Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sinoć nije postojala lijeva strana. U trenucima kada smo trebali osvježenje s klupe, on vadi iz igre Hajrovića, jednog od rijetkih igrača koji je bio sposoban izdržati 90 minuta u igri na solidnom nivou. Kolašinac uopće nije dobio priliku da uđe u igru (ne znam da li se radilo o povredi, ali sumnjam), Bičakčić je mogao zamijeniti Spahića ako je ovaj bio povrijeđen, a Višća je mogao bolje odraditi posao kao izmjena od Salihovića samim tim što je ofanzivniji igrač...
Ukratko rečeno, još jedno katastrofalno izdanje Safeta Sušića. Taktika nula bodova. Kako znamo da taj čovjek nema stida ni obraza, vjerovatno ćemo morati čekati da se N/FSBiH udostoji, uruči mu otkaz i otjera ga iz reprezentacije jednom za sva vremena.
Ukratko rečeno, još jedno katastrofalno izdanje Safeta Sušića. Taktika nula bodova. Kako znamo da taj čovjek nema stida ni obraza, vjerovatno ćemo morati čekati da se N/FSBiH udostoji, uruči mu otkaz i otjera ga iz reprezentacije jednom za sva vremena.
-
- Kontakt:
Tako je risha brate moj, nabadaj im na nos papeta molim te, ja nemam snage. Govorio sam svima milion puta da je covjek malouman, a niko nista. NE ZNA COVJEK, NE ZNA.1988risha je napisao/la:
A za ove sto pricaju da nas je kao Pape u Brazil odveo. Jest al u q, odveo nas je Dzeko (koji se smije, kao sto sam i ja, poslije utakmice jer je pape postavio neku novu formaciju, koje nigdje na svijetu nema) i Spahic i drugi momci koji su zbog Susica danas ispali. Dzeko i Spahic su uveliko kumovali ovome, a to je sve zato sto Pape nema autoriteta.
Sad napisat' cu neki manji monolog da ovdje pobijem ove branioce papeta. al o tom po tom
Treba nam neko kao Vahid ili Amar Osim. Neko ko ce reci Dzeki i ostalim da ga pushe. Amar je najbolji po tom pitanju, a pored toga je dobar strateg
a... pehari su tu
Pape je jedna trenerska neznalica, i ko tvrdi suprotno, taj nema pojma o fudbalu ili želi zlo ovoj reprezentaciji.
U ovoj utakmici je pokazao koliko je ograničen i glup kao trener. Još one izjave poslije utakmice
U ovoj utakmici je pokazao koliko je ograničen i glup kao trener. Još one izjave poslije utakmice

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
+1Mozambik je napisao/la:Kako se mogao proslavit na ovom SP da mu se cijela drzava klanja, al on je tvrdoglav i pomalo glup.
Samar od SAD, samarcina od Slovacke, samar od Argentine, samarcina od Egipta.
Kako je krenuo u ovim pripremnim utakmicama svi smo mislili da je dosao tobe, al on opet usra motku. Nije mi jasno sto mu je ovo trebalo, samo da je nastavio normalno mogao je biti heroj.
Papa svaka ti čast. Nadam se da ćeš produžiti ugovor i nastaviti sa radom i da ćeš Spahića i Džeku otjerati iz reprezentacije. Nije ti lahko raditi sa ovakvim uhljupima i igračima ali i navijačima.
Još jednom si pokazao da mi sa obom možemo izgubiti jedino kada jedan od manekena pogriješi. Glavu gore, ti si najbolji trener koji nas je ikad trenirao.
Još jednom si pokazao da mi sa obom možemo izgubiti jedino kada jedan od manekena pogriješi. Glavu gore, ti si najbolji trener koji nas je ikad trenirao.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- ultrassa1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Susicu samo mi jedno nije jasno, sto bolan cijelu utakmicu odigra bez lijevog veznog? Kad je vidio u prvom poluvremenu da nas siju preko Luliceve strane jer je momak defakto sam na toj strani on i u drugom poluvremenu ne radi nista po tom pitanju nego mijenja Lulica za Salihovica?! Imam osjecaj kao da je htio da mu svi igraju malo na svjetskom. Trebo je ic na provjereno **** ga tvrdoglava. Ne bi zamjerio da je imo muda stavit i Ibisevica od pocetka pa hajd bar smo pokusali napast, ali uvodjenje Medunjanina i bez lijevog veznog je glupo a jos gluplje ne promjenit tu odluku kad vidis da ne ide...
-
- Kontakt:
mamac je ovo raja, nemojte zagristiHenderson je napisao/la:Papa svaka ti čast. Nadam se da ćeš produžiti ugovor i nastaviti sa radom i da ćeš Spahića i Džeku otjerati iz reprezentacije. Nije ti lahko raditi sa ovakvim uhljupima i igračima ali i navijačima.

a... pehari su tu
+1pobjedesve je napisao/la:mamac je ovo raja, nemojte zagristiHenderson je napisao/la:Papa svaka ti čast. Nadam se da ćeš produžiti ugovor i nastaviti sa radom i da ćeš Spahića i Džeku otjerati iz reprezentacije. Nije ti lahko raditi sa ovakvim uhljupima i igračima ali i navijačima.
Još jednom si pokazao da mi sa obom možemo izgubiti jedino kada jedan od manekena pogriješi. Glavu gore, ti si najbolji trener koji nas je ikad trenirao.![]()
Nemojte se molim vas primati na ovog i slične trollove.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma diletant obični, pokušao je nešto da izglumi, da se napravi pametan s ovom nekom šabanskom taktikom gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća, za neke će vazda ostati čovjek koji nas je odveo na SP, a za mene će ostati neznalica i yebeni nafakaš koji puno zuji a malo meda daje. Autoritet je znači 0, napravio je prčvajz od repke. Haj noga iz kafane.
Volio bih da Vaha bude naš novi selektor.
Volio bih da Vaha bude naš novi selektor.
-
- Kontakt:
Nisam htio nista da pisem sinoc, ipak je jutro pametnije od noci. Sinoc sam bio toliko bijesan da sam se smijao drugo poluvrijeme, postalo mi je svejedno kad sam vidio da Dzeki nije stalo - pa sto da se ja onda sikiram i zivce kidam. Vrhunac je bilo uvodjenje TSS. I zato sad hladne glave mogu reci : SAFETE J3B3M TI GDJE STA IMAS! MRS DEBILU JEDAN 

Zadnja izmjena: uvijekuztebe1921, dana/u 22 jun 2014, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Baci se s mosta yebem te u taj teleci mutavi izraz lica neznalico
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pomalo? Malo sutra pomalo, ta količina se ne može ni izreći očigledno...Mozambik je napisao/la:Kako se mogao proslavit na ovom SP da mu se cijela drzava klanja, al on je tvrdoglav i pomalo glup.
Samar od SAD, samarcina od Slovacke, samar od Argentine, samarcina od Egipta.
Kako je krenuo u ovim pripremnim utakmicama svi smo mislili da je dosao tobe, al on opet usra motku. Nije mi jasno sto mu je ovo trebalo, samo da je nastavio normalno mogao je biti heroj.
Ja se na njegovom mjestu ne bih smio vratiti u BiH, eno mu Pariz, pa nek' tamo šefuje u svojoj kući (ako i to može)...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Situacija je vrlo jednostavna.
Pape je najmanje placeni reprezentativni selektor od svih na svjetskom prvenstvu, u regionu pa i jedan od najeftinijih u citavoj evropi. Da se razumijemo tako je bilo I sa njegovim predhodnicima
Da bi se to koliko toliko iskonpenziralo presutni dogovor sa ljudima u savezu (isti su imali I njegovi predhodnici) je da on kroz reprezentaciju isforsira nekoliko igraca upitnog kvaliteta, da se oni prodaju i da se pape rastali sa njihovim menadzerima. Germanija tu dolazi kao idealno rjesenje. Ovo se desava godinama unazad (vazi za sve selekcije ne samo A tim) i to je ustvari glavni materijalni faktor zbog kojeg se nasi selektori prihvataju posla i toboze rade za mizernu "platu".
Iz ovog gore dolaze sve nesuglasice izmedju njega i igraca pa tako imamo igrace koje je doveo selektor a za uzvrat one koje je morao pozvati jer su tako htjeli Dzeko, Spahic , Miske itd - kao protu-uslugu za prividni mir u kuci.Sve je ovo isplivalo na vidjelo nakon Egipta, doslo je do zestokog sukoba na relaciji strucni stab - igraci ali se zataskalo dogovorom da ce spisak biti izbalansiran za svjetsko (sto se i desilo)
Sinoc je sve ovo dobilo i potvrdu. Nakon Argentine, na teren izlaze Sunjic (koji je ruku na srce bio odlican), Medunjanin kome realno treba novi klub, ulazi Tino da zabiljezi nastup na svjetskom kojeg definitivno treba pogurat iz Hajduka, igramo u u formaciji bez lijevog beka u kojoj Spahic ne zna ni sta igra i gdje nas Nigerijci unistavaju a cijelu utakmicu dok Kolasinac zdrav i spreman sjedi na klupi. Miske se vuce po terenu od 30 minute ali stisni pa ga izvadi...
Dzeko se na kraju cinicno i sarkasticno smije i optuzuje sudije, Tino ko fol place a niko iz ekipe da mu pridje jer ga niko nikad i nije prihvatio kao dio ekipe, dok Susic cestita Nigeriji jer su bili bolji.
Uglavnom nasa posla..
I da, na kraju , Besic nikad ne bi vidio SP-a u Brazilu da je bilo ikakve druge alternative.
Pape je najmanje placeni reprezentativni selektor od svih na svjetskom prvenstvu, u regionu pa i jedan od najeftinijih u citavoj evropi. Da se razumijemo tako je bilo I sa njegovim predhodnicima
Da bi se to koliko toliko iskonpenziralo presutni dogovor sa ljudima u savezu (isti su imali I njegovi predhodnici) je da on kroz reprezentaciju isforsira nekoliko igraca upitnog kvaliteta, da se oni prodaju i da se pape rastali sa njihovim menadzerima. Germanija tu dolazi kao idealno rjesenje. Ovo se desava godinama unazad (vazi za sve selekcije ne samo A tim) i to je ustvari glavni materijalni faktor zbog kojeg se nasi selektori prihvataju posla i toboze rade za mizernu "platu".
Iz ovog gore dolaze sve nesuglasice izmedju njega i igraca pa tako imamo igrace koje je doveo selektor a za uzvrat one koje je morao pozvati jer su tako htjeli Dzeko, Spahic , Miske itd - kao protu-uslugu za prividni mir u kuci.Sve je ovo isplivalo na vidjelo nakon Egipta, doslo je do zestokog sukoba na relaciji strucni stab - igraci ali se zataskalo dogovorom da ce spisak biti izbalansiran za svjetsko (sto se i desilo)
Sinoc je sve ovo dobilo i potvrdu. Nakon Argentine, na teren izlaze Sunjic (koji je ruku na srce bio odlican), Medunjanin kome realno treba novi klub, ulazi Tino da zabiljezi nastup na svjetskom kojeg definitivno treba pogurat iz Hajduka, igramo u u formaciji bez lijevog beka u kojoj Spahic ne zna ni sta igra i gdje nas Nigerijci unistavaju a cijelu utakmicu dok Kolasinac zdrav i spreman sjedi na klupi. Miske se vuce po terenu od 30 minute ali stisni pa ga izvadi...
Dzeko se na kraju cinicno i sarkasticno smije i optuzuje sudije, Tino ko fol place a niko iz ekipe da mu pridje jer ga niko nikad i nije prihvatio kao dio ekipe, dok Susic cestita Nigeriji jer su bili bolji.
Uglavnom nasa posla..
I da, na kraju , Besic nikad ne bi vidio SP-a u Brazilu da je bilo ikakve druge alternative.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Hocemo Vahu da odyebe ove setace usta im se poserem. 8 ih hodat ne moze u 60-oj minuti. Dajjjjjjj
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Volio bih i ja Vahu, a sada da li je skup i da li ce pristati. Svi mi znamo alternativu ako Vaha ne moze. Onda je Amar Osim najbolja opcijaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hocemo Vahu da odyebe ove setace usta im se poserem. 8 ih hodat ne moze u 60-oj minuti. Dajjjjjjj
a... pehari su tu
Sušić je pokazao Vahi u međusobnom susretu ko je bolji trener.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hocemo Vahu da odyebe ove setace usta im se poserem. 8 ih hodat ne moze u 60-oj minuti. Dajjjjjjj

Jedni psuju Papetu, drugi psuju Džeki, treći Spahiću, pa odlučite se više.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Kolika si ti gnjida, jel te stid 

Vaha je za ovog glupana Sir Alexander Chapman Ferguson osobno !!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Baci se s mosta zajedno s onom neznalicom s telecim pogledom. U Vahe se bar nebi setali po terenu a i gdje ces usporedjivati gospodina Halilhodzica s ovim cobanom koji je znao igrat lopte a nema zgamo ko kokosHenderson je napisao/la:Sušić je pokazao Vahi u međusobnom susretu ko je bolji trener.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hocemo Vahu da odyebe ove setace usta im se poserem. 8 ih hodat ne moze u 60-oj minuti. Dajjjjjjj
Jedni psuju Papetu, drugi psuju Džeki, treći Spahiću, pa odlučite se više.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.