21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

BiH - Nigerija

Pobjeda
200
83%
Neriješeno
13
5%
Poraz
27
11%

Ukupno glasova: 240

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jun 2014, 02:24

Ovi vam neki Portali porede BiH sa Hrvatskom....da igraju isti fudbal isti mentalitet.
Ma nema tu poredenja j-ebemu....Hrvatska zna svoju igru a to je trcanje ko konj nasi trcanje 30 minuta i gotovo....END

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 jun 2014, 02:24

Boli me sto nas dobi prosjecna ekipa.
Sto nam se desi nepravda I nesreca.
Osteceni smo zaista sramotnim sudjenjem,ali najvise boli ovo sto je susic radio cijelu tekmu.
Ne znsm na kraju ko nam je vise stetee nanio,sudija ili selektor.
Kakva fula takticka,krminalna postavka,uzasne izmjene. Gore od samog kriminalca sa nevog zelanda.
Pojedini igraci ,sramota sta su radili.
Evo sad slusam marijana,izglefa da su se neka opasna sranja dogadjala tamo.
Rece da ce reci kad se vrati ali nesto e opasno dogodilo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jun 2014, 02:25

:kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jun 2014, 02:25

Bilo koja druga repka bi ovo Nigeriju otresla k'o slinu iz nosa.

Imaju nasi igraci kondicije. Dodju oni iz klubova u full spremi jer kod drugih je ili trci ili grij klupu.
I onda pocne dernek Hrasnica, Illidza, Bas-carsija. Cevapi, grah, jahnija, cupavci, brdavci, kokosi i janjci.
Fino se to gomila, Safet prica u prazno. Igraci svaki dan deblji, sve manje trce i onda nakon 55minuta igre ti pola ekipe rikne na SP.

I onda na scenu stupa vec pomenuti Safet koji vadi jednog od rijetkih igraca koji moze trcati i ubacuje Vedu koji se nije vidio.
Bolje izmjena bi bila Dzeko-Vedo no haj imaj muda pa izbaci Dzeko, neces dobiti blowjob od Amre ako to uradis.

Ne da mi se vise. Samo jos haj Safete budi pametan jednom i odi na vrijeme.
Pusti nas da makar da na EURU uzmemo bod.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 jun 2014, 02:25

_INAT SILAN BOSANSKI_ :facepalm: :facepalm:
Nema šta, kad gubimo, uvijek se potrudimo da to bude baš u maniru najvećih luzera na svijetu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jun 2014, 02:26

Valja piti po brazilu ko će trenirati na +35

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 22 jun 2014, 02:26

moj uzor-S.G je napisao/la:I yebo vas Tino u pakas, cuj njemu se psuje? Jel to on trebo odbit izmjenu mozda ??
Momak je sasvim solidno odigrao, kao i Sunjic.
Tino je bio solidan.

Problem je bio u sredini terena, jer Misimovic nije mogao drzati tempo vise od 1 poluvremena.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 22 jun 2014, 02:27

karajlo je napisao/la:
Janez je napisao/la:Tačno da imam nekog uticaja ili da poznajem nekog od jačih ljudi u FIFA tražio bi da provjere da li je tokom dana bilo velikih uplata na Nigeriju, ko da je prodata tekma. :crazy:
ma nije druze vjeruj...ne znaju klocevi
Ma ne znam brate Džeko, Spaha, Miske nigdje ništa ko da su kuće i stanove na pobjedu Nigerije stavili. :crazy:

Egipat, ovo sad pa dokle više ??

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 jun 2014, 02:28

Ma meni bola stari i sada kaže. Jest on bio yebač s loptom i sve to, ali je uvijek trebalo barem trojica da trče za njega u to vrijeme. Naravno, pričam o našem selektoru.

Lik je pogubljen, nije shvatio da ovo više nije onaj isti nogomet koji je on igrao.
Da danas ne možeš niti jedan timski sport igrati ako nisi 100% spreman.

Kada vidim naše igrače kako gube dah u 60-oj min. dođe mi da se ponovo aktiviram i treniram nogomet.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 22 jun 2014, 02:28

Tako, dade nam gol Jimmy Humuhumunukunukuapua
i ostatak utakmice kao neka modna revija, lagano šetkanje po terenu pojedinih nasih fudbalera potpuno nerazumljivo ako se uzme u obzir da smo igrali najvazniju utakmicu za nasu reprezentaciju
Bešiću kapa dole covjek je trcao za pola reprezentacije
Asmire svaka cast i tebi aBd uskoro iz Stoke-a u neki veci klub
Sušiću... imas čelična muda to ti se mora priznat
u onakvom trenutku ubacit onog svog bratića koji je za reprezentaciju ubiljezio 20 minuta i to u prijateljskoj utakmici al' naravno mora igrat u odlucujucoj i to kad gubimo, velemajstor je to donijet ce prevagu na terenu FUJ !
dovedite nam Vahida Halilhodzica ! :salut:

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 22 jun 2014, 02:29

Evo opet Konjica :rol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 jun 2014, 02:29

Najgori su mi oni koji kazu podrzavao sam Susica sve do sada. To su upravo oni koji su dolazili sa nesuvislim argumentima tipa "odveo nas je Brazil" i sikanirali ljude koji su uvjek pokusavali argumentovano da ukazu na propuste i neznanje u taktici. I vodjenju tima. Evo vam Susica j.evo vas on u paksu.
Nenormalna i nebalansirana prva postava. Nenormalne izmjene. Ziherasko vodjenje ekipe nepotizam zajedno sa Spahicem i Dzekom. Isti su.

Nek mi neko kaze da je ona igra Spahica veceras igra jednog profesionalca u historijskoj utakmici. Nek mi neko dokaze da je Edin Dzeko dao 100% veceras. Da ga je pogodio ovaj poraz (osmjeh na kraju).

Zao mi je Ibisevica, Pjanica,Besica,Begovica,Hajrovica… isfrustriranog Besicai jos par njih pravih momaka i profesionalaca.

A Misimovic izvrsim nuzdu na njegovu sujetu jer da ima imalo karaktera skontao bi neke stvari i sam trazio izmjenu nedje oko 60-te za visi cilj.

Ispalo je bolje da nismo isli u Brazil. Pokazali se kao smijena repka.

Riba smrdi od vrha u ovom slucaju Susica. Nikad nije bio pravi trener i veliki je ublehas al nas je veceras pogotovo izborom tima i taktike OSAKATIO.

Ubacivanje TINA , slag na tortu i vrh cinizma.

Sjetim se porodice onima koji su branili njegov poziv argumentom on ionako nece igrati. Hoce hoce i to odlucujuce minute .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BlackRiver
Kontakt:

Post Postao/la BlackRiver » 22 jun 2014, 02:30

Sami smo sebe pobjedili. Dzeko u prvom poluvremenu trebao zabiti barem 2 gola. Spahic katastrofa u odbrani, da nije bilo Sunjica, razbili bi nas ljudi. Nedostajao Kolasinac nevjerovatno. Sredina terena prvo poluvrijeme i fino funkcionisala, drugo nula bodova. Sudija katastrofa, nigerijci 5 minuta u drugom poluvremenu proveli na travi, covjek daje 3 minute nadoknade???

Vrhunac utakmice je bio kada je Besic opsovao familiju nigerijskom igracu koji se previjao na terenu :tokralju:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jun 2014, 02:31

Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 jun 2014, 02:31

Vaha ili Princ sa Neretve se nameću kao totalno realne mogućnosti.

P.S Molim ove što su žvakali guzu Sušiću da imaju barem malo obraza i ne upadaju sami sebi u riječ tražeći ostavku selektora.
Zašto kod nas i svim komšijskim republikama uvijek crno ili bijelo. Stanite nekada uz svoj stav, budite ljudi, lakše je vjerujte.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 jun 2014, 02:32

Zelim vas sve pozdravit cuvajte se i cuvajte zivce vjerovatno moj zadnji post na ovom forumu nemam vise volje za ovo ! uzivajte i bog da nas cuva

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 02:32

Larive je napisao/la:Evo opet Konjica :rol:
Peh onaj najveci
P.S Nemamo selekora,Vahide molim teeeeee.
StarMo nije skutorija...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 02:32

Jeste Sunjic je bio korektan selektore a kakav ti je bio kapiten je8o te on

Sent from my Home using fingers

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 02:32

Keenan.- je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Blago vama ako vam je ovo smjesno. Nadam se da cete se smijati i poslje utakmice. Ovdje nas jedino spasava da zabijemo brzo gol. Zapamtite ime jednog igraca: Peter Odemwingie
Pa s ovakvom taktikom ce nas i Mikel natrpat.
:( :(

Rios

Post Postao/la Rios » 22 jun 2014, 02:33

Otisli su na SP i na tome im hvala..Bio sam sretan onu noc kad smo se plasirali,pjavao,slavio..Ali koliko god sam tad bio sretan veceras sam tuzan..Igrali smo lose,kukavicki,amaterski..Ok,sudija ponistio gol ( ono faul nad Spahicem nije bio :nene: ) ali sto smo napravili iza toga??? Nista !!!! Razocarali su milione ljudi sirom Bosne svojim pristupom veceras..O akterima cu na njihovim temama,ovdje ne..Zakljucak-popisali su se na sve dobro sto su napravili..Izgubili smo i protiv Argentine al sam bio ponosan,aplaudirao sam im..Veceras nisam jer nemam razloga.. :(
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.