Safet Sušić - Pape

pobjedesve
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la pobjedesve » 22 jun 2014, 13:01

Cartman je napisao/la:Mi smo vjerovatno jedina repka koja nema covjeka zaduzenog za kondiciju i fizicku pripremu igraca. Svi imaju testove, tehnologiju, sve zivo mjere. A ovi nasi amateri letaju po Hrasnici, a na vecer se ubijaju od alkohola.

Mi smo odigrali dvije najsporije utakmice na prvenstvu. Vrucina nije izgovor, ne mozemo meda i to je to.

Pa ja, samo Besic i Kolasinac jedu travu.
a... pehari su tu

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jun 2014, 13:01

The_Target je napisao/la:Go.vno jedno odlazi više iz reprezentacije
Zajedno sa familijom
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jun 2014, 13:01

Ovaj covjek nam je vratio fudbal 10 godina u nazad, u ono vrijeme kad smo slavili dati gol kao da je pobjeda u finalu SP-a...Anemija je najbolja rijec za Opanciceve formacije...
Safet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tesko cemo se mi ovog seljacine "kutarisati"...Pogledajete medija, hvale Tinu... :(
Nigdje nista o formaciji koju je sinoc Fadil izveo...
Bosno ne zasluzujes bolje od Fadila Opancica... :kafa:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 22 jun 2014, 13:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 22 jun 2014, 13:03

Vrati konju glavu Safeteeeee :oops:

Kretenu jedan ***** !!!!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 22 jun 2014, 13:04

Zasto Pape , zasto mjenjas formulu koja nas je krenula u zadnje 3 utakmice? Zasto tupane , tupi, mjenjas nesto sto funkcionise. Sutili su svi zadnjih mjesec i zbog mira u kuci ali ipak tvoja nesposbnost mora izaci na vidjelo

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 jun 2014, 13:06

HENDERSONE jesi se ti ono meni što bi Srbi rekli smešio juče ??? Na onu moju izjavu prije početka SP da Pape nema još uvijek pojma s kojim bi igračima igrao i kako ??? ;) Sinoć ti je pokazao da ih ne zna postaviti ni na njihove pozicije,izmješ'o ih da su i sami zaboravili ko,šta, i gdje igra...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 22 jun 2014, 13:09

Do kad ovaj retardirani hadalj ima ugovor?

Becks85
Kontakt:

Post Postao/la Becks85 » 22 jun 2014, 13:13

Mi smo jedina zemlja u kojoj kad sudija nesto zayebe prvo krivimo trenera igrace pa tek onda sudiju.. Ljudi polako, sta vam je, nije ni Pape svetac, ali pretjerujete kada je sinocnja utakmica u pitanju.
NAPRIJED ZMAJEVI!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 22 jun 2014, 13:13

Sta ocekivat od trenera koji u turskom prvenstvu drzi negativan rekord 9 ili 12 (neznam tacno taj sam podatak procitao jos dok ovaj mazlum nije bio selektor) poraza u nizu
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 13:15

gringobih je napisao/la:Ovaj covjek nam je vratio fudbal 10 godina u nazad, u ono vrijeme kad smo slavili dati gol kao da je pobjeda u finalu SP-a...Anemija je najbolja rijec za Opanciceve formacije...
Safet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tesko cemo se mi ovog seljacine "kutarisati"...Pogledajete medija, hvale Tinu... :(
Nigdje nista o formaciji koju je sinoc Fadil izveo...
Bosno ne zasluzujes bolje od Fadila Opancica... :kafa:
To su isti mediji koji su od Prcica napravili izdajicu, dijete dolazi 30-40 puta igrati za mladu reprezentaciju i izdajica a Seadov sin Tin i Seadovo kopile Anel Hadzic patriote..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 13:18

avlami97 je napisao/la:Izjava genijalca Safeta Sušića:
Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".

Bičakčić nije za jake tekme, a igrao protiv Argentine?
Kolašinac u klubu igra lijevog beka, a mi utakmicu igramo bez lijevog beka. Lulić mu na krilu.

Safete ti si kralj, šah, car, genije taktike. Safete ti si svjetska trenerska klasa. Safete, HVALA TI, što je samo Asmir Begović shvatio tvoje taktičke zamisli i odigrao poziciju na koju si ga postavio.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jun 2014, 13:18

nisko je napisao/la:Sta ocekivat od trenera koji u turskom prvenstvu drzi negativan rekord 9 ili 12 (neznam tacno taj sam podatak procitao jos dok ovaj mazlum nije bio selektor) poraza u nizu
Vrati se na temu nazad, apsolvirao sam ja sve njegove carolije, gotovo sve klubove koje je vodio za pola godine-godinu je slao u nizu ligu...
Ima sve na temi dokumentovano, treba naci...
Da samo kad mi na um padne kad sam im izbacio dokumente kojima to potvdjujem, tada su Calcio, Haris, Henders, Virtu, Adriano, MadndraX itd doveli u pitanje i Wikipediju i kompletan interenet... :lol: :lol: :lol: :lol: Kada se samo sjetim :kafa: :kafa:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 22 jun 2014, 13:21, ukupno mijenjano 2 puta.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 13:19

Cartman je napisao/la:Mi smo vjerovatno jedina repka koja nema covjeka zaduzenog za kondiciju i fizicku pripremu igraca. Svi imaju testove, tehnologiju, sve zivo mjere. A ovi nasi amateri letaju po Hrasnici, a na vecer se ubijaju od alkohola.

Mi smo odigrali dvije najsporije utakmice na prvenstvu. Vrucina nije izgovor, ne mozemo meda i to je to.
+1

Shvatas li sad Cartmane, da Emir nije sin Bosanski, da on ne zasluzuje nas ?
Da je tip osobe kojeg krampom ne mozes otjerati iz reprezentacije iako je njegovo proslo ?
Da je Dzeko seljacic sarajevski koji se docepo para ? Boli njega briga za neuspjeh reprezentacije ..
Nek on kod Pellegrinija leti 90 minuta a vamo s Ibricicem u Hrasnici se provodi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 22 jun 2014, 13:20

Becks85 je napisao/la:Mi smo jedina zemlja u kojoj kad sudija nesto zayebe prvo krivimo trenera igrace pa tek onda sudiju.. Ljudi polako, sta vam je, nije ni Pape svetac, ali pretjerujete kada je sinocnja utakmica u pitanju.
Daj majke ti ne brani ga meni obicnom lajiku nakon 2 pogledane tekme Nigerije(Grcka i Iran ) jasno je bilo da su opasni po strani i dalekometnim sutevima.On sinoc izvodi sastav bez ljevog beka ostavlja nigerima citavu desnu stranu koju pokriva nespremni Lulic i zatvara roviti Spahic a na klupi ostavlja jednog od najbolji bekova bundes lige. A protiv Argentine ceka sa zamjenama a vidilo se da nam je vezni red pao i da trebamo svjezu krv u vezi i tek kad su dali drugi gol pravi zamjene ,znaci zakasnio sa zamjenama

PAPE RETARDU OD TRENERA ODLAZI i !!!!
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 13:20

avlami97 je napisao/la:Izjava genijalca Safeta Sušića:
Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".

Bičakčić nije za jake tekme, a igrao protiv Argentine?
Kolašinac u klubu igra lijevog beka, a mi utakmicu igramo bez lijevog beka. Lulić mu na krilu.

Safete ti si kralj, šah, car, genije taktike. Safete ti si svjetska trenerska klasa. Safete, HVALA TI, što je samo Asmir Begović shvatio tvoje taktičke zamisli i odigrao poziciju na koju si ga postavio.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jun 2014, 13:20

aziz je napisao/la:Do kad ovaj retardirani hadalj ima ugovor?
Do jula mislim da je.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 13:24

I Meksiku su ponistili dva gola, pa su ljudi pobjedili. Jer imaju mentalitet, ponos i pravog selektora. A mi smo picke kojima je najvaznije da ima neki izgovor za neuspjeh.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 jun 2014, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 13:24

Odlazi i ti i Spaha i Dzeko i Ibricic i Susic i Vrsajevic i Hadzic
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jun 2014, 13:24

Elegantni, sta ima???? :kafa:
Sta sam ja ono, idiot, trol itd :kafa: :kafa: :kafa: :yawn:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 13:28

Becks85 je napisao/la:Mi smo jedina zemlja u kojoj kad sudija nesto zayebe prvo krivimo trenera igrace pa tek onda sudiju.. Ljudi polako, sta vam je, nije ni Pape svetac, ali pretjerujete kada je sinocnja utakmica u pitanju.
Trenera krivimo mjesecima. Odbio je Arslanagica i Salatica i otjerao je Zukanovica, Prcica i Rahimica da bi mogao prodavati burazerovu kopilad. I Kolasinca je probo odbit, sreca sto je momak bio uporan.

Safetu **** sve, ne zato sto je los trener, nego sto je obicni kriminalac. Fudbalski Nedzad Brankovic, novi Ahmed Pasalic, nista drugo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.