Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Lijepo nakon prvenstva, zahvaliti se sadašnjem kapitenu, Misketu, ibričiću...a Dzeki dati da bira, ako misli igrati preko kurca-neka ide...A konce repke dati u ruke dvojcu Muhamed- Seo..ne bi bilo letargijee i ovog kretanja na terenu ko drvene Marije..ko me se nee sviđa neka ide igrati za Laos
Opet najbolji, večeras je čak igrao i stopera u nekoliko navrata kad bi kapiten zaspao!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
mume brate izvini, ne znam sta vise da ti kazem, ti i seo ovo niste zasluzili 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Svaka čast, pojedincima treba biti za primjer kako igrati za reprezentaciju, a ne šetati se i smijati kao Edin Džeko.
momak je zvijer 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
momak pokazao kako se bori za svoju zemlju, kako treba imati muda u fudbalu, i kako treba koristiti i mozak. naš najbolji igrač već četvrtu utakmicu zaredom, a posebno me impresionirao kako je uzeo loptu pred kraj utakmice onim klizećim startom, kad je sudija ipak svirao faul. vidi se da se momak ne boji nikoga, pravi mangup, šteta pa je jedini u našoj repci, pored sea naravno. 

Odlazi Safete.
Momak je odlican. Jedini minus mu je sto se rijetko ukljucuje u napad ekipe, sa jedne strane je rizik i razumijem ga a vjerovatno ga je tako susic nasavjetovao, medjutim par puta sam upratio da je isao bas naprijed i izgledali smo konkretno, znaci sto cesce. Tekma je brate bogu plakati, 99% napada svodi se na centaršut. Hajrovic takodje odigrao odlicno ne znam sto njega bas izvadi al haj.
- frankqqqqq
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Bravo Besa nema se stu sta posebno dodati. Najveci dobItak SP
Kakva igracina, ne sumnjam da ce i ovu posljednju utakmicu odigrati lavovski i aBd na ljeto da ode u neki solidan klub.
NAPRIJED ZMAJEVI!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Drago mi je sto sam bio u krivu za ovog momka. Odlicno je odigrao, sad mu jos samo dodati partnera u vidu Prcica, eventualno Zahu i pustiti ga malo ofanzivnije. I nadati se da ce preci u jaci klub i igrati na ovoj poziciji.
Celik!3,2,2.
Sta reci vise za ovog momka, odusevljava iz utakmice u utakmicu, ja stvarno vise nemam rijeci kojim bih ga opisala.
bas kontam neki dan kako bi klub tipa southampton njemu dobro dosao. rano je jos za transfere, ali klub takvog profila bi bio pun pogodak za besica. koeman bi ga tu isklesao u jos boljeg igraca, i onda nakon godinu-dvije odlazak u jedan vrhunski klub. besic svakako ima potencijal za to.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Da je dao tri autogola zamjerio mu ne bi.
Onako se igra za repku. Meskiko ih ima 11, Urugvaj 11... mi nazalost samo jednog. Hvala i svako dobro.
Onako se igra za repku. Meskiko ih ima 11, Urugvaj 11... mi nazalost samo jednog. Hvala i svako dobro.

Naravno da mu treba dati kapitensku traku. Asmir Begović je vrhunski golman ali previše smiren, nešto tipa Lahm-a. Mi smo balkanci, nama treba jedan pravi borac i vođa za sljedećih nekoliko ciklusa kvalifikacija i ako Bog da prvenstava, a to je upravo Muhamed Bešić.
Samo se nadam njegovom transferu u neki jak klub...... u slucaju da se to ne desi,ovo prvenstvo za nas je totalni promasaj
Nazalost nemoguce je da Besa preuzme kapitensku traku, svi znamo kome ce da ide..
Ovom utakmicom Susic je postigao da nam ni igraci nece biti nesto bog zna trazena roba.
- Nerminovic
- Kontakt:
yebacu amru u guzu ako ide kapitenska traku dzekiMP8 je napisao/la:Nazalost nemoguce je da Besa preuzme kapitensku traku, svi znamo kome ce da ide..
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
IGRAC UTAKMICE !!!!
Odigrao je bolje od Pjanica i Hajrovica. Treba odma poslje SP da preseli u jedan od boljih klubova Bundeslige ili Serie A. Samo ne u Tursku ligu ili HNL.
Odigrao je bolje od Pjanica i Hajrovica. Treba odma poslje SP da preseli u jedan od boljih klubova Bundeslige ili Serie A. Samo ne u Tursku ligu ili HNL.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.