dalje, Sunjic umjesto Bicakcica

Misimovic + Medunjanin + Pjanic u startnih 11

izmjena Hajrovic jedan od rijetkih koji pokazuje htijenje i želju, leti vani

šlag na tortu ubacivanje džokera u vidu Tino-Svena

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
mlatiš praznu slamuaydin_galatasaray je napisao/la:Ljudi kao i uvijek precjenjujemo se.Susic je uradio dobar posao samim time sto nas je doveo do prvenstva.Potcjenjujemo Nigerijance a mi debutanti?? i sad kao i uvijek prvo napadamo na one koje smo medju zvijezdama drzali do danas.A citav svijet bruji o tome kako smo pokradeni
Ovo je bas tipicno za nas
Burić daZahaKING je napisao/la:ivan tirić pored Šehića, Burića...
kako misliš šta smo ocekivaliaydin_galatasaray je napisao/la:Pa ne negiram da smo lose prosli,komentarisem neke izjave na racun repke i Papeta.Mi smo debutanti na jednom velikom prvenstvu,ne znam sta su ljudi ocekivali...ne znam ni sto smo Nigeriju potcjenivali a oni bili par puta na prvenstvu
Jedan od rijetkih koji je IMAO SNAGE za više od 60 minuta danas, to je ključno. Kakav fail je ta izmjena to se opisat' ne može. Ponuda i dalje stoji, ko mi objasni smisao ove izmjene dobrovoljno napuštam forum.let3 je napisao/la:Lulic zavaljen na beku ili krilu ili gdje vec (zapravo, "strucnjak" je valjda mislio da ovaj sam treba pokrivatii citavu lijevu stranu) -a Kolasinac na klupi![]()
![]()
dalje, Sunjic umjesto Bicakcicaa zapravo je trebao umjesto Spahića
Misimovic + Medunjanin + Pjanic u startnih 11u Ciuabi, po onakoj vrucini i sparini = nema pluca na sredini
genijalno
![]()
izmjena Hajrovic jedan od rijetkih koji pokazuje htijenje i želju, leti vani![]()
šlag na tortu ubacivanje džokera u vidu Tino-Svenaizmjene je pravio i tempirao kao najveci amater koji vodi neki nižerazredni tim.
DukeOfWellington je napisao/la:Jedan od rijetkih koji je IMAO SNAGE za više od 60 minuta danas, to je ključno. Kakav fail je ta izmjena to se opisat' ne može. Ponuda i dalje stoji, ko mi objasni smisao ove izmjene dobrovoljno napuštam forum.let3 je napisao/la:Lulic zavaljen na beku ili krilu ili gdje vec (zapravo, "strucnjak" je valjda mislio da ovaj sam treba pokrivatii citavu lijevu stranu) -a Kolasinac na klupi![]()
![]()
dalje, Sunjic umjesto Bicakcicaa zapravo je trebao umjesto Spahića
Misimovic + Medunjanin + Pjanic u startnih 11u Ciuabi, po onakoj vrucini i sparini = nema pluca na sredini
genijalno
![]()
izmjena Hajrovic jedan od rijetkih koji pokazuje htijenje i želju, leti vani![]()
šlag na tortu ubacivanje džokera u vidu Tino-Svenaizmjene je pravio i tempirao kao najveci amater koji vodi neki nižerazredni tim.
Ajdine, to su obične floskule, nemoj sebi dopustit' da ti šuplja novinarska priča kreira mišljenje. Kakve veze ima što smo debitanti? Bitno je samo ko igra i kako je to posloženo. Kvalitet naših igrača nalaže da smo morali proći grupu, danas najgori igrači (Džeko, Spahić, Lulić) su prije mjesec ili dva tutnjali u svojim klubovima, došli kod Sušića i ne postoje, ne dišu. Pa to su smijurije. I kakvo je uopšte pitanje šta smo očekivali. Očekivali smo prolaz grupe minimalno jer je to bilo realno, na kladionici smo bili izraziti favoriti za drugo mjesto. Ali ko je mogao znati da će Sušić ostaviti beka i to sjajnog beka na klupi i napraviti propuh po lijevoj strani. To čak ni najgori pesimisti nisu mogli očekivati od Sušića. I kakve veze što je Nigerija bila par puta na prevnstvu. Pa nisu igrali Kanu i Okocha danas. Koliko puta su bili ovi igrači na SP-u? Promijeni malo tu retoriku, ne piju vode te floskule.
aydin_galatasaray je napisao/la:Nigerija manje vise redovna na prvenstvu od 1994,a ti pricas kao da smo izgubili tamo od nekog bogu iza nogu .Da razocaran sam,da moglo je bolje ! ali ne ovo nije debakl ni sramota kako je ti opisujes
i zdrao
Sve fino receno samo kakav Freud cak on zajedno sa Nietzscheom bi blehnuli na njegove poteze.alemsa je napisao/la:Noske nas je j.ebo I to je to. Nea se tu sta prdit, sudija, kondicija itd. Ok.
Ali bi u najgorem slucaju uzeli bod, da je Noske imalo mislio tintarom, one tsunami zamjene I formaciju bez beka ni Sigmund Freud nebi mogao objasnit.... Noske je to
u pravi su buraz, ali znaš i sam (a znamo i svi mi) da se to nece destitikomax je napisao/la:Safet je jedini krivac i treba preuzeti odgovoronost ko čovjek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.