Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jel iko primjetio da mu i Tino isto jeb materNerminovic je napisao/la:
rusilac bi ubio emenikea
koji fail da igra lule beka
jos pitasBatko je napisao/la:Ispade da je Seo kriv za onaj gol Argentine.., ne vidim drugo objašnjenje zašto nije igrao.. Ako je istina onda Pape nije normalan!!
Sent from my Home using fingers
ma ne ba, igramo s lule na beka. covjek nije bio sam sebe neznam koliko. kolasinac ima snagu da ubije emenikea, mikela sve jedan po jedan a susicu kreten jedan igra bez beka majku mu kriminalnu.SamoZeljo je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da je ovaj decko cijelu tekmu presjedio na klupi.
Kljucna tekma, potrebna snaga i on ne dobi ni minute.
Pa Pape, majmune debilni!
I to sve zbog jedne slucajne pogreske kad je Bicakcic propustio loptu i nekako se odbila od Sea. Jer sve ostale utakmice je bio fenomenalan. Ovo nije greska ovo je elementarno nepoznavanje igre ili prepotentnosti.Virtu4l je napisao/la:Velika greška Safeta Sušića večeras.BaDa12 je napisao/la:Seo, šta je reći?
Zasto je komentator u nekoliko navrata spomenuo sinoc da je Kolasinac zadobio povredu pred utakmicu?Ajax je napisao/la:I to sve zbog jedne slucajne pogreske kad je Bicakcic propustio loptu i nekako se odbila od Sea. Jer sve ostale utakmice je bio fenomenalan. Ovo nije greska ovo je elementarno nepoznavanje igre ili prepotentnosti.Virtu4l je napisao/la:Velika greška Safeta Sušića večeras.BaDa12 je napisao/la:Seo, šta je reći?
Zato jer su jaka i visoka ekipa on je stavio krilo Lulica da se hrva sa Emenikeom na beku. A Seu na klupuMozambik je napisao/la:
"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".
Evo ti odgovor Safeta. Momak je bio spreman, al hajde ti znaj sta se mota onom glupanu po glavi.
Izmišlja..adriano_leite je napisao/la:Zasto je komentator u nekoliko navrata spomenuo sinoc da je Kolasinac zadobio povredu pred utakmicu?Ajax je napisao/la:I to sve zbog jedne slucajne pogreske kad je Bicakcic propustio loptu i nekako se odbila od Sea. Jer sve ostale utakmice je bio fenomenalan. Ovo nije greska ovo je elementarno nepoznavanje igre ili prepotentnosti.Virtu4l je napisao/la: Velika greška Safeta Sušića večeras.
SEO ljudino izvini i u moje ime.Bayern@heart je napisao/la:Seo legendo izvini u ime svih nas sto volimo reprezentaciju za sinosnju nepravdu od lika sa klupe PAPETINE. Oprosti nam
Kakva samo srcanost i ljubav prema domovini pokazan kad galame prena sudiji
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, kakarut, Sheyi i 43 gosta.