakmice.
Nadam se da nece ovaj put presutjeti svadju pred utakmicu i da ce pojasniti sirim masama sta i ko je sinoc i protiv koga radio dva sata prije istorijske utakmice.
Marjan je nešto spomenuo ali nije htio govoriti u onoj situaciji. Pošteno bi bilo da se sve sazna bar zbog nas navijača.pisac je napisao/la:Nadam se da ce novinari kad se vrate ispricati sta se sinoc desilo u 22h izmedju igraca![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Govorio je i onaj Dautbegovic. Ali tako je uvijek u nas. Svi nesto znaju, a niko nece da kaze, ili cekaju godinama pa onda pocnu pricat. "Novinari" i "strucnjaci" u BiH su picke. Niko nema muda kritikovat selektora i igrace. Sliskovic jedini malo, i Amar Osim.FaraonTM je napisao/la:Marjan je nešto spomenuo ali nije htio govoriti u onoj situaciji. Pošteno bi bilo da se sve sazna bar zbog nas navijača.pisac je napisao/la:Nadam se da ce novinari kad se vrate ispricati sta se sinoc desilo u 22h izmedju igraca![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pi.čko prodana , je.bem li ti familiju..je.bo ti Ibričić sve tvoje i tebi i DŽeki 
Živa istina, nekad se i desi da neko napiše poneki članak kritike na internetu, ali kad su pred kamerama pred širokim auditorijem svi toliko hvale našu reprezentaciju i stručni štab da je to smiješno.Cartman je napisao/la:Govorio je i onaj Dautbegovic. Ali tako je uvijek u nas. Svi nesto znaju, a niko nece da kaze, ili cekaju godinama pa onda pocnu pricat. "Novinari" i "strucnjaci" u BiH su picke. Niko nema muda kritikovat selektora i igrace. Sliskovic jedini malo, i Amar Osim.FaraonTM je napisao/la:Marjan je nešto spomenuo ali nije htio govoriti u onoj situaciji. Pošteno bi bilo da se sve sazna bar zbog nas navijača.pisac je napisao/la:Nadam se da ce novinari kad se vrate ispricati sta se sinoc desilo u 22h izmedju igraca![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- legenda reala
- Kontakt:
Uz selektora glavni krivac, za poraz i ispadanje sa prvenstva, niko nema obraza braniti ih, Sramota je da naš kapiten, najiskusniji igrač, ovako loše odigra našu najvažniju utakmicu, kao što je i sramota da nas selektor proda u najvažnijoj utakmici, obojica treba da idu nakon Irana i to je jedino rješenjeBatko je napisao/la:Kad ti kapiten ovako igra onda i poluekipa loših taktičkih vrijednosti postaju dobri za nas....Mozambik je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E stvarno nismo ni o od ozbiljne reprezentacije
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ti sa informacijama, sad cekaju da vide koliko ce im akteri nemilih scena ponuditi da sute i da napisu jedan SAPIRAJUĆI tekst o tome kao su izginuli na terenu ali nisu uspjeli 
FaraonTM je napisao/la:Govorio je i onaj Dautbegovic. Ali tako je uvijek u nas. Svi nesto znaju, a niko nece da kaze, ili cekaju godinama pa onda pocnu pricat. "Novinari" i "strucnjaci" u BiH su picke. Niko nema muda kritikovat selektora i igrace. Sliskovic jedini malo, i Amar Osim.Cartman je napisao/la:Marjan je nešto spomenuo ali nije htio govoriti u onoj situaciji. Pošteno bi bilo da se sve sazna bar zbog nas navijača.FaraonTM je napisao/la: Nadam se da nece ovaj put presutjeti svadju pred utakmicu i da ce pojasniti sirim masama sta i ko je sinoc i protiv koga radio dva sata prije istorijske utakmice.
Pa sta je bilo, hajde vi recite makar
Najgore sto ce Spaha sad spucat status na Facebooku da probudi patriotizam kod naroda i za 7 dana ce opet biti ne zasluzujemo te kapitenu .. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sinoc kuja ide laktom da Nigerijca udari vidi se iz aviona da je to htio namjerno uradit, i onda ko pi.čka pada i trazi faul..
sramota , jedva čekam njegovu izjavu da vidim sta ce reci kao kapiten ekipe.
sramota , jedva čekam njegovu izjavu da vidim sta ce reci kao kapiten ekipe.
Slažem se, moraju da idu, ja nikada nikoga nisam patološki ovdje branio niti napadao... Pape je dokazao da je promašen slučaj a Spahic kao potrošen igrač a i otice u istoriju kao igrač koji je najviše kikseva napravio u reprezentaciji uz broj penala, sedam!!legenda reala je napisao/la:Uz selektora glavni krivac, za poraz i ispadanje sa prvenstva, niko nema obraza braniti ih, Sramota je da naš kapiten, najiskusniji igrač, ovako loše odigra našu najvažniju utakmicu, kao što je i sramota da nas selektor proda u najvažnijoj utakmici, obojica treba da idu nakon Irana i to je jedino rješenjeBatko je napisao/la:Kad ti kapiten ovako igra onda i poluekipa loših taktičkih vrijednosti postaju dobri za nas....Mozambik je napisao/la:
Sent from my Home using fingers
Mislim da me nikad jedan igrac nije razocarao kao Spahic sinoc. Koji noz u ledja naciji. Mozda Rooney nekad sa svojim pizdarijama i kriminalnim partijama kad to najmanje ocekujes, ali ovo je nesto gore. Da kapiten ovako odigra...Nedopustivo. Povreda nije izgovor, jer pravi covjek bi priznao da ne moze igrat i prepustio mjesto drugom. Kad Falcao moze propustit citavo SP jer je sam priznao da ne moze, onda moze i ovaj jednu utakmicu.
E moj Spaha, sada cemo te po ovoj lakrdiji pamtit...
E moj Spaha, sada cemo te po ovoj lakrdiji pamtit...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tak sad,hladne glave,gledajući snimku na HRT-u,tek sad vidim kako je očajno odigrao.
Katastrofa.Najniža ocjena koja se može dati jednom igraču,on ju je zaslužio.
Imao problema sa koljenom,to razlog?On nezamjenjiv,šta li?
Ništa,nek odigra još jednu protiv Irana pa neka hakla malo po Dubrovniku.Malo plaža,malo rekreacija,cvike i to,lepi i to...
Gačane jedan ufurani.
Katastrofa.Najniža ocjena koja se može dati jednom igraču,on ju je zaslužio.
Imao problema sa koljenom,to razlog?On nezamjenjiv,šta li?
Ništa,nek odigra još jednu protiv Irana pa neka hakla malo po Dubrovniku.Malo plaža,malo rekreacija,cvike i to,lepi i to...
Gačane jedan ufurani.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Nije fer ova kritka prema Spahicu...jeste Spahic nekoliko velikih kiksova imao jucer ali krmak sudija je dozvolio vrlo grupu igra i guranje Nigerijanaca u ledja...vide se i na ovim snimcima iznad.
Ono krme iz Novog Zelanda je takodjer dozvolio da africke ljenguze sa valjaju po terenu 10ak minuta a dodao samo 3 minuta na kraju a preko minut od tih 3 minuta je jedan Niger glumio i lezao na terenu.
FIFA=MAFIA
Ofenzivno nismo nista uradili u drugom poluvremenu, ali sudija je bio skandal...mislim ipak da je Susic glavni krivac zajedno sa veznim redom i napadom.
Ono krme iz Novog Zelanda je takodjer dozvolio da africke ljenguze sa valjaju po terenu 10ak minuta a dodao samo 3 minuta na kraju a preko minut od tih 3 minuta je jedan Niger glumio i lezao na terenu.
FIFA=MAFIA
Ofenzivno nismo nista uradili u drugom poluvremenu, ali sudija je bio skandal...mislim ipak da je Susic glavni krivac zajedno sa veznim redom i napadom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Jel nam sudija kriv sto u 60 minuta nismo stvorili prilike za gol, plus su nas Nigerijci ubili u 2.poluvremenu
Mexicu su ponistena dva gola, al ljudi su zabili treci i na kraju pobjedili. Sta smo mi trebali, izaci sa terena kad su nam ponistili gol?
Mexicu su ponistena dva gola, al ljudi su zabili treci i na kraju pobjedili. Sta smo mi trebali, izaci sa terena kad su nam ponistili gol?
+1Cartman je napisao/la:
Govorio je i onaj Dautbegovic. Ali tako je uvijek u nas. Svi nesto znaju, a niko nece da kaze, ili cekaju godinama pa onda pocnu pricat. "Novinari" i "strucnjaci" u BiH su picke. Niko nema muda kritikovat selektora i igrace. Sliskovic jedini malo, i Amar Osim.
Ovo je najgora fudbalska predstava jednog štopera u historiji nogometa.
Kad sam ja pisao da trebamo podmladiti odbranu, da ne mozemo se oslanjati na njega.
Ali i tad sam predvidio da neces moci stoku otjerati iz reprezentacije.
Kad najvise treba reprezentacije, Toni Šunjic bude uz Begovica najbolji igrac reprezentacije.
Ljudi moji ja sam davno govorio da je njegovo proslo, isto kao i Misimovic.
To ce vremenom postajati sve ociglednije.
Kad sam ja pisao da trebamo podmladiti odbranu, da ne mozemo se oslanjati na njega.
Ali i tad sam predvidio da neces moci stoku otjerati iz reprezentacije.
Kad najvise treba reprezentacije, Toni Šunjic bude uz Begovica najbolji igrac reprezentacije.
Ljudi moji ja sam davno govorio da je njegovo proslo, isto kao i Misimovic.
To ce vremenom postajati sve ociglednije.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.