Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adnan24
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la adnan24 » 17 jun 2014, 23:44

Juventinisimo je napisao/la: Imamo napad(ne mogu se sjetiti ko ga je pokrenuo) i moramo da cekamo na Misketa da krene naprijed...igrac gleda gdje je Miske a on iza njega...lik mora da usporava igru da bi njemu dodao..ja sam se htjeo isjeci...
Toliko je popularna ta prica oko njegove "brzine" da se apsolutno svaka situacija okrece protiv njega...bila je i situacija gdje Misimovic vuce loptu i ima samo Dzeku na lijevoj strani ali i 2 Argentinca koja ga cuvaju,pa se on okrece i nema kome drugo dati loptu,svi kasne.I sad bi zakljucak trebao biti da su svi drugi prespori,sve ih na klupu :crazy:

Sreca pa Pape vjerovatno nema dileme oko sastava...Misimovic ce standardno poceti i preostale 2 tekme.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2014, 23:47

adnan24 je napisao/la: Toliko je popularna ta prica oko njegove "brzine" da se apsolutno svaka situacija okrece protiv njega...bila je i situacija gdje Misimovic vuce loptu i ima samo Dzeku na lijevoj strani ali i 2 Argentinca koja ga cuvaju,pa se on okrece i nema kome drugo dati loptu,svi kasne.I sad bi zakljucak trebao biti da su svi drugi prespori,sve ih na klupu :crazy:

Sreca pa Pape vjerovatno nema dileme oko sastava...Misimovic ce standardno poceti i preostale 2 tekme.
Konacno i jedna pametna. :D :thumbup:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 jun 2014, 23:59

adnan24 je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la: Imamo napad(ne mogu se sjetiti ko ga je pokrenuo) i moramo da cekamo na Misketa da krene naprijed...igrac gleda gdje je Miske a on iza njega...lik mora da usporava igru da bi njemu dodao..ja sam se htjeo isjeci...
Toliko je popularna ta prica oko njegove "brzine" da se apsolutno svaka situacija okrece protiv njega...bila je i situacija gdje Misimovic vuce loptu i ima samo Dzeku na lijevoj strani ali i 2 Argentinca koja ga cuvaju,pa se on okrece i nema kome drugo dati loptu,svi kasne.I sad bi zakljucak trebao biti da su svi drugi prespori,sve ih na klupu :crazy:

Pa ispred njega je samo Dzeko...ima li ko drugi?? :crazy: :crazy: :crazy:

Da ti NACRTAM poentu..lopta se MORA pasirati njemu a njega NEMA..on MORA da kreira napad a njega NEMA. :salut:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 18 jun 2014, 00:10

Zao mi je sto te je Pjanic sinoc razocarao..takodje,tvoju klansku bracu...ocekivao si da bude najgori igrac na terenu,igrac manje...da imas materijala ovdje na forumu...zayeba te :mrgreen: :mrgreen:
Medjutim,iako ga cijeli svijet hvali tebi ne valja...IDOLU :tokralju: :tokralju:

Mene recimo,Miske nije razocarao...znao sam da ne moze ali nije toliko lose ni odigrao...50/50 :mrgreen: kad je izlazio,imao je manje kilometara pretrcanih nego prosjek tima.. :shock: ali dobro..krivicemo Pjanica za poraz...jer mi to mozemo.. :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 18 jun 2014, 02:09

DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Svaka racionalna odluka kasni minimum godinu dana.
Kao što je zakasnila ona 4-2-3-1? Pa smo je igrali samo protiv Francuske? :opaopa:
Kada smo igrali zadnju utakmicu u 4-2-3-1 sistemu izuzev pripremnih utakmica za SP?

Ove kvalifikacije je obiljezilo krilo u vidu Ibisevica, i najsporiji vezni red u historiji modernog nogometa Medunjanin-Pjanic-Misimovic.
Da smo je stalno igrali do sad bi bili pročitani. To je Pape čuvao za Brazila. I Bešića naravno. Tajno oružje.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 jun 2014, 09:44

"Trenutno sam maksimalno skoncentrisan na reprezentativne obaveze i igre na Mundijalu. Igrali smo dobro protiv Argentine ali smo pomalo nesretno poraženi. Raduje me da nam moral nije spao i spremni smo za naredna iskušenja", rekao je Pjanić i priznao čega se zaželio:

"Pomalo mi nedostaje grad Rim, moj klub Roma i navijači koji me podržavaju. Njih jako volim i ovim putem ih pozdravljam. Imam njihovu podršku i želim im vratiti za sve na najbolji način. Vratit ću se u Rim gdje ću, nadam se, imati dobru sezonu."

:clap:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 jun 2014, 11:49

Jel' moguće da ima ćutuka koji osporavaju igru Pjanića? :lol:

Ovaj forum definitivno treba da se obriše, ovo je predaleko otišlo.
naprijed rejal

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 jun 2014, 09:34

I večeras očekujem da ce biti motor našeg srednjeg reda i da ce diktirati tempo!!!! Igračina

Sent from my Home using fingers

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jun 2014, 02:04

Koliko puta ja ovdje moram ponoviti, sa ovim deckom u ovom timu sa Misketom ne mozemo dobiti vaznu tekmu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 jun 2014, 02:05

gringobih je napisao/la:Koliko puta ja ovdje moram ponoviti, sa ovim deckom u ovom timu sa Misketom ne mozemo dobiti vaznu tekmu...
Idi u **** materinu kretenčino glupa , jedva si čekao da ispanemo , da bi ti mogao reći : " Rekao sam vam " .
Glupane glupi !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 02:06

Jedini koji je nesto igrao danas u napadu. Ali ne moze sa onom spodobom u napadu i penzionerom iz Kine koji ga gusi.

Hvala ti Pjanicu, treba si zaigrat za Francusku, zasluzujes mnogo vise od ovih amatera oko tebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 02:07

:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jun 2014, 02:08

bavarian_bk je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Koliko puta ja ovdje moram ponoviti, sa ovim deckom u ovom timu sa Misketom ne mozemo dobiti vaznu tekmu...
Idi u **** materinu kretenčino glupa , jedva si čekao da ispanemo , da bi ti mogao reći : " Rekao sam vam " .
Glupane glupi !
:cool: :cool: :cool: :cool:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 jun 2014, 02:18

Razocaran sam u Pjanica...jedan od najgorih veceras..mnogo glupih poteza i pogresnih pasova i izbora.

ZASTO PJANICU NISI PUCAO NA GOL?

Mnogo opcija za to na slobog africkog golmana..a ne ti opet moras neke fore i pasove sa 6 igraca oko tebe i Dzeke...nemas pravo da budes toliko glup Pjanicu! :evil:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 22 jun 2014, 02:19

Pauk je napisao/la:Razocaran sam u Pjanica...jedan od najgorih veceras..mnogo glupih poteza i pogresnih pasova i izbora.

Mnogo opcija za to na slobog africkog golmana..a ne ti opet moras neke fore i pasove sa 6 igraca oko tebe i Dzeke...nemas pravo da budes toliko glup Pjanicu! :evil:
Nemaš ni ti pravo da budeš TOLIKO glup, pa opet jesi... :shhh:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 02:20

Pauk je napisao/la:Razocaran sam u Pjanica...jedan od najgorih veceras..mnogo glupih poteza i pogresnih pasova i izbora.

Jesil ti normalan? Cuj slabog africkog golmana :lol:

Mi da smo do ujutro pucali sa distance Enyemi ne bi zabili gola.

Pjanicu :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 02:24

Pjanić je bio žrtva taktike velikog debila koji nam je selektor.

Mozak ove reprezentacije da igra polušpica ? Bravo debilčino da Bog da ti Iran zadnja tekma bila.

I opet iako nije znao ni šta da igra, se trudio najviše od svih, Miraleme kapa dole.
Nadam se da su "stručnjaci" uvidjeli da ova reprezentacija bez Pjanića kao zadnjeg veznog igrača ne može da funkcioniše i da takve oblike rasprave više nećemo da imamo. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 22 jun 2014, 02:38

Kao i u utakmici protiv Argentine, opet nas najbolji igrac: I po ocjeni na whoscored.com, i po ocjeni na goal.com, i po obadva komentatora na kanalu gdje sam ja gledo utakmicu, i po meni.

Jednostavno je klasu iznad svakog drugog u nasoj ekipi, i fantasticno je sta je mali radio po terenu dok je dijelio teren sa onim ugursuzom Misimovicem koji ga gusi.

Rios

Post Postao/la Rios » 22 jun 2014, 02:46

Ravnodusan prema njegovoj partiji veceras!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2014, 03:12

Momak je radilica znaci u prvom poluvremenu ide u napad napada sa Dzekom vraca se u vezni i odbranu da pomogne odlicni par lopti prolaza nema mu se sta zamjeriti imao je snage puno vise od ostalih koji nisu bili na nivou

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.