Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Meni najdrazi igrac repke uz Pjanica, ali ovo je bilo nevjerovatno. KRIMINALNO. Ne znam koji mu je qurac. Ako je bio povrijedjen, trebao je imat obraza rec da ne moze igrat i gotovo.
Hvala mu za sve i nismo zaboravili sve sto je dao za repku, ali ovo je bila apsolutna katastrofa. Iskreno mislim da se treba izvinut javnosti, toliko je los bio.
Hvala mu za sve i nismo zaboravili sve sto je dao za repku, ali ovo je bila apsolutna katastrofa. Iskreno mislim da se treba izvinut javnosti, toliko je los bio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Opet utakmica zivota i opet Spaha najgori.
Zavrsi karijeru kikseru najgori, zavrsi je vise!!!
Zavrsi karijeru kikseru najgori, zavrsi je vise!!!
možeš li jednu jedinu tekmu odigrat' kako treba, a da ne sjebeš? 90 % najbitnijih tekmi si bio kriminalan, kako u repki, tako u klubu
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Citiraću se do beskonačnosti.Virtu4l je napisao/la:O tome ćemo na njegovoj temi. Neću ti dozvoliti da me izmanipulišeš pa da skrenemo sa teme, a tema je kabadahija iz Dubrovnika, koji će nas koštati minimalno jednu utakmicu u Brazilu, ovo dobro upamtite.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sigurno ima vec spreman neki FB status kako ga dusa boli
100% sportski i krajnje opušten potpis
ODMAH NA POCETKU SE VIDJELO DA NESTO NESTIMA SA eMIROM....
bolje im je da ne ulaze na Face, jer će biti popljuvati što su i zaslužili poslije ovog brukanjaRiNo je napisao/la:Sigurno ima vec spreman neki FB status kako ga dusa boli
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Kao što napisa za Misimovića, i ovom prdonji starom se zahvaliti za Pariz i ovo večeras, i poslati u penziju što se tiče reprezentacije. Kad samo skontam kako likovi ovdje svršavaju na "srčanog kapitena koji ide glavom gdje rijetki idu nogom, muka mi dođe. Kikser obični. Ukopava nas u dvije baš, ali baš, najvažnije utakmice. 
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Vrlo slicna situacija kao i sa "penalom" protiv Nasrija: Sudija ga je za*ebo, ali da je kvalitetnije situaciju protumacio uopste se nebi stavio u situaciju da ga sudija za*ebe.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
"Kapitenu" u godinama si, oprosti se jara, smiješan si.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
penzija stari, mlađe snage neka igraju, Arslanagić, Bičakčić, Vranješ, Šunjić .. makar će mi lakše pasti kad oni pogriješe i odigraju kriminalno, nego kapiten, stub odbrane, lider repke ..
- BeyKopites
- Kontakt:
**** sebe, mora da je zahtijevao da igra iako je povrijeđen.Vidjelo se iz aviona da ne može da trči da je nestabilan, koji qrac igraš ako si povrijeđen...
Zajebo nas je da valja
Zajebo nas je da valja
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nije problem toliko koliko ga je frajer otresli kod gola već sto mu je isto napravio dva puta u drugom i sto mu Besic dolazi i objašnjava kako se stoper igra...
Odlazi vise usrao si mnogo toga... Ispodprosječni Sunjic ti casove drži... Krampo jedna
Sent from my Home using fingers
Odlazi vise usrao si mnogo toga... Ispodprosječni Sunjic ti casove drži... Krampo jedna
Sent from my Home using fingers
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Nije ni cudo sto mjenja klubove ko carape, KIKSER najveci sto je ikad igrao za nas.
Kad god je vazno on kiksa.
Sad ce opet biti igrao sa pola noge nas kaputen, ma nek se lazni kapiten goni u tri lijepe!!!
Kad god je vazno on kiksa.
Sad ce opet biti igrao sa pola noge nas kaputen, ma nek se lazni kapiten goni u tri lijepe!!!
Fudbal je moderna igra, nema vise mjesta za godine.
Emire uvijek si zelio najbolje za reprezentaciju, a trenutno bi najveci doprinos bio kad bi se oprostio.
Emire uvijek si zelio najbolje za reprezentaciju, a trenutno bi najveci doprinos bio kad bi se oprostio.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ovako jedan kapiten ne igra ! predaj kapitensku gospodinu asmiru begovicu !
- Principatus
- Kontakt:
Spahic je igrao dvije pozicije. Stopera i lijevog beka.
Smijesno sa kakvom smo postavom igrali, to bi i najstabilnijeg covjeka izludilo.
Smijesno sa kakvom smo postavom igrali, to bi i najstabilnijeg covjeka izludilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Čovjek je ovdje smatram za našeg najvećeg kapitena ikada
Sergeju samo može stope da ljubi.
Dobro sad će Iran, nebitna utakmica, gdje će on opet biti dobar, tako je to kod njega. Nadam se da je Iran njegova zadnja utakmica za BiH. Biće tako ako Bog da.
Sergeju samo može stope da ljubi.
Dobro sad će Iran, nebitna utakmica, gdje će on opet biti dobar, tako je to kod njega. Nadam se da je Iran njegova zadnja utakmica za BiH. Biće tako ako Bog da.
Ronaldo - Isco - Bale
- BeyKopites
- Kontakt:
Bio je loš nema opravdanja + povrijeđen!Principatus je napisao/la:Spahic je igrao dvije pozicije. Stopera i lijevog beka.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
nakon francuske i driblanja protivnika i plača za sudijom (penal bio čist) , veceras smo prisustvovali jos jednom "one man show"-u u liku i djelu" kapitena"
osim sto je protiv argentine prodao TRI lopte oko šesnesterca, veceras je u drugoj minuti isto uradio,... napravio sansu nigeriji... tu su namirisali krv....
onda nam vrli kapiten umjesto da ide na loptu u duelu sa brzim igracem pokusava se laktati a momak ga fino zaobiđe.. pusti te fore bio faul, bio ku.rac
kakva ba povreda, jel oteceno koljeno ko u dzeke protiv Egipda
osim sto je protiv argentine prodao TRI lopte oko šesnesterca, veceras je u drugoj minuti isto uradio,... napravio sansu nigeriji... tu su namirisali krv....
onda nam vrli kapiten umjesto da ide na loptu u duelu sa brzim igracem pokusava se laktati a momak ga fino zaobiđe.. pusti te fore bio faul, bio ku.rac
kakva ba povreda, jel oteceno koljeno ko u dzeke protiv Egipda