Safet Sušić - Pape

legenda reala
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la legenda reala » 22 jun 2014, 04:13

ipak mi je lakše prihvatiti da čovjek jednostavno ne zna, nego da je prodo utakmicu :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 04:13

Vraga hvala. Nema mu se za sta zahvaliti. Ne mogu da vjerujem ni da sam sutio dok je krenulo prvenstvo. Znao sam bolje. Ovu osobu sto vise udaljiti od reprezentacije i drzave BiH.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 04:14

Evo tek sad citam,na pitanje o Kolasincu izbjegao je bilo kakav odgovor,umjesto toga spominjao je zamjenu Bicakcic-Sunjic.
I samo je ponavljao,cestitam Nigeriji na zasluzenoj pobjedi.
Nema pobune ni za ponisteni gol,ni za faul na Spahicu,cak i blago opravdavanje tipa ako sudija nije svirao nije bilo.
Jednostavno sve ide u prilog mojoj tezi da je utakmica prodana.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 22 jun 2014, 04:15, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 22 jun 2014, 04:14

Virtu4l je napisao/la:
MP8 je napisao/la:Kako zaboraviti ovo sve ? Trebat ce vremena.
Nećemo zaboraviti.
Qrac bi prošao Spahica da smo imali beka. Ne pravi se mutav, Spahic nije trebao biti tu nego Kolasinac a onda bi sve bilo drugačije

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 04:14

Sušićevo ubacivanje TSS je jednostavno bio neki vid osvete Emiru i Edinu za prestavu protiv Egipta (a bgm ni ovo svjetsko nisu bili daleko od egipta, obojica).

Jednostavno KATASTROFA , od postavke, taktike, pripreme utakmice... kako protiv argentine, tako i sada...
neka pita selektora irana kako se igra sa argentinom, neka ga pita i za nigeriju, jer je iran i protiv nigerije puno bolje stajao od nas...
Na zalost, safet je meni , ako pitaru, hordasu, ikona kluba, velicina... kao trener je mudo od labuda...
KAZEM TO JER PRATI, IGRAO SAM I ZIVIM za fudbal jos od malih nogu... ovo veceras je bio amaterizam, i ismijavanje zdravog razuma

prva izmjena, izlazi HAJROVIC... tu sam rekao da smo zavrsili sa svjetskim prvenstvom... jedan od najspremnijih igraca ... najbrzih i jedini sa mudima da ide jedan na jedan,... i on ga vadi....
izmjena br dva , umjesto sporog, uvodi jos sporijeg.. salihovicevi centarsutovi iz igre jednaki su ubacaima Denisa Čomora...
Postavka igre protiv ekipe koja ZIVI od kontranapada je smijesna...
Nigerija, kao i ostale africke ekipe ima samo jedan problem, ZADNJI VEZNI I ODBRANU! ii umjesto da izadje na njih visoko , da rade presing, jer bi ovi pogrijesili minimalno 2-3 puta kao sto je nas kapitengriejsio, od toga nema nista...

Necu pojedinacno da analiziram kretanje igraca, kretanje lopte i td. ali je ugusio jedog pjanica... ugusio je i spahica, mada spahicev egoizam je razlog primljenih golova i sad i protiv franuske... ego, egoista... LEPI

safete, ti jesi za kkvalifikacija kad se boris protiv selektora cije je znanje na tvom nivou...sve preko toga je za tebe previse, prevelik izazov

JA SE NADAM VAHIDU HALILHODŽIĆU ČISTO JER NE TRPI PONAŠANJE UMIŠLJENIH ZVIJEZDA KOJE SEBE VIDE STEPENICU IZNAD REPREZENTACIJE I NAVIJAČA

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 04:15

E fakat, pa Kovač je na sve strane yeb'o sudiji mater poslije Brazila, a gle Papeta..

Tuga golema s kim posla imamo.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 04:16

legenda reala je napisao/la:ipak mi je lakše prihvatiti da čovjek jednostavno ne zna, nego da je prodo utakmicu :P
:thumbup: :kafa:

Mi nista ne znamo, zna Safet GENIJE :lol: :cry:

Tuga golema s kim posla imamo.

kako ce.... :oops:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 04:17

legenda reala je napisao/la:ipak mi je lakše prihvatiti da čovjek jednostavno ne zna, nego da je prodo utakmicu :P
I meni je ali nije lako prihvatiti ovoliku kolicinu neznanja ili gluposti tocnije receno. Imam osjecaj da ovo niko drugi ne bi uradio pa se zato i pitam je li zaista realno razmisljati o tamnim stranama sporta. Znajuci nas .......

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 04:17

Sta ce se zaliti na sudenje, ili je u bio u talu s njima ili je ponudio Nigeriji utakmicu taktikom. Nema im sta reci. Poraz je njegov.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 jun 2014, 04:18

donniedarko je napisao/la:Vjerovatno je prodana tekma. Nema racionalnog objasnjenja za sve dogadjaje veceras. :(
Mene samo zanima da li se igdje u svijetu poteže ovoliko tema o prodanim tekmama kao kod nas..Ko bi veceras trebao prodati a ko kupiti tekmu. Jesu i obe utakmice Costa Rice prodane, možda ova druga Španije :lol:
Ima racionalnog objašnjena, a to je nas luzerki mentalitet, i zadovoljavanje mrvicama ispod stola, i što uvijek čekamo neku sadaku.nema toga.
Samo treba pogledati kroz historiju, utakmica koje smo gubili, i kako se igrači ponašaju kada kola krenu niz brdo. Kako nonšalancija ispliva na površinu..A to najviše boli(barem mene)

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 04:19

http://sportsport.ba/ino_fudbal/keshi-j ... ana/134186" onclick="window.open(this.href);return false;

Keshi: Ja sam sef i zato je ekipa disciplinovana

I TELECA GLAVA je sef, ali u Parizu zeni.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 jun 2014, 04:19

Nema lik autoritet u repki, kako to ne kontate, od prvog dana mu drugi ljudi diriguju.
Pogledajte kako selektor Chilea npr vodi tim, kako trči po svom prostoru, a naš panj gleda ko tele u šarena vrata, nije dve reko na ovom SP, da dadne neki savet, bilo ša. Tuga i žalost je što nas je on vodio na ovom SP, jer ova generacija je zaslužila više, a i boljeg selektora, koji će imat muda pa Džeku ostavit na klupi kad se ovaj šeta i ne gine za sveti dres.

Pape odlazi!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jun 2014, 04:20

ren_hz je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/keshi-j ... ana/134186

Keshi: Ja sam sef i zato je ekipa disciplinovana

I TELECA GLAVA je sef, ali u Parizu zeni.
Ma sigurno, bez dileme... Sef samo takav. Kad mu hanuma nije kod kuce...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 22 jun 2014, 04:21

Nasi se vazda saseru kad god su najvaznije tekme. O Susicu i njegovom (ne)znanju ne treba trositi rijeci, odmah po objavi sastava se vidjelo da nece izaci na dobro.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jun 2014, 04:22

dubrovnik je napisao/la:
I meni je ali nije lako prihvatiti ovoliku kolicinu neznanja ili gluposti tocnije receno. Imam osjecaj da ovo niko drugi ne bi uradio pa se zato i pitam je li zaista realno razmisljati o tamnim stranama sporta. Znajuci nas .......
Neznanje jaran, pa ovo za nas nije ništa novo, Safet ovako igra od svog početka, bez krila i sve gura po sredini, a bekovi mu pokrivaju cijelu stranu na obje strane, samo što je on večeras podcjenio Nigeriju i loše mu je stručni štab izanalizirao protivnika, pa je on kreno ko protiv Lihtenštajna, spusti loptu na zemlju peljaj i gol će se sam postići, ovi ne znaju, a ljudi su bili na svakoj lopti prije nas, maestralno su čitali svaki naš potez i sl
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 04:23

NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
MP8 je napisao/la:Kako zaboraviti ovo sve ? Trebat ce vremena.
Nećemo zaboraviti.
Qrac bi prošao Spahica da smo imali beka. Ne pravi se mutav, Spahic nije trebao biti tu nego Kolasinac a onda bi sve bilo drugačije

Ne trudi se druze,oni koji se razumiju sve znaju i sve su vidjeli.
Svojom postavkom,svojim izborom igraca,svojim izmjenama,svim sto je uradio u ovoj utakmici,sve je nastelio da potpuno odgovara Nigeriji i njihovoj igri,spori vez ni red sa jednim igracem viska ,bez lijevog beka i to kakvog Kolasinca,bez lijevog krila(Lulic razvucen,ni tamo ni vamo),bez presinga na njihov defanzivni vezni red,tada se oni gube i grijese,izvodjenje najspremnijeg igraca Hajrovica koji je jos uvijek mogao napraviti prodor i solo akciju....i da ne nabrajam dalje.
Licno ne krivim ni jednog igraca,sigurno su dali sve od sebe,neki su grijesili ali uvijek u svakoj ekipi neki igraci odigraju lose,nikad svi ne igraju savrseno ali bili su istumbani,potpuno zbunjeni promjenom uigranog stila i formacije iz zadnjih utakmica.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 jun 2014, 04:26

Manje su sanse da i repke iz Afrike prodju krug dalje, tu sansu sad Nigerija itekako ima. Balans je tu :)

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 22 jun 2014, 04:27

Nama treba Sergej Barba na klupi,cisto da se zna ko pije a ko placa

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 jun 2014, 04:27

drummer je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Nećemo zaboraviti.

Ne trudi se druze,oni koji se razumiju sve znaju i sve su vidjeli.
Svojom postavkom,svojim izborom igraca,svojim izmjenama,svim sto je uradio u ovoj utakmici,sve je nastelio da potpuno odgovara Nigeriji i njihovoj igri,spori vez ni red sa jednim igracem viska ,bez lijevog beka i to kakvog Kolasinca,bez lijevog krila(Lulic razvucen,ni tamo ni vamo),bez presinga na njihov defanzivni vezni red,tada se oni gube i grijese,izvodjenje najspremnijeg igraca Hajrovica koji je jos uvijek mogao napraviti prodor i solo akciju....i da ne nabrajam dalje.
Licno ne krivim ni jednog igraca,sigurno su dali sve od sebe,neki su grijesili ali uvijek u svakoj ekipi neki igraci odigraju lose,nikad svi ne igraju savrseno ali bili su istumbani,potpuno zbunjeni promjenom uigranog stila i formacije iz zadnjih utakmica.
Zato se na sp vode 23 igraca da mozes mijenjati ako je neko los. Ali kod nas je tu bilo makar 5 igrača koji su samo popunjavali broj

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 04:27

Ljudi dragi nemojte kvariti atmosferu.

Safet genije.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, GG3 i 6 gostiju.