Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bayern@heart
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Bayern@heart » 22 jun 2014, 11:38

Bravo Mire legendo nasa. Zaista sam impresioniran fizickom spremom legenda pokazala Lulicu, Salihoviću, Medunjaninu i ostalim manekenima kako se srcano trci i igra uz Besu najbolje fizicki pripremljen :tokralju:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jun 2014, 11:43

Po ko zna koji put najviše pretrčao u redovima naše reprezentacije. :salut: Mume je odmah iza njega. Njih dvojica su ostatak tima ostavili na skoro kilometar iza. :o

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 22 jun 2014, 11:47

Pa kako ce jedan vezni igrac izgledati dobro, kada je postavljena takva formacija, da samo izgledas odlicno ako si sa loptom i pravise neke cake i fore. Ljudi Pjana se trudio, trcao za dvojicu, ali naprosto ako nemas adekvatnu taktiku, citavu ekipu koja trci i dise ko jedan, onda ne mozes ni davati neke ocjene, sem mozda Begovicu i stoperu Sunjicu (ali i to su dobrim dijelom dueli 1 vs 1) sto se ne bi smjelo desavati mnogo puta na utakmici. Pjanke je dragulj ove drzave.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 22 jun 2014, 12:03

Pauk je napisao/la:Razocaran sam u Pjanica...jedan od najgorih veceras..mnogo glupih poteza i pogresnih pasova i izbora.

ZASTO PJANICU NISI PUCAO NA GOL?

Mnogo opcija za to na slobog africkog golmana..a ne ti opet moras neke fore i pasove sa 6 igraca oko tebe i Dzeke...nemas pravo da budes toliko glup Pjanicu! :evil:
Taj "sla(o)bi africki golman" je najbolji golman francuske lige , te pritom golman koji u Lilleu ove sezone nije primio gol preko 1000 uzastopnih minuta , nekoliko minuta ga dijelilo da obori rekord svih vremena , tako da ti je prica prilicno glupa .

Ja shvatam da mnoge mozete kritikovati , ali kritikovati Miralema je bas dno dna .

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 22 jun 2014, 12:11

To jeste, bio je 2-3 puta tako blizu gola, trebao je pucati a ne traziti dzeku kojega je cuvalo 5 igraca.... Nerazumjem da nije isao na sut sa tako blizine.......
G BUSSA BUSS

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 22 jun 2014, 13:48

Bosnia & Herzegovina's Miralem Pjanic has created more chances (10) than any other player at the World Cup.
Meni i više nego dovoljno. Aferim doktore. :tokralju:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 13:53

On je zadnji vezni kreator igre, ne playmaker ( 10-ka ).
Jednostavno se gusio sa Misketom i potpuni promasaj Papeta...
Trebao je drzati vezni red sa Besicem, ali neeee
Zasto ostaviti nesto sto funkcionise..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2014, 13:54

Jedini si uspio par puta probiti nigerijski bedem ili pasom ili driblingom, ali previše komplikuješ u završnici.

Veliko iskustvo za tebe, iskreno se nadam da ćeš u idućim kvalifikacijama dobiti epitet glavnog igrača u sredini terena. :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 jun 2014, 14:00

beka23 je napisao/la:
Bosnia & Herzegovina's Miralem Pjanic has created more chances (10) than any other player at the World Cup.
Meni i više nego dovoljno. Aferim doktore. :tokralju:
+1
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jun 2014, 14:12

svaki put ostanem zadivljen sa kojom lakoćom miralem lomi protivnike.. dribling, kontrola lopte, vizija, pregled igre, pasovi, šut, momak ima sve..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 jun 2014, 14:33

Najbolji igrac reprezentacije.
Zna sve sa loptom a jos je i pretrcao najvise. Cak vise i od Besica. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 jun 2014, 14:36

To je ta ekipica koja nikad ne iznevjeri: Begovic, Pjanic, Ibisevic, i evo od nedavno Besic i Kolasinac. Pravi idoli nacije.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 14:39

RiNo je napisao/la:To je ta ekipica koja nikad ne iznevjeri: Begovic, Pjanic, Ibisevic, i evo od nedavno Besic i Kolasinac. Pravi idoli nacije.
Svaka cast Vedi, ali on ne zasluzuje da bude u tom drustvu. Znao je on odigrat kriminalno, i sinoc je promasio zicer. Sjetimo se i promasaj protiv Portugala. Razlika izmedju njega i Dzeke je sto se Vedo uvijek bori, ali daleko od toga da nikad ne iznevjeri.

A Pjanic je nas jedini dijamant. Oko njega treba da se gradi apsolutno sve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 jun 2014, 14:43

Cartman je napisao/la:
RiNo je napisao/la:To je ta ekipica koja nikad ne iznevjeri: Begovic, Pjanic, Ibisevic, i evo od nedavno Besic i Kolasinac. Pravi idoli nacije.
Svaka cast Vedi, ali on ne zasluzuje da bude u tom drustvu. Znao je on odigrat kriminalno, i sinoc je promasio zicer. Sjetimo se i promasaj protiv Portugala.
Mozda nema kvalitet kao ostali u ovoj grupi, ali po odnosu prema reprezentaciji, profesionalizmu i zalaganju je medju prvim sigurno.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 22 jun 2014, 15:13

To je otprilike to. Ibišević je znao razočarat, ali je barem borbenost i volja uvijek tu.

Pjanić je i mene sinoć na momente iznervir'o zbog prevelikog komplikovanja u završnici, ali je i pored toga bio jedan od najboljih na terenu. Pravi mozak ekipe, pravi organizator i sa Mjeseca se vidi kolika je klasa. Aferim momčino! :tokralju:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2014, 15:21

je.em ga ja i vasu pricu ovdje, branit ce te ga taman da vam se na glavu pose.re...igra duboko , "nije to njegova pozicija , zrtva taktike, treba ga stavit na mjesto Misimovica iza Dzeke i dat mu slobodu u igri, ima previse defanzivnih zadataka"...stavis ga da igra iza Dzeke i das mu svu slobodu u igri kao sinoc, onda " dje ces ga stavit da igra poluspica, zrtva taktike bla bla "....je.em ga ja dje ga onda stavit da igra

igrac za Reala, Barcelone, Celzija qrac moj, nek se ugleda na Rakitica i Modrica malo kako sta i gdje igraju, isti tip igraca, ista pozicija, pa nit ih ko gusi, nit im treba sloboda, nit trebaju malo naprijed, malo nazad, malo desno, malo ulijevo, nit im smeta Kovacic, Samir, qrac-palac nego ljudi ORU teren, a ovom vazda neko smeta, neko ga gusi, zato uostalom njih 2 i igraju u Realu i Barci a on je samo igrac za Reala i Barce..

da ne bude zabune, ovo je cisto post za ove "Pjanicoljubce" koji bi ga branili ko sto rekoh i na glavu da im se pos.ere, protiv momka nemam nista, na SP je dao sve od sebe, al ga se dize malo izad onog sto on jest i to na ustrb svakog, kriv Miske, Medunjanin, selektor, Dzeko, pozicija, danas preofanzivan, jucer predefanzivan...daj ba vise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 22 jun 2014, 15:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:je.em ga ja i vasu pricu ovdje, branit ce te ga taman da vam se na glavu pose.re...igra duboko , "nije to njegova pozicija , zrtva taktike, treba ga stavit na mjesto Misimovica iza Dzeke i dat mu slobodu u igri, ima previse defanzivnih zadataka"...stavis ga da igra iza Dzeke i das mu svu slobodu u igri kao sinoc, onda " dje ces ga stavit da igra poluspica, zrtva taktike bla bla "....je.em ga ja dje ga onda stavit da igra
Čekaj, a kakvoj branjenje? Igr'o je na dvije različite pozicije u ove dvije utakmice i u oba meča je bio među tri najbolja naša igrača. Jedan od rijetkih koji nije zakazao na ovom prvenstvu i jedan od rijetkih koji je zapravo trčao, što se može vidjet iz onih statistika. Ne znam kako u ovim momentima neko može čak i njega kritikovat. Uz Begovića i Bešića naš najbolji igrač na prvenstvu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2014, 15:33

mi sinoc da smo imali 2 dobra vezna ne bi nam se desio kolaps koji se desio i to je to..sa 2 dobra igraca i 2 osrednja bi se vezni red drzao kako-tako a mi se raspali ko...duela nismo uzeli...

o tom branjenju i hvaljenju je rijec, ni po cem se on posebno nije istakao na ovom Sp..

dobar Besic, dobar Pjanic, solidan Hajrovic, Miske pretrcao preko 10 km, podvalio par lopti-dobar i on bio, a mi POJEDENI na sredini terena ;)

ispade samo jadni Medunjanin kriv za kolaps, i Dzeko koji je jedini nesto uradio na terenu konkretno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 15:35

ti si momak sad napisao na Dzekinoj temi da se trudio, i branis ga poslije svega, tako da ne zasluzujes nikad vise o nogmetu ista napisati.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 22 jun 2014, 15:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:je.em ga ja i vasu pricu ovdje, branit ce te ga taman da vam se na glavu pose.re...igra duboko , "nije to njegova pozicija , zrtva taktike, treba ga stavit na mjesto Misimovica iza Dzeke i dat mu slobodu u igri, ima previse defanzivnih zadataka"...stavis ga da igra iza Dzeke i das mu svu slobodu u igri kao sinoc, onda " dje ces ga stavit da igra poluspica, zrtva taktike bla bla "....je.em ga ja dje ga onda stavit da igra

igrac za Reala, Barcelone, Celzija qrac moj, nek se ugleda na Rakitica i Modrica malo kako sta i gdje igraju, isti tip igraca, ista pozicija, pa nit ih ko gusi, nit im treba sloboda, nit trebaju malo naprijed, malo nazad, malo desno, malo ulijevo, nit im smeta Kovacic, Samir, qrac-palac nego ljudi ORU teren, a ovom vazda neko smeta, neko ga gusi, zato uostalom njih 2 i igraju u Realu i Barci a on je samo igrac za Reala i Barce..

da ne bude zabune, ovo je cisto post za ove "Pjanicoljubce" koji bi ga branili ko sto rekoh i na glavu da im se pos.ere, protiv momka nemam nista, na SP je dao sve od sebe, al ga se dize malo izad onog sto on jest i to na ustrb svakog, kriv Miske, Medunjanin, selektor, Dzeko, pozicija, danas preofanzivan, jucer predefanzivan...daj ba vise
"Branjenje"?? Kakvo branjenje bolan ne bio??? Branit ga sto je odigrao fenomenalno obadvije utakmice? Eno pogledaj statistiku kako je stvorio najvise sansi od svih igraca na SP-u. To sto mu saigraci nisu mogli pretvorit te sanse u golove je nesto drugo. Njegova uloga nije da daje golove, vec da stvara sanse za golove. I to je uradio bolje nego bilo ko drugi na cijelom prvestvu - ukljucujuci ti mezimce Modrica i Ratikica, od kojih je (individualno) odigrao bolje obadvije utakmice do sada. Jel mozda trebo da odbrani i 3 gola sto smo primili umjesto Begovica?

I na klubskom nivou ove sezone je imao najvise stvorenih sansi od svih igraca od najjacih 5 liga, barem u jedno vrijeme sezone. Ne znam jel tako sezonu zavrsio. Da Roma ima kvalitetnije napadace svako bi mu znao ime. Ali to sto nema kvalitetnije napadace je na kraju i jedini razlog sto ga mogu zadrzat. :lol:

Miraleme, hvala ti od srca sto si nas ovakve nesposobne odabro, pravi patriote! Da si odabro Francusku igrao bi kod njih u prvih 11 110%, rusio bi protivnike i bio bi sad jedan od favorita da pobjedis SP. Izvini sto ti ona nasa ostala nesposobna bagra nije ni do koljena.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, SWOT i 16 gostiju.