Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sigurnoable
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sigurnoable » 22 jun 2014, 03:30

bega_afc je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ispali smo ljudi, Edin je loše odigrao, ali nemojte ga vrijeđati i u jednoj sekundi zaboravljati sve što je uradio za nas.
Nemoj moralisat Allaha ti, eto nemoj molim te. Takav smo narod, nikad se promijenit necemo. Nismo zaboravili golove, al necemo ni ovaj osmijeh od srca sekundu nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva.
Mislis da necemo, eeee jarane u tome i jeste stos sto smo mi takav narod i ponovo kad nam Edin zabije gol San Marinu bit ce glavni igrac ove repke. Nije ni cudo sta su od nas drugi narodi radili kroz historiju ali je u nama taj gen koji nam daje tu naivnost i na zalost uvijek ce tako ostati. Ako ovako nastavimo i ne kazemo svoj stav ne pise nam se dobro u skoroj buducnosti kao samom narodu!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 03:30

Odlično napisano @LenBias :kafa:

Budi uvijek pošten, ali jednom ukradi i zauvijek ostaješ lopov.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 jun 2014, 03:30

sigurnoable je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ispali smo ljudi, Edin je loše odigrao, ali nemojte ga vrijeđati i u jednoj sekundi zaboravljati sve što je uradio za nas.
Edin je lose odigrao i bilo bi mu oprosteno ali ovaj smijeh pa ovo je na cast svih onih koji su izgubili poslove, digli kredite da odu gledati repku ali i mi smo budale sta njega briga on ima mjesecno 100000 ojrica i njemu dobro. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
90 hiljada funti sedmicno, znaci negdje blizo milion maraka mjesecno. za života velika vecina njegovih sunarodnjaka nece zaraditi koliko on zaradi u dva mjeseca. al eto on se lijepo nasmija u facu svima nama koji bi se hladno odrekli i dzeparca, i jedne plate, i regresa i cega sve ne zbog jedne pobjede na SP, zbog par dana više nadanja, uživanja....
nema potpisa

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jun 2014, 03:31

Davno sam ja postao ravnodušan na ovog momka, sad bih volio da nestane iz ove repke.

Koji osmijeh yebote

Cijela zemlja place i tuguje, gazda se smije

Fino fino :puke:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 03:32

boli ga k. ide sad yebat amru
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 03:32

Nerminovic je napisao/la:boli ga k. ide sad yebat amru
Kako je mrsava slomit ce se citava ako mu je qurac veci od 10 centimetara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 03:34

Prili je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Kako mi je samo zao sto se ovaj tretira kao neki Bog, a jednog Hasana smo tretirali kao zadnjeg klosara. A covjek je dolazio iz Njemacke i ginuo za BiH dok savez nije imao za dresove. Tu su i ostali nasi igraci koji nikad nisu imali tretman kao ovaj, i onda nam ovako pljune u lice. Ma sta pljune, posere i ejakulira.

@Neutral: Gdje su to zapalili?
koliko ti momak imas godina? hasan ti uopce nije ginuo za dres repke igrao je na 30% svojih mogucnosti za drzavni dres, a za bayern davao 110%.

sto se tice dzeke ovu su realno njegove mogucnosti. da se je mogao vise truditi mogao je!
KOLIKO TI IMAS GODINA

JA SAM BIO TU KAD JE HASAN U JEDNU NOGU DOBIO 4 BLOKADE I IGRAO NEBITNU UTAKMICU! A 6 DANA RANIJE NIJE IGRAO U BAJERNU...
NE PRICAJ O COVJEKU KOJI JE PORED NJEMACKE ODABRAO BOSNu!
NE PRICAJ MOLIM TE ETO O ONOME O CEMU POJMA NEMAS, NEMOJ DA PISEM TEKSTOVE O POCETKU SPAHICEVE VLADAVINE U SVLACIONIC!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 jun 2014, 03:35

Pola Bosne plače, tuguje, ne mogu da veruju šta se dešava, a on se smeje, ni sekunde tuge, niti ičega.
Stidi se! :thumbdown:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 03:36

Cartman je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:boli ga k. ide sad yebat amru
Kako je mrsava slomit ce se citava ako mu je qurac veci od 10 centimetara.
placem zbog komentara i sto me srce boli
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 jun 2014, 03:36

dzeko gnjido jedna :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 22 jun 2014, 03:36

Baš me zanima što se nije ovako kezio kod poraza-remija City-a, zna da bi ga Bluemoon opalio po ušima i rafalnu paljbu 7 dana zaredom sastavio. A tek Inžinjer, ali jock glupi Bošnjo halaliti će Džeki sve jer je gle čuda zabio 10 komada TOP repkama Luksemburg, Latvija, Litvanija. :crazy:

Džeko do 01.45h sam te volio ko brata rođenog, proklinjao Manchinija, Pellegrinija, od večeras za mene više ne postojiš!! :evil:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 jun 2014, 03:37

rammstein je napisao/la:
Prili je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Kako mi je samo zao sto se ovaj tretira kao neki Bog, a jednog Hasana smo tretirali kao zadnjeg klosara. A covjek je dolazio iz Njemacke i ginuo za BiH dok savez nije imao za dresove. Tu su i ostali nasi igraci koji nikad nisu imali tretman kao ovaj, i onda nam ovako pljune u lice. Ma sta pljune, posere i ejakulira.

@Neutral: Gdje su to zapalili?
koliko ti momak imas godina? hasan ti uopce nije ginuo za dres repke igrao je na 30% svojih mogucnosti za drzavni dres, a za bayern davao 110%.

sto se tice dzeke ovu su realno njegove mogucnosti. da se je mogao vise truditi mogao je!
KOLIKO TI IMAS GODINA

JA SAM BIO TU KAD JE HASAN U JEDNU NOGU DOBIO 4 BLOKADE I IGRAO NEBITNU UTAKMICU! A 6 DANA RANIJE NIJE IGRAO U BAJERNU...
NE PRICAJ O COVJEKU KOJI JE PORED NJEMACKE ODABRAO BOSNu!
NE PRICAJ MOLIM TE ETO O ONOME O CEMU POJMA NEMAS, NEMOJ DA PISEM TEKSTOVE O POCETKU SPAHICEVE VLADAVINE U SVLACIONIC!
objasnio :thumbup:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 03:37

Gledajte ove slike: http://www.klix.ba/sport/nogomet/bosna- ... /140622014" onclick="window.open(this.href);return false;

I onda pogledajte ovo ponovo:

slika

OVAJ OSMIJEH TREBA DA OBJASNI, AKO IMA OBRAZA ODMA SUTRA!

Onaj mali Sven je simbol svega sto ne valja u nasoj repki, ali je covjek barem bio razocaran na kraju.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 jun 2014, 03:38, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

akva
Kontakt:

Post Postao/la akva » 22 jun 2014, 03:38

Yebemu mater Edine,meni suze krenuše zbog ovog ispadanja, Bog zna kad ce se ovo preboliti a ti nabacio osmijeh, libo tebe qrac.
:puke: :puke: :puke:

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 22 jun 2014, 03:39

Preozbiljno neki shvaćaju loptu i igru, preozbiljno. Iskulirajte malo, glupost je napadati momka zbog osmijeha na kraju utakmice.

S druge strane, slažem se da treba čvrsta ruka i autoritet na mjestu trenera koji će igrače dovesti u red i uvesti disciplinu.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 22 jun 2014, 03:40

Gnjida
Kljucajte temu!
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jun 2014, 03:41

Ma boli qrac momcinu, mi ovdje prljavi, srmdljivi, pijani, gladni, tuzni, uplakani, ne znam više kakvi zbog ove tragedije, a gospodin sad vjerovatno istuširan, laganini neku vocnu salatu udara, poslije možda sex i spavanje i vozdra.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2014, 03:42

anonymousHD je napisao/la:Pola Bosne plače, tuguje, ne mogu da veruju šta se dešava, a on se smeje, ni sekunde tuge, niti ičega.
Stidi se! :thumbdown:
Zoran Kvrzic u prijateljskom mecu sa Argentinom ista stvar,samo ovo je bilo jos gore..Trio fantastiko Trupko Spaha i Dzekson

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 22 jun 2014, 03:42

Wisey je napisao/la:Preozbiljno neki shvaćaju loptu i igru, preozbiljno. Iskulirajte malo, glupost je napadati momka zbog osmijeha na kraju utakmice.

S druge strane, slažem se da treba čvrsta ruka i autoritet na mjestu trenera koji će igrače dovesti u red i uvesti disciplinu.
Mora da si sa Džekom ili Amrom u nekom rodbinskom odnosu, inače ne vidim koja bi normalna osoba i pokušala da opravda ovakve poteze Edina Džeke.

Pokazao je umjetnost šetanja, promašivanja zicera i smijanja nakon poraza.
NE ZASLUŽUJEŠ NAS EDINE! I NIKAD VIŠE NEĆEŠ NI ZASLUŽITI!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 jun 2014, 03:42

ĐUBRE! Ne mogu da vjerujem da lik koji je bio idol nacije, da čovjek u kojeg smo se kleli i dizali u nebesa napravi ovakvo nešto. Pa ljudi moji ima li ovo igdje ovako? Ovakvog licemjera, šupka fudbal nije dugo vidio, psovat mu više neću, dovoljno sam, ali za mene je završio. Dobar jesi Edine, ali toliko da ti se klanjamo i nisi. Draže mi je vidjet onog Vedaad, insana koji bi krv dao za Bosnu i koji je u 30 minuta pokazao tebi, tebi lipicaneru, šibicaru sarajevski kako se treba odnositi prema svetinji.

Treba jedna čvrsta ruka koja će ovog nebeskog letača spustiti na mjesto na kojem on pripada, na dno, da shvati ko je i šta je i da on pure treba još pojesti da ide u rečenicu sa najvećim u našoj državi. Muka mi dođe kad vidim Bolića, Sergeja koji su dali svaki put 200% svoje mogućnosti i trgali za svoju zemlju za razliku od ove spodobe, utvare. Edine Džeko, gadiš mi se!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.