Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

PapeSusic
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 03:31

rammstein je napisao/la:
Astren je napisao/la:
rammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresu
nema to nikakve veze.... bitan je odnos prema dresu, a ako jedan TSS moze zaplakati, onda je krajnje degutantno gledati amrinog kako se keseri dok pola Bosne u koju se NAVODNO kune plače... FUJ

NADAM S DA JE KRAJ GERMANSKE OFANZIVE I AMRINE PUDLICE I DUBROVAČKOG RUTINERA!
Sada ispade Dzeko koji je nas odveo na SP djubre, a otpad iz Hajduka koji je preko rodbinske veze izgurao Prcica, Zukanovica i Rahimica (zajedno s vrsom i kopiletom iz austrije) heroj.

Fuj jesmo gadan nardo :D :guz:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 03:36

konas bolan odveo na svjetsko?
ja koliko znam CIJELA EKIPA a ne ... ako cemo tako, mali Hajrovic nas je odveo golom slovacima....

edino osmjeh na kraju utakmice je nesto najgadnije sto sam dozivio u sportu!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 jun 2014, 03:38

Ponavljam za razliku od mnogih makar je pokazao nesto konkretniji od pola ekipe ...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 03:38

Nije momak kriv za ovaj debakl ali je nesvjesno dio problema. Sto dalje od reprezentacije sto bolje dok ne zasluzi ako zasluzi. Tacka. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 03:43

Nije zasluzio da mu psujem kao nakon tekme, ali morao sam. Barem mu je zao bilo na kraju, nije kao Dzeko osmijeh nabacio. Sretno mu u karijeri, ali za repku nije. Ako zasluzi poziv nekog novog selektora sa svojim igrama, onda svaka cast. Ali na ovakav nacin da se ubaci u repku ne ide.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 03:51

donniedarko je napisao/la:Nije momak kriv za ovaj debakl ali je nesvjesno dio problema. Sto dalje od reprezentacije sto bolje dok ne zasluzi ako zasluzi. Tacka. ;)
Slazem se da nije on kriv, kriv je Stric.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 03:54

Cartman je napisao/la:Nije zasluzio da mu psujem kao nakon tekme, ali morao sam. Barem mu je zao bilo na kraju, nije kao Dzeko osmijeh nabacio. Sretno mu u karijeri, ali za repku nije. Ako zasluzi poziv nekog novog selektora sa svojim igrama, onda svaka cast. Ali na ovakav nacin da se ubaci u repku ne ide.
Nije mu zao zbog Bosne, zao mu je sto mu ova avantura nece donjeti ugovor u kakvom Sabanbirligiju kao sto je bilo planirano od strane Germanije. Sada zna da se Safetu blizi kraj i da nece moci nabrati 20 nastupa kao sto mu je jaran Vrso uspio.

Ne zalim ga. Novi Petar Jelic i nista drugo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 04:48

dobar je momak bio. makar covjek ima emocija

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 04:51

Mnogo puta sam ga spominjao, moguće da sam i pretjerao. Uglavnom nisam ga prozivao kompletno zbog njegovog fudbalskog znanja nego zbog toga što ima prednost nad nekim igračima koji su zaslužili zbog doprinosa biti dio tima u Brazilu (Zahirović, pa kao nadolazeća naša zvijezda Prcić).

Uglavnom, kupio me večeas sa trčanjem, zalaganjem i emocijama poslije utakmice. Tek je dio tima i odmah ga je ispadanje toliko pogodilo, znači voli BiH i to mi je najvažnije.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 04:56

Voli on karinu. Voli svog amidzu i ugovor u nekom sporu, koji po svoj prilici nece dobiti, ni on ni pajdo mu Avdaga.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 05:02

Teško je glumiti na ovaj način, pa bio bi licemjer samo takav u šta sumnjam. Gledao sam jedan zanimljiv intervju dok je daleko bio od reprezentacije i tu je već pokazao neke naznake ne bi baš nazvao ljubavi, nego neku vrstu simpatije prema BiH.

Prvo i osnovno je da voliš državu za koju igraš, a ne da si tu radi interesa. Večeras je mnogo pretrčao, trudio se, pogodio ga je poraz i to se cijeni. Na malim stvarima se stiče neki rejting. Treba proći još mnogo toga da stekne neki veći ali isto tako je potreban samo jedna greška da sve to padne u vodu, to najbolje zna Edin Džeko.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 jun 2014, 05:58

haj valjda ce biti nesto i korisno od SP,vjerujem da ce se sada nakon nastupa Tinky uspjeti utopiti negdje u drugu norvesku ligu ili prvu finsku. :eh:

Nemam nista protiv momka ali jednostavno nije kvalitet za reprezentacije,pogotovo da igra na najjacem takmicenju SP
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 08:00

:facepalm: plafon lech...a slaba liga ma jok moj mali.

Stilic :crazy: slaba liga, slab klub..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 jun 2014, 14:20

Momak je pozitivno iznenadio. Nije on kriv sto se preziva ko jedan maloumnik.
Treba ga pratiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 14:21

TSS nije trenutno kapacitet za prvih 20 igraca. Prcic i M. Vrancic pa i Medunjanin su bolji igraci od njega. Mozda bude za par godina kada napreduje. Nadam se da protiv Irana nece zaigrati ni on ni Avdija.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2014, 14:52

Momak je plakao, treba mu dati kapitensku traku i garanciju da ce igrati u prvih 11. Odveo nas je na SP zajedno sa amidzom i Germanijom Sportagenturom. :urnebes: A Dzeku i Spahica cemo popljuvati. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 jun 2014, 17:43

Nepo-Tismo Susic ce biti starter protiv Irana. I poslije toga opet slijedi klupa Hajduka dok mu ugovor ne istekne.

Losija verzija Petra Jelica.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 24 jun 2014, 03:56

Principatus je napisao/la:Momak je plakao, treba mu dati kapitensku traku i garanciju da ce igrati u prvih 11. Odveo nas je na SP zajedno sa amidzom i Germanijom Sportagenturom. :urnebes: A Dzeku i Spahica cemo popljuvati. :lol:
Jeste, i svi su vidjeli da je plakao iako je pokrio rukom lice.....najzaslužniji je za plasman u Brazil i najviše je pretrčao u utakmici protiv Nigerije, spasio je dva gola i bio je asistent kod poništenog gola.....čak je zabilježio i 6 uspješnih odbrana te je zbog svega toga proglašen igračem utakmice....treba razmisliti da mu dignemo spomenik, za početak u Zenici, a kasnije i u Sarajevu....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 jun 2014, 10:55

Pa i ja sam plak'o od muke, pa me ne zovu u prvih 11. On da je patriota ne bi se odazavao na amidžin poziv, al' k****, privatni interes je ispred državnog, treba malo nabiti cijenu i ostvariti transfer u neki Hašimspor.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 11:25

Nema vise dileme, ova slika sve potvrdjuje !
TSS, koji se sjetio da je Bosanac 15.10.2013.godine, oko 22:00h, ovom slikom je potvrdio da je veci patriota i da vise voli reprezentaciju BiH od izdajnika Dzeke i Spahica !
Zato mu treba dati kapitensku traku, a amidzu postaviti za dozivotnog selektora.
S obzirom da je, od odlaska Ahmeda Pasalica, mjesto menadzera rerprezentacije upraznjeno, idealan izbor bi bio Sead Susic !

Uprava
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 24 jun 2014, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Barcod, Confiance, delko, FerdinandF, Google [Bot], HariTz, Sveti i 41 gost.