Skoci sa obliznjeg mosta.Henderson je napisao/la:Sušić je pokazao Vahi u međusobnom susretu ko je bolji trener.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hocemo Vahu da odyebe ove setace usta im se poserem. 8 ih hodat ne moze u 60-oj minuti. Dajjjjjjj
Jedni psuju Papetu, drugi psuju Džeki, treći Spahiću, pa odlučite se više.
Safet Sušić - Pape
- RockyMaivia
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
StarMo nije skutorija...
Nije istina. Plata mu je u pet deka s selektorima Svedske i slicnim zemljama. Nije ni na SP najmanje placen (bonus ovdje neracunam svi dobro znamo da je Safet dobio ogroman bonus).badboy je napisao/la:Situacija je vrlo jednostavna.
Pape je najmanje placeni reprezentativni selektor od svih na svjetskom prvenstvu, u regionu pa i jedan od najeftinijih u citavoj evropi.
Ima recimo bolju platu od selektora Hrvatske...
Za ostalo se slazem s malom korekcijom. Safet je prihavtio mjesto selektora jer je mislio da ce mu biti odskacna daska, kad je skonto da ga ni turski drugoligasi nece poceo je gurati germanske antitalente vrsu, hadzica i Seadovog.
-
- Kontakt:
Sušić je kriv zbog retarda sa Novog Zelanda,što mu 8 igrača ne pretrči ni 3 km. sinoć,što IDOL NACIJE ne može pogoditi ni neboder,što nam kapiten Spahić ima snagu pileta i raznesu ga u svakom duelu,što zvjezda Lulić u 60 oj min. jedva hoda,što Misimović ima radijus kretanja 5 metara prečnika cjelu utakmicu,što nadolazeće zvjezda Evropskog nogometa Pjanjić nije ponio kompas ...i što njih sve boli qurac za nas jer dočepali su se para.
Safet Sušić je igračina i nogometni znalac kakvi oni nikada biti neće ,najbolji igrač u istoriji BH,za kog se uvjek znalo i znaće se,za razliku od IDOLA PREKO NOĆI
...
Safet Sušić je igračina i nogometni znalac kakvi oni nikada biti neće ,najbolji igrač u istoriji BH,za kog se uvjek znalo i znaće se,za razliku od IDOLA PREKO NOĆI

+1RockyMaivia je napisao/la:Skoci sa obliznjeg mosta.Henderson je napisao/la:Sušić je pokazao Vahi u međusobnom susretu ko je bolji trener.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hocemo Vahu da odyebe ove setace usta im se poserem. 8 ih hodat ne moze u 60-oj minuti. Dajjjjjjj
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Znao je i ovaj momak igrati lopte pa mu to nije pomoglo kad je vodio super jaku Argentinu. Ako si dobar fudbaler ne znaci da si dobar trener, takticar, psiholog i motivator. To samo kod nas ima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
- The_Target
- Kontakt:
- 1988risha
- Kontakt:
Kad sam ja napisao prije 40 dana da ce ova repka imati najveći problem sa fizičkom spremom,ovdje su me ismijavali... Kad sam lijepio slike da će u Hrasnici samo trčat u krug,opet su mi se smijali... Prozivali me plaćenikom,mrziteljem repke... I još napisali ko da se može popraviti kondicija do SP...
Pa kad sam pisao da smo imali najjlakšu grupu u kvalifikacijama od kad postojimo,bio sam ljubomoran na Papetovu genijalnost,jer smo zabili 25 golova radnicima iz Lihtenštajna i nedoraslim Baltičkim zemljama... I na osnovu toga su pojedinici proglasili Papeta stručnjakom jer igra ATOMSKI FUDBAL...
A s druge strane u 4 tekme protiv Slovacke i Grcke smo postigli 5 golova,a u dvije od te četiri utakmice nismo zabili gola... sto ce reci 1,25 golova po utakmici,sto i ne lici na ATOMSKI FUDBAL...
EKIPA KOJA VODI REPKU,DOKAZALA JE PO KO ZNA KOJI PUT,NESPOSOBNOST DA REGENERIŠE IGRAČE NAKON SEZONE... SINOĆ SMO IZGLEDALI TAČNO ONAKO KAKO SMO IZGLEDALI PROTIV NJEMAČKE I ŠVEDSKE KAD SU SE ONI PRIPREMALI ZA PRVENSTVO... NE ZNAJU SPREMITI EKIPU I TO JE NAJVEĆA ISTINA,ZA MJESEC DANA DA NE USPIJES OSVJEZIT EKIPU,PA TO NIĐE NA SVIJETU NEMA...
A O EGIPTU,U.S.A. itd,NEMAM VOLJE DA PIŠEM...
Pa kad sam pisao da smo imali najjlakšu grupu u kvalifikacijama od kad postojimo,bio sam ljubomoran na Papetovu genijalnost,jer smo zabili 25 golova radnicima iz Lihtenštajna i nedoraslim Baltičkim zemljama... I na osnovu toga su pojedinici proglasili Papeta stručnjakom jer igra ATOMSKI FUDBAL...
A s druge strane u 4 tekme protiv Slovacke i Grcke smo postigli 5 golova,a u dvije od te četiri utakmice nismo zabili gola... sto ce reci 1,25 golova po utakmici,sto i ne lici na ATOMSKI FUDBAL...
EKIPA KOJA VODI REPKU,DOKAZALA JE PO KO ZNA KOJI PUT,NESPOSOBNOST DA REGENERIŠE IGRAČE NAKON SEZONE... SINOĆ SMO IZGLEDALI TAČNO ONAKO KAKO SMO IZGLEDALI PROTIV NJEMAČKE I ŠVEDSKE KAD SU SE ONI PRIPREMALI ZA PRVENSTVO... NE ZNAJU SPREMITI EKIPU I TO JE NAJVEĆA ISTINA,ZA MJESEC DANA DA NE USPIJES OSVJEZIT EKIPU,PA TO NIĐE NA SVIJETU NEMA...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
slobodnjak je napisao/la:Sušić je kriv zbog retarda sa Novog Zelanda,što mu 8 igrača ne pretrči ni 3 km. sinoć,što IDOL NACIJE ne može pogoditi ni neboder,što nam kapiten Spahić ima snagu pileta i raznesu ga u svakom duelu,što zvjezda Lulić u 60 oj min. jedva hoda,što Misimović ima radijus kretanja 5 metara prečnika cjelu utakmicu,što nadolazeće zvjezda Evropskog nogometa Pjanjić nije ponio kompas ...i što njih sve boli qurac za nas jer dočepali su se para.
Safet Sušić je igračina i nogometni znalac kakvi oni nikada biti neće ,najbolji igrač u istoriji BH,za kog se uvjek znalo i znaće se,za razliku od IDOLA PREKO NOĆI...

Henderson je napisao/la:Sušić je pokazao Vahi u međusobnom susretu ko je bolji trener.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hocemo Vahu da odyebe ove setace usta im se poserem. 8 ih hodat ne moze u 60-oj minuti. Dajjjjjjj

Sta ima retard

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
MA @Henderson je glupan, ne znam ko ce ga shvatiti ozbiljno ..
Pape je zasro sinoc, ona formacija je propast za nas bila.
Jos smo nespremni, gdje cemo u guzicu poslije 60. minute ?
Hodati ne mozemo ..
Nigeriji cestitati, boljeg selektora dovesti i cao
Pape je zasro sinoc, ona formacija je propast za nas bila.
Jos smo nespremni, gdje cemo u guzicu poslije 60. minute ?
Hodati ne mozemo ..
Nigeriji cestitati, boljeg selektora dovesti i cao
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
pape ako imas obraza povuci ces se poslije prvenstva.
I baš kada sam se radovao njegovoj taktičkoj postavci kao malo dijete gdje smo igrali tako da smo kontrolisali igru. On u utakmici koja nam život znači napravi takav taktički promašaj da bi ga se trebao zastiditi svaki čovjek koji prati fudbal imalo. Igrali smo sa trojicom u sredini a veze između napada i istog tog veznog reda kao da nije bilo. I povrh svega ubili nas ljudi po bokovima. No ostaje osjećaj kako je Pape sinoć osim Šunjića i Begovića izveo sastav kome se išlo kući, pa smo i otišli. Naravno svemu tome je kumovala sportska sreća koju mi ni sinoć nismo imali, i gotovo.
Najlakše je pljuvati igrače, ali treba shvatiti jednu stvar. Postoji neko ko iste može ostaviti ili na klupi ili na terenu. I blago rečeno sam znao da će naši bekovi sinoć pomrijeti na terenu do 60 minute kako je i bilo.
Ako ništa nadati se da je ovo selektoru još jedna lekcija o njegovoj nesposobnosti.
Najlakše je pljuvati igrače, ali treba shvatiti jednu stvar. Postoji neko ko iste može ostaviti ili na klupi ili na terenu. I blago rečeno sam znao da će naši bekovi sinoć pomrijeti na terenu do 60 minute kako je i bilo.
Ako ništa nadati se da je ovo selektoru još jedna lekcija o njegovoj nesposobnosti.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Prvo svi trebaju doci na ovu temu da hraknu ovu trenersku neznalicu, pa tek onda malo pljucnut pojedine igrace.
Ovaj hohstapler je kriv za poraz i ispadanje.
Ovaj hohstapler je kriv za poraz i ispadanje.
Gdje ste picke stigo' Zdravko Colic!!!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- RockyMaivia
- Kontakt:
Za sve je kriv Safet teletina,nije napravio nijedan kondicioni trening na ovim pripremama.1988risha je napisao/la:Kad sam ja napisao prije 40 dana da ce ova repka imati najveći problem sa fizičkom spremom,ovdje su me ismijavali... Kad sam lijepio slike da će u Hrasnici samo trčat u krug,opet su mi se smijali... Prozivali me plaćenikom,mrziteljem repke... I još napisali ko da se može popraviti kondicija do SP...
StarMo nije skutorija...
Mi smo vjerovatno jedina repka koja nema covjeka zaduzenog za kondiciju i fizicku pripremu igraca. Svi imaju testove, tehnologiju, sve zivo mjere. A ovi nasi amateri letaju po Hrasnici, a na vecer se ubijaju od alkohola.
Mi smo odigrali dvije najsporije utakmice na prvenstvu. Vrucina nije izgovor, ne mozemo meda i to je to.
Mi smo odigrali dvije najsporije utakmice na prvenstvu. Vrucina nije izgovor, ne mozemo meda i to je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- RockyMaivia
- Kontakt:
Trebalo je igracima zabraniti internet i izlaske,a to sam rekao prije pocetka priprema.Ali jbga,valja nam sad k*****Cartman je napisao/la:Mi smo vjerovatno jedina repka koja nema covjeka zaduzenog za kondiciju i fizicku pripremu igraca. Svi imaju testove, tehnologiju, sve zivo mjere. A ovi nasi amateri letaju po Hrasnici, a na vecer se ubijaju od alkohola.
mahati.
StarMo nije skutorija...
- The_Target
- Kontakt:
Moramo biti svjesni da je riječ o selektoru sa posebnim potrebama i umanjenim sposobnostima.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- 1988risha
- Kontakt:
E moj Hendersone,ja ne znam ko je kome mogao po onom Alžirskom blatu i kiši nešto pokazatHenderson je napisao/la:Sušić je pokazao Vahi u međusobnom susretu ko je bolji trener.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hocemo Vahu da odyebe ove setace usta im se poserem. 8 ih hodat ne moze u 60-oj minuti. Dajjjjjjj

Ali očigledno ti nisi upratio da je VAHA tad isprobavao neke igrače,jer je pravio već tada bazu igrača na koje može u budućnosti računat...
Protiv PAPETA nije imao sve najbolje igrača na raspolaganju...
A igrao je s ovim igračima :

U utakmici s Belgijom prije par dana je igrao s ovim igračima :

AL tebi je to sve isto...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 22 jun 2014, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.