EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 14:02

Već se možemo ovom okrenuti. Očekujem prolaz grupe to jest odlazak na Euro. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 14:18

Ja ne očekujem prolaz!! Bojim se nastavka blamaže... Ništa se nece promijeniti... Ostace Pape a i Kikser i debeli, samo u jos gorim verzijama, mnogi bi pomislili jeli to moguće, vidjecete da jeste

Sent from my Home using fingers

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 14:20

Sigurno da je Belgija za klasu jaca, a Vels moze bit vrlo opasan. Imaju dvojicu vrhunskih igraca, ako ostali budu dobro organizovani i spremni ginut, mogu nas uzet. Izrael nije za bacit. Nigerija je nikakva ekipa pa nas je izdominirala. Sjetimo se i Slovacke.

Ako Susic bude selektor, nisam ni sekunde siguran u direktan plasman. Sa pravim strucnjakom ne bi trebalo bit problema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 14:21

Boriti cemo se sa Walesom i fenomenalnim superstarom Bale-om koji nece zakazati ( i ne samo njim ) za drugo-trece mjesto u grupi. Belgija ce biti prva. Sreca nasa pa su prosirili natjecanje. A poslje u barazu vidjet cemo sta ce biti. Sve zavisi ko ce nam biti trener a i od protivnika. Ako nas bude vodio Vaha prolazimo grupu bez baraza.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 jun 2014, 14:29

Nadam se da dolazi novi selektor, po mogućnosti Vaha ili Bajević
Riješit se kabadahije, zahvalit se Misketu i umjesto ovih poluigraca na klupi pokusati s nekim drugim koji su sigurno bolji.

G: Begović, Fejzić, Husić, Burić

O: Kolašinac, Bunoza, Bičakčić, Arslanagić, Zukanović, Šunjić, Vranješ, Mujdža, Dilaver

S: Bešić, Prcić, Vrančić, Pjanić, Štilić, Salihović, Lulić, Višća, Harba, Hajrović, Stevanović, Šćuk, Grahovac

N: Džeko, Vedo, Hodžić, Zec

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jun 2014, 14:40

Sastav ti je jarane ko picino oko... :kafa:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 jun 2014, 14:54

Sheyi je napisao/la:Nadam se da dolazi novi selektor, po mogućnosti Vaha ili Bajević
Riješit se kabadahije, zahvalit se Misketu i umjesto ovih poluigraca na klupi pokusati s nekim drugim koji su sigurno bolji.

G: Begović, Fejzić, Husić, Burić

O: Kolašinac, Bunoza, Bičakčić, Arslanagić, Zukanović, Šunjić, Vranješ, Mujdža, Dilaver

S: Bešić, Prcić, Vrančić, Pjanić, Štilić, Salihović, Lulić, Višća, Harba, Hajrović, Stevanović, Šćuk, Grahovac

N: Džeko, Vedo, Hodžić, Zec
Uredan spisak, iako po mom mišljenju imaš viška golmana i 3-4 igrača u sredini. :mrgreen:

Ybg, vidi se da je došlo vrijeme za smjenu generacija. Dva bitna člana startne postave, Spaha i Miske, više ne mogu odgovoriti izazovima, a ni igrači tipa Medunjanin ili Salihović nam ne mogu ništa novo donijeti. Činjenica je da ćemo se dobar dio kvalifikacija patiti dok se odbrana ne uigra, u veznom redu će veliki teret pasti na Miralemova leđa, ali uvjeren sam da ćemo s pravim selektorom postepeno rješavati te probleme.

Kao što sam rekao odmah poslije žrijebanja, drugo mjesto će biti dovoljno da uspješno okončamo kvalifikacije i plasiramo se na Euro. Nipošto se ne smije smatrati plasman iza Belgije neuspjehom, jer oni imaju strašnu ekipu i objektivno gledano dosta bolju od naše. Najvažnije je nastaviti trend igranja na velikim takmičenjima.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 15:08

Ovo će biti teške kvalifikacije, kao i za Euro 2004. kada smo u grupi imali tri jaka protivnika. Mislim da nam treba novi izbornik, a moj favorit je Vaha. Nadam se sljedećem sastavu:
Begović (c), Burić, Stanković
Mujdža, Vranješ, Spahić(ali ne u prvih 11), Bunoza, Šunjić, Zukanović, Bičakčić, Kolašinac
Hajrović, Stevanović, Vrančić, Bešić, Grahovac, Pjanić, Prcić, Lulić, Salihović, Štilić
Džeko, Ibišević, Đurić, Hrgota
Prvih 11
http://www.footballuser.com/1025508/Bos ... erzegovina
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 15:11

Evo mog tima, mislim da je kvalitetniji od ovog sto sada imamo.

G: Begović, Šehić, Husić

O: Mujdža, Bičakčić, Arslanagić, Kolašinac, Vranješ (Dilaver), Bunoza, Zukanović

S: Bešić, Prcić, Vrančić, Pjanić, Štilić, Hajrović, Lulić, Višća, Salihović, Medunjanin

N: Džeko, Ibišević, Hodžić

Uz kvalitetog strucnjaka, Vahu nadam se, bez problema na EP

Rios

Post Postao/la Rios » 23 jun 2014, 15:12

Po meni je rano jos uvijek pricati o nekim nasim sansama za ovim kvalifikacijama za Euro..Moramo prvo vidjeti ko ce biti selektor,kakva ce klima biti u i oko repke,Saveza..
Ipak,kad bi se gledalo realno,mi smo u tom najuzem krugu za jedno od 2 mjesta..Sto se tice igrackog kadra,potreba je neka parcijalna smjena generacije,prije svega Misimovic,Spahic,Ibricic..Prvu dvojicu zvati da sjede na klupi ne ide,velika su to imena za takvo nesto,a ne znam koliko je pametno gurati ih u prve redove u novim kvalama..Avdukic,Hadzic,Vrsajevic i Tin se trebaju odkloniti,nepotrebni su nam..Od novih snaga svakako da je prvo ime Arslanagic,njega zaganjati,zatim pratiti malog Hodzica u Dinamu,Zolu u Gentu,Cimirota u Sarajevu,vratiti Zuku,vratiti Prcica,vidjeti sta nam mogu ponuditi M. Vrancic,Bunoza,Cocalic,Stanic..Ima tu jos nekih igraca koji bi nam trebali biti zanimljivi..Okosnica svakako trebaju biti Begovic,Kolasinac,Bicakcic,Pjanic,Besic,Lulic,Sejo,Vedo i Dzeko..
Svakako da ce puno zavisiti ko ce biti selektor s kojim ulazimo u te kvale..Ako ostane Pape ( nedo Bog :mrgreen: ) nista se znacajnije nece promjeniti..Ako dodje neko novi,onda ce spisak ovisiti o fudbalu koji taj eventulani selektor gaji i kakve igrace trazi..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 23 jun 2014, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2014, 15:18

Samo na vrijeme poceti zvati nove igrace a nekima se zahvaliti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 15:20

Bez novog selektora nema rasprave o ovome.

Batko
Kontakt:

EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Batko » 23 jun 2014, 15:33

Pauleta je napisao/la:Ovo će biti teške kvalifikacije, kao i za Euro 2004. kada smo u grupi imali tri jaka protivnika. Mislim da nam treba novi izbornik, a moj favorit je Vaha. Nadam se sljedećem sastavu:
Mujdža, Vranješ, Spahić(ali ne u prvih 11), Bunoza, Šunjić, Zukanović, Bičakčić, Kolašinac
Hajrović, Stevanović, Vrančić, Bešić, Grahovac, Pjanić, Prcić, Lulić, Salihović, Štilić
Prvih 11
Bez Besica u prvih 11??????Trenutno najboljeg igrača..

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 15:41

Batko je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Ovo će biti teške kvalifikacije, kao i za Euro 2004. kada smo u grupi imali tri jaka protivnika. Mislim da nam treba novi izbornik, a moj favorit je Vaha. Nadam se sljedećem sastavu:
Prvih 11
Bez Besica u prvih 11??????Trenutno najboljeg igrača..

Daj molim te. Vidio sam protiv Nigerije. Najjači detalj je potezanje za nogu nigerijskog igrača i onda ono odvratno psovanje. Veliki talenat, ali treba još puno raditi i konačno postati normalan. A najbolji igrač je gospodin Asmir Begović.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jun 2014, 15:50

Ovo ne da je za bana, nego je za smrtne kazne.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 16:00

Ovog pauletu ubi nacionalizam :lol:

Sto ne kazes lijepo. Ne bih ga u prvu jer se zove Muhamed. Zato bi Bunozu u prvu, a Arslanagica ne bi ni zvao.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 16:04

Mozambik je napisao/la:Ovog pauletu ubi nacionalizam :lol:

Sto ne kazes lijepo. Ne bih ga u prvu jer se zove Muhamed. Zato bi Bunozu u prvu, a Arslanagica ne bi ni zvao.
Ma ekstremizam. Zato i navijam za BiH i zato sam obišao Europu sa svim reprezentacijama, od nogometne do odbojkaške. Naravno da bi Bunozu u prvih 11, zato što je dobar igrač, a ti nebi zato što se zove Gordan. Bešić je protiv Nigerije pokazao da nije zreo, a tebi i takvim ekstremistima smeta svaki spisak na kojem nema barem 22 muslimana. Odvratno. Svako spominjanje i priželjkivanje pozivanja drugih nacija je za ban. Bože sačuvaj.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jun 2014, 16:10

Bešić u utakmici protiv Argentine ubio Messija, Aguera, i ostale. sjekao lopte, odigrao jednu od najboljih svojih utakmica, protiv Nigerije ga ne mozemo kriviti jer niko nije odigrao kako treba, tako da ni on nije mogao, atmosfera nije bila dobra, ali bešić je po meni u prvih 11, i sigurno da će za kvalifikacije samo jači biti, tako da protiv momka ne pričajte ništa

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 23 jun 2014, 16:17

Pauleta je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ovog pauletu ubi nacionalizam :lol:

Ma ekstremizam. Zato i navijam za BiH i zato sam obišao Europu sa svim reprezentacijama, od nogometne do odbojkaške. Naravno da bi Bunozu u prvih 11, zato što je dobar igrač, a ti nebi zato što se zove Gordan. Bešić je protiv Nigerije pokazao da nije zreo, a tebi i takvim ekstremistima smeta svaki spisak na kojem nema barem 22 muslimana. Odvratno. Svako spominjanje i priželjkivanje pozivanja drugih nacija je za ban. Bože sačuvaj.
Ne može Bunoza u prvih 11 zato što je lijevi bek i zato što tu već imamo vrhunskog beka a to je, Sead Seo Kolašinac.Poziv treba dobiti al' u prvih 11 nema šanse!
Bešić je pokazao takav potencijal, želju, volju i znanje da je grijeh samo i napisati da nije za prvih 11.
Tebi, upravo tebi smeta to što nema dovoljno dobrih srpskih igrača koji bi igrali za BiH pa hoćeš da proguraš nekakvog Cicana Stankovića ili Đurića samo zato što su bosanski Srbi, a to što jednostavno trenutno nemaju kvalitet za poziv, nije te briga.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 16:19

nebeskasila je napisao/la:Bešić u utakmici protiv Argentine ubio Messija, Aguera, i ostale. sjekao lopte, odigrao jednu od najboljih svojih utakmica, protiv Nigerije ga ne mozemo kriviti jer niko nije odigrao kako treba, tako da ni on nije mogao, atmosfera nije bila dobra, ali bešić je po meni u prvih 11, i sigurno da će za kvalifikacije samo jači biti, tako da protiv momka ne pričajte ništa
Messija ne može ubiti ni Toure, ali slažem se da je odigrao dobru utakmicu. Puno je trčao, trudio se i ostavio srce na terenu. Da budem iskren, oduševio me. Zato protiv Nigerije nije tri puta potrčao i bio je očajan, kao i ostali. Ponavljam, veliki talent, ali u glavi zelen do bola. Dovoljno je pogledati snimku povlačenja za nogu nigerijskog igrača i onda psovanje istom igraču.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.