Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TNT
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la TNT » 22 jun 2014, 03:20

Cartman je napisao/la:Ali gledaj osmijeha, ono bas od srca. Hajde da je na silu da cestita ovom liku sportski, ali ovo kao da mu bolji dan nije svanuo. Fuj. Ne mogu da vjerujem sta je se desilo tom covjeku. Sjetimo se onog momka koji je ginuo za ovaj dres i slavio gol protiv Turske kao da je osvojio SP. Fuj.
Sta se desilo ? Pa cim se najeo napuho se ko I vecina raje.
Neki su I prije njega imali pa su bili normala I sve dali za svoju zemlju.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 22 jun 2014, 03:20

Cartmane ne zasluzujemo te :salut: :salut: :salut: :salut:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 03:21

Neutral je napisao/la:Promašaje ti mogu zaboraviti, hodanje također, izgubljene duele u zraku također, lijenost također
ALI NIKAD TI NEĆU ZABORAVITI OSMIJEH NA LICU NAKON UTAKMICE.

Hvala ti Edine za jedno veliko ništa, nije ti ovo Lihtenštajn ili Latvija da se hodaš i zabijaš.

Žao mi Vede koji je više pokazao u 30 minuta na ove dvije utakmice nego Džeko za 180 minuta (trud, zalaganje, trčanje, emocije).

I da Edine, briga tebe za nas, briga tebe za ljude u BiH. Ljudi su dizale kredita da gledaju BiH, ljudi su izašli ove hladne večeri da prate reprezentaciju na otvorenom, ljudi rade za 15 - 20KM mjesečno dok ti primaš preko 100.000 sedmično i nisi u stanju da potrčiš. Neki moraju sutra na posao iako je nedjelja, ali tebe briga, ti se smiješ, ti ćeš trpati Amru i slikati se za facebook-a i twitter-a, tebe boli briga za reprezentaciju, a još više za ljude koji je vole i koji su ginuli da bi je uopće imali. Zbog tebe 90+% ljudi prati City, zbog tebe i tvoje nonšalancije, uz taktiku "selektora" smo ispali.

STIDI SE.
Još jedanput šetaću, neka su zapalili tvoj dres noćas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 03:22

Ispali smo ljudi, Edin je loše odigrao, ali nemojte ga vrijeđati i u jednoj sekundi zaboravljati sve što je uradio za nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 03:23

TNT je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ali gledaj osmijeha, ono bas od srca. Hajde da je na silu da cestita ovom liku sportski, ali ovo kao da mu bolji dan nije svanuo. Fuj. Ne mogu da vjerujem sta je se desilo tom covjeku. Sjetimo se onog momka koji je ginuo za ovaj dres i slavio gol protiv Turske kao da je osvojio SP. Fuj.
Sta se desilo ? Pa cim se najeo napuho se ko I vecina raje.
Neki su I prije njega imali pa su bili normala I sve dali za svoju zemlju.
Kako mi je samo zao sto se ovaj tretira kao neki Bog, a jednog Hasana smo tretirali kao zadnjeg klosara. A covjek je dolazio iz Njemacke i ginuo za BiH dok savez nije imao za dresove. Tu su i ostali nasi igraci koji nikad nisu imali tretman kao ovaj, i onda nam ovako pljune u lice. Ma sta pljune, posere i ejakulira.

@Neutral: Gdje su to zapalili?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rios

Post Postao/la Rios » 22 jun 2014, 03:23

Cartman je napisao/la:slika

:puke: :puke: :puke:
Grozan trenutak :thumbdown: :thumbdown:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 jun 2014, 03:24

Znate sto se smije.Smije se papetu i konta eto levatu ipak smo te ja i spaha otjerali sa klupe.Ali kako ga nije stid raje e to mu nece niko oprostit.Nek se rjesi repke nakom ove tekme jer nema potrebe da igra vise.

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 22 jun 2014, 03:24

E moj Edine pa sta je ovo???? Bruko jedna, na stranu katastrofalna igra ali kako ovo sebi da dozvolis, pa imas li trunke morala?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 22 jun 2014, 03:24

Virtu4l je napisao/la:Ispali smo ljudi, Edin je loše odigrao, ali nemojte ga vrijeđati i u jednoj sekundi zaboravljati sve što je uradio za nas.
Edin je lose odigrao i bilo bi mu oprosteno ali ovaj smijeh pa ovo je na cast svih onih koji su izgubili poslove, digli kredite da odu gledati repku ali i mi smo budale sta njega briga on ima mjesecno 100000 ojrica i njemu dobro. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 jun 2014, 03:25

sto se smije gnjida smrdljiva, tacno treba platiti sarajlije kakve da mu kosti polome kad dodje iduci put
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 jun 2014, 03:26

Svaka mu cast!!! Koliko god je on dobar kad hoce, ja mislim da njemu repka nije vise neki prioritet i neka se onda fino oprosti zajedno sa svojim selektorom i sa svojim hababima Spahom i Ibricicom..ha ja..pa neka mu Babo uljece na press od Pellegrinija i neka se sa njim svadja!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 jun 2014, 03:26

Virtu4l je napisao/la:Ispali smo ljudi, Edin je loše odigrao, ali nemojte ga vrijeđati i u jednoj sekundi zaboravljati sve što je uradio za nas.
Nemoj moralisat Allaha ti, eto nemoj molim te. Takav smo narod, nikad se promijenit necemo. Nismo zaboravili golove, al necemo ni ovaj osmijeh od srca sekundu nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 03:26

@Cartman

Odlično rečeno za Hasana ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2014, 03:26

sad će opet onaj debil Marjan i slični s pričom tipa: miševi ponovo izašli iz rupa, bla, bla .. eto, tolerisati ćemo ovu bruku, nezalaganje, smijanje nakon ispadanja sa SP :puke:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 03:27

sigurnoable je napisao/la:Edin je lose odigrao i bilo bi mu oprosteno ali ovaj smijeh pa ovo je na cast svih onih koji su izgubili poslove, digli kredite da odu gledati repku ali i mi smo budale sta njega briga on ima mjesecno 100000 ojrica i njemu dobro. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Prvi sam napisao na ovoj temi da mu osmijeh nije potreban, ali vrijeđanje i psovke nije zaslužio, bio je i ostao naš dijamant.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Prili
Kontakt:

Post Postao/la Prili » 22 jun 2014, 03:27

Cartman je napisao/la: Kako mi je samo zao sto se ovaj tretira kao neki Bog, a jednog Hasana smo tretirali kao zadnjeg klosara. A covjek je dolazio iz Njemacke i ginuo za BiH dok savez nije imao za dresove. Tu su i ostali nasi igraci koji nikad nisu imali tretman kao ovaj, i onda nam ovako pljune u lice. Ma sta pljune, posere i ejakulira.

@Neutral: Gdje su to zapalili?
koliko ti momak imas godina? hasan ti uopce nije ginuo za dres repke igrao je na 30% svojih mogucnosti za drzavni dres, a za bayern davao 110%.

sto se tice dzeke ovu su realno njegove mogucnosti. da se je mogao vise truditi mogao je!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 03:27

Alipasino je napisao/la:Znate sto se smije.Smije se papetu i konta eto levatu ipak smo te ja i spaha otjerali sa klupe.Ali kako ga nije stid raje e to mu nece niko oprostit.Nek se rjesi repke nakom ove tekme jer nema potrebe da igra vise.
I ja to nesto kontam, ali kako neko moze stavit takve sitne interese ispred drzave? Dijete Sarajeva i rata? Ne zelim da to vjerujem, ali ne vidim drugo objasnjenje. Vjerujte da me ne boli ispadanje koliko ovaj njegov osmijeh. Koji samar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 22 jun 2014, 03:28

Stvarno sam razocarana. Mozemo mu sve oprostiti, ali smijati se ovako hinjski nakon izbacaja sa prvenstva, bez trunkice zalaganja, i taj isti momak iz Bog zna kojeg razloga vec duze vrijeme ne daje nikakve izjave. Hvala ti Edine za sve sto si prije radio za reprezentaciju, ali ovo se ne moze oprostiti, a kamoli zaboraviti.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 03:28

Chinaglia je napisao/la:sad će opet onaj debil Marjan i slični s pričom tipa: miševi ponovo izašli iz rupa, bla, bla .. eto, tolerisati ćemo ovu bruku, nezalaganje, smijanje nakon ispadanja sa SP :puke:
Smetljar potplaceni.
StarMo nije skutorija...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 jun 2014, 03:29

Virtu4l je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la:Edin je lose odigrao i bilo bi mu oprosteno ali ovaj smijeh pa ovo je na cast svih onih koji su izgubili poslove, digli kredite da odu gledati repku ali i mi smo budale sta njega briga on ima mjesecno 100000 ojrica i njemu dobro. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Prvi sam napisao na ovoj temi da mu osmijeh nije potreban, ali vrijeđanje i psovke nije zaslužio, bio je i ostao naš dijamant.
nakon ovog smijanja postaje obicni komad g.ovneta sto se mene tice, pokenjao se na sve sto je uradio prije
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, dzemil, HariTz, kakarut, Zglavkar i 62 gosta.