Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 14:49

Jedan veliki dio navijača bi se ušutkao ako bi se razvalio Iran, i eto ti belaja!!

Sent from my Home using fingers

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 14:52

Batko je napisao/la:Jedan veliki dio navijača bi se ušutkao ako bi se razvalio Iran, i eto ti belaja!!

To je to, jos ako onaj kloc zabije gol, sve ce zaboravit. "Ma i ovo je uspjeh za nas, sta ces. Mi smo siromasni" i ostale floskule. Mars.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 jun 2014, 14:55

Za utakmicu protiv Irana će nekim čudom svi biti zdravi,spremni,motivisani kao nikad do tad...
Sve linije će djelovati besprijekorno,svijet će se čuditi i žaliti nas ponovo,novine od New Yorka do Londona,pa skroz do Tokya,svi će pisati o nama i o tome kako smo zaslužili 1/8 finala... I šlag na tortu će biti novi 2 godisnji ugovor za Sušića,nakon pobjede nad braćom iz Irana ...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 22 jun 2014, 14:58

Znači ako navijači ništa ne poduzmu da Sušić ode, kao što su u Hrvatskoj navijači i javnost pritisli Mamića i Šukera da otjeraju Štimca prije dodatnih kvalifikacija, onda mi i ne zaslužujemo bolje. Nismo i gotovo. Ostanu li navijači pasivni i indolentni, ušuti li se Bh. Fanaticos, ja ću dati punu podršku Sušiću jer u tom slučaju bolje nismo ni zaslužili.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 jun 2014, 15:01

Caeruleus je napisao/la:Znači ako navijači ništa ne poduzmu da Sušić ode, kao što su u Hrvatskoj navijači i javnost pritisli Mamića i Šukera da otjeraju Štimca prije dodatnih kvalifikacija, onda mi i ne zaslužujemo bolje. Nismo i gotovo. Ostanu li navijači pasivni i indolentni, ušuti li se Bh. Fanaticos, ja ću dati punu podršku Sušiću jer u tom slučaju bolje nismo ni zaslužili.
Pa njemu ističe ugovor odmah poslije našeg povratka sa SP! Više se on ništa ne pita nego oni u savezu,ako mu produže,treba opet zaratit sa savezom,jer onda je fakat očigledno da se tu ganja nešto drugo a ne fudbal...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 22 jun 2014, 15:02

1988risha je napisao/la:Sad ćete vidjet kad složi ponovo postavu o kojoj svi pišemo 100 godina,i nakon toga će mu produžiti ugovor jer će pobijediti Iran :D
Mislim da je za to kasno. Može on razmontirati Iran, ali zijanio je sinoć SP i nema te pobjede koja bi mogla to aminovati.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 22 jun 2014, 15:05

Batko je napisao/la:Jedan veliki dio navijača bi se ušutkao ako bi se razvalio Iran, i eto ti belaja!!

Care moj nas će Iran pomesti. Oni su bolji tim od Nigerije.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 15:06

Zasto moramo na Hrvatskim portalima citat prave kritike na racun naseg amatera na klupi? http://www.tportal.hr/sport/sp2014/3393 ... bjedu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zasto nasi nemaju muda?

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 jun 2014, 15:07

revan je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Sad ćete vidjet kad složi ponovo postavu o kojoj svi pišemo 100 godina,i nakon toga će mu produžiti ugovor jer će pobijediti Iran :D
Mislim da je za to kasno. Može on razmontirati Iran, ali zijanio je sinoć SP i nema te pobjede koja bi mogla to aminovati.
Vi svi zaboravljate jedno : Gdje prestaje razum,počinje Bosna :))
Mene ne bi iznenadilo :)
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 15:09

revan je napisao/la:
Grijesis mi ako zabijemo gol Irancima u prvih 20 minuta. Oni se raspadaju. A mi zbog inata i zelje da pokazemo svima koliko vrijedimo realno ih mozemo nakantati sa tri cetri gola razlike. Jer imamo 6,7 igraca koji znaju itekako zabiti gol. I igrati cemo maksimalno napaljeni. Naravno imamo i minimalno duplo individualno kvalitetnije igrace od njih. A realno i vise od toga ali nije to sad tema. Samo Dzeko ce im zabit dva komada ko da sad gledam. Zbog svih ovih sadasnjih kritika. Susic im nece biti ni potreban za tekmu. Da se danas igra pobjedili bi ih u 9 od 10 utakmica. Uz sve to Iran nece moci vise igrati tako zatvoreno. Morati ce se otvoriti je sad misle da imaju sanse za drugo mjesto. A onda ce biti kraj.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 22 jun 2014, 15:12

Ja ne mogu da vjerujem da se vecina ovdje nadala nekom uspjehu na SP? Naravno da se ljudski nadati ali zar "bravure" selektora do prvenstva nisu jasno pokazale da on nema sta da trazi kad je taktika u pitanju? Na SP su provjereni strucnjaci i tu nema mjesta za neke koji lutaju. Na prijateljskim tekmama pape poziva provjerene igrace i igra istu formaciju a onda na SP svaku drugu tekmu nesto fol mijenja??? Jos od objavljivanja spiska za SP i "afere" Zukanovic bilo je jasno da od prolaska u 1/8 finala nema nista. Na zalost bio sam u pravu, jer veliki broj nasih ponajboljih igraca je ostao kod kuce dok su u Brazil putovali samo podobni i neki koji misle da reprezentacija BiH u fudbalu postoji samo zbog njih samih.

Ovi sto spominju da cemo dobiti Iran, ocigledno nisu gledali njihovu utakmicu jucer jer su bukvalno u ocaj bacili Argentinu, koju ja nikad nisam vidio da je onako nemocna...Iran ce i nama pokazati neke stvari za par dana. Kad se realno pogleda ja ne vidim koju bi mi reprezentaciju mogli uopste pobjediti na ovom prvenstvu? Nigerija nas ubi trkom a mi ko na terminu trcakaramo lagano izuzev Besica koji je najveci dobitak na za nas, ali ni to nije nesto novo kad vec godinama ovdje pisemo da je pozicija defanzivnog veznog kao stvorena za njega. Glavu gore ljudi jer sa ovim "strucnjakom" na klupi dobro smo se uopste i kvalifikovali za mundijal.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 jun 2014, 15:12

A inata i želje nismo imali sinoć? :facepalm:
Idi umij se bolan. Ubit će nas Iran samo tako. Naši manekeni neće potrčat protiv Irana, već sad je raspad sistema.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 22 jun 2014, 15:13

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jun 2014, 15:13

Cartman je napisao/la:Zasto moramo na Hrvatskim portalima citat prave kritike na racun naseg amatera na klupi? http://www.tportal.hr/sport/sp2014/3393 ... bjedu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zasto nasi nemaju muda?
Zato što nemamo novinara, zato što nemamo stručnjaka, zato što su naši bivši igrači nepismeni, pričaju isto kao da nikad nisu lopte šutnuli itd..

ovaj portal ide s kritikama, al na pogrešnom mjestu, moraju se pričepiti glavni krivci, a to su Emir i Safet i mora se istina istjerati an vidjelo, oni će i ovaj poraz pripisati nesreći i par dana, sve će se sleći i idemo po starom :thumbdown: :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 15:14

Cartman je napisao/la:Zasto moramo na Hrvatskim portalima citat prave kritike na racun naseg amatera na klupi? http://www.tportal.hr/sport/sp2014/3393 ... bjedu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zasto nasi nemaju muda?
Nemaju muda jer ce ostati bez akreditacija.
Bez socinih izjava sa travnjaka Bilinog polja, od znojavog Spahica i Dzeke.

Od socnih insajderskih informacija iz repke i saveza. FUJ

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 22 jun 2014, 15:14

1988risha je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Znači ako navijači ništa ne poduzmu da Sušić ode, kao što su u Hrvatskoj navijači i javnost pritisli Mamića i Šukera da otjeraju Štimca prije dodatnih kvalifikacija, onda mi i ne zaslužujemo bolje. Nismo i gotovo. Ostanu li navijači pasivni i indolentni, ušuti li se Bh. Fanaticos, ja ću dati punu podršku Sušiću jer u tom slučaju bolje nismo ni zaslužili.
Pa njemu ističe ugovor odmah poslije našeg povratka sa SP! Više se on ništa ne pita nego oni u savezu,ako mu produže,treba opet zaratit sa savezom,jer onda je fakat očigledno da se tu ganja nešto drugo a ne fudbal...
To OBAVEZNO. A ne bude li toga onda će dobiti moju punu podršku izbornik Sušić, jer se u toj pasivnosti navijača (u slučaju da je bude) bolje od Sušića i nije zaslužilo.

A posebno hraknuti na sve BH medije koji šute oko Papeta i njegovih (ne)sposobnosti. Nije bezveze Hrvatska svjetlosnim godinama ispred BiH, tamo je europski mentalitet, postoji kritika. Čitava javnost koja uključuje navijače i MEDIJE popljuvali su Štimca i pritisli HNS da ga smjene. Ovdje nikada nećeš čuti da BH mediji, pogotovo klitoris, kritiziraju Sušića. Jednostavno pič.k.i..ce su.

I onda kada se usudi ona A.H. s i.nde.x.hr-a ili netko drugi od hrvatskih medija da kritizira Sušića, njegovo neznanje i njegov nepotizam, odmah bošnjački i ostali probosanski ultranacionalisti, da ne kažem šovinisti, slijepi u svojoj ljubavi prema BiH počnu pljuvati te hrvatske medije uz obaveznu priču ''da su to dušmani Bosne, koji nam ne žele dobro''. A ljudi u HR su samo realni i imaju medije koji su svjetlosnim godinama ispred ovih plaćenika u BiH.
Zadnja izmjena: Caeruleus, dana/u 22 jun 2014, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 15:15

Cartman je napisao/la:

To je to, jos ako onaj kloc zabije gol, sve ce zaboravit. "Ma i ovo je uspjeh za nas, sta ces. Mi smo siromasni" i ostale floskule. Mars.
Taj rad!! Najveći uspjeh, historiska pobjeda, jbg Nigerija je iskusna i pokrao nas je sudija a protiv Argentine smo bili bolji, i tako ce sve otići pod tepih jos jednom a u euro kvalama nam se sve vraća kao boomerang!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 15:15

anonymousHD je napisao/la:A inata i želje nismo imali sinoć? :facepalm:
Idi umij se bolan. Ubit će nas Iran samo tako. Naši manekeni neće potrčat protiv Irana, već sad je raspad sistema.
Dobijamo Iran zapamti. Jedino ako bude kakav bojkot kao protiv Egipta. Inace dobijamo. Dzeko ce ih demolirat. Zapamti sta sam sad napisao pa ces komentarisat za par dana. Vidjecemo ko je bio u pravu.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 jun 2014, 15:16

Cuj sudija kriv za poraz, hahahah! Safete, daBogda nikad vise ne krocio u Bosnu i Hercegovinu. Nisi htjeo preuzeti repku da ne bi imao mrlje u svojoj trenerskoj karijeri? Hahahaha! Pleme ti j*bem!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 15:16

ren_hz je napisao/la:

Zasto nasi nemaju muda?
Nemaju muda jer ce ostati bez akreditacija.
Bez socinih izjava sa travnjaka Bilinog polja, od znojavog Spahica i Dzeke.

Od socnih insajderskih informacija iz repke i saveza. FUJ
Ma neka ostanu bez akreditacija, mediji su mocniji od saveza, a oni se ponasaju kao da su niko i nista. Sportsport ima dovoljno veliku publiku da srusi pola saveza i unisti ugled Dzeke, Spahica i Susica za sva vremena. Neka im oduzmu akreditacije, a neka ovi odgovore sa negativnim clancima svaki yebeni dan. U drugim drzavama su mediji znali srusit predsjednike, a ne tamo neke fudbalere i kvazi-strucnjake.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.