Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Yebo on mater svoju za onaj smijeh na kraju.
Halalio sam sanse, zabio je svoju prvu, sudija ponistio, hajde reko sta je tu je, al za onaj osmjeh mu yebem sve.
Halalio sam sanse, zabio je svoju prvu, sudija ponistio, hajde reko sta je tu je, al za onaj osmjeh mu yebem sve.
+1RiNo je napisao/la:Toliko sam se vec navikao na ova njegova klasicna izdanja da me veceras nije ni razocarao
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
volka qurčinaHase10 je napisao/la:#allin or nothing huh?

invalidu jedan ko da si zavaren u kaznenom, makni se neće ti ništa bit, da Bog da ti se Amra utušila na copacabani
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Yebo dzeko mater svakome ko po njemu pljuje, duboko u cmar i jako. Toliko od mene.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sad se treba sjei one tekme sa E GIPTOM KAD SU on i spaha opstruirali igru zbog nepozivanja Ibiricica...
sad se treba jesiti onog mahanja prema navijacima koji su ga tjerali napolje
sad se treba sjetiti prijetnji njegovog oca prema Sušiću....
JEDNSOTAVNO, MOMAK JE UMISLIO DA JE VECI OD REPKE I TO JE TO.... da je ovako u Citiju igrao samo POLUVRIJEME , zadugo on terena nebi vidio
sad se treba jesiti onog mahanja prema navijacima koji su ga tjerali napolje
sad se treba sjetiti prijetnji njegovog oca prema Sušiću....
JEDNSOTAVNO, MOMAK JE UMISLIO DA JE VECI OD REPKE I TO JE TO.... da je ovako u Citiju igrao samo POLUVRIJEME , zadugo on terena nebi vidio
-
- Kontakt:
a mi tebi svi zajedno sa dzekomAjsKjub je napisao/la:Yebo dzeko mater svakome ko po njemu pljuje, duboko u cmar i jako. Toliko od mene.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Buduci kapiten, umire od smijeha nakon ispadanja. Jel moguce da ce lik sa ovakvim ponasanjem bit kapiten moje reprezetacije. Stid ce da me bude.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
petokolonasima ne treba ni dopustati rijec, dok ste hladili mudima dzeko se borio za zivotcrvenobijeli je napisao/la:a mi tebi svi zajedno sa dzekomAjsKjub je napisao/la:Yebo dzeko mater svakome ko po njemu pljuje, duboko u cmar i jako. Toliko od mene.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
ovo nisam ufatio kad je svirao kraj nisam dalje gledo, jel tolki debil ispo?bega_afc je napisao/la:Buduci kapiten, umire od smijeha nakon ispadanja. Jel moguce da ce lik sa ovakvim ponasanjem bit kapiten moje reprezetacije. Stid ce da me bude.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Mozel on ikog uhvatit da yebe sa onakvom setnjom?AjsKjub je napisao/la:Yebo dzeko mater svakome ko po njemu pljuje, duboko u cmar i jako. Toliko od mene.
Jest. Branio sam ga svaki dan ovdje, svadjao se sa citavim forumom, a on se smjeska nakon poraza.JoseMourinho je napisao/la:ovo nisam ufatio kad je svirao kraj nisam dalje gledo, jel tolki debil ispo?bega_afc je napisao/la:Buduci kapiten, umire od smijeha nakon ispadanja. Jel moguce da ce lik sa ovakvim ponasanjem bit kapiten moje reprezetacije. Stid ce da me bude.
Yebat mu mater i ne dozvolit da primirise kapitenskoj. BEGOVIC MORA BITI KAPITEN
Ja govana i napadaca,znaci ne mogu da vjerujem svojim ocima.Kad vise nikad ne bi obukao dres repke ne bih ni sekunde zalio 

- JoseMourinho
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem sve je.bo meni krivo bilo sto izgubismo ko da sam ja igrao a on se smije ma fujMozambik je napisao/la:Jest. Branio sam ga svaki dan ovdje, svadjao se sa citavim forumom, a on se smjeska nakon poraza.JoseMourinho je napisao/la:ovo nisam ufatio kad je svirao kraj nisam dalje gledo, jel tolki debil ispo?bega_afc je napisao/la:Buduci kapiten, umire od smijeha nakon ispadanja. Jel moguce da ce lik sa ovakvim ponasanjem bit kapiten moje reprezetacije. Stid ce da me bude.
Yebat mu mater i ne dozvolit da primirise kapitenskoj. BEGOVIC MORA BITI KAPITEN
**** mu Amru oni crnci,sto se kao kreten smije
Kako ga nije stid ovog naroda bosanskog napacenog.!
Kako ga nije stid ovog naroda bosanskog napacenog.!
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 jun 2014, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
slava udarila u glavu malom sibicaru
podhitno ga neko treba daskom peticom po glavi udarit da dodje sebi
podhitno ga neko treba daskom peticom po glavi udarit da dodje sebi
PI.ČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dzeko nije kriv nista,za sve je kriv selektor,mozda je i prodao utakmicu.
Ponovo gledam kraj utakmice, MUKA MI OD OVOG COVJEKA. KAKO IMA OBRAZA SMIJAT SE U OVOM TRENUTKU? Pogotovo nakon kriminalne partije. Ogadio mi je se. Neka ga je stid. Yebo mu citav City Amru, ukljucujuci Richards i Toure, i da Bog da jos napravili jos 10 stenadi da ih on hrani.
FUJ.
FUJ.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne razumijem vrijeđanje. U redu kritika, bio je k'o qrac večeras, ali ne razumijem vrijeđanje. Treba ohladit glavu, nije on baš to zaslužio.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Oj panjine braco moja mila
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, kakarut, rukometubih23, Sheyi i 46 gostiju.