Neigraju lijepse ni bolje, al su blize 1 bodu nego mi. Ljudi se nisu usrali ko nasi nego se bore.. svaka cast za njihovu borbu bez straha, da mi mozemo pola od ovog nebi bilo zime. I jos nesto, da ovako nasa defanziva igra bilo bi na ss.ba real hoce spahica barca besica..dobro je cijeniti svoje ali neskodi biti realanUnofficialpage je napisao/la:Ako vama Iran igra bolje nego mi, onda ne znam. Ne znam jesu li ovi 3 puta centar prešli, dobro jesu kad bude korner.
Argentini fali vezni igrači, Messi nije vezni, njima play koji će razbit ovu odbranu. Ali dat će njima Argentina gol, neće se oni moći svoh 90 min ovako branit.
21.06.2014. ARGENTINA - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. ARGENTINA - IRAN
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Nerminovic
- Kontakt:
Iranci ovdje izvuku bod, mi dobijemo Nigerijce i onda u zadnjem kolu pobjeda svaku ekipu stavlja na prvo mjesto. Nama je svejedno ovdje sta Iranci uradili jer bod ili nula bodova, mi moramo imati 4 iz ova dva meca.
- donniedarko
- Kontakt:
Tvrde Iranci da treba izbaciti Dejagah-a kako bi odigrali kompletni bunker 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma dobro, danas se svako zna braniti ali odbraniti ne zna
Za osvajat bodove valja znat igrat lopte
Iranci ce primit nesto i izgubit zasluzeno.

Za osvajat bodove valja znat igrat lopte

Iranci ce primit nesto i izgubit zasluzeno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Iran igra pametno. Svaka im čast, nije lako držati koncentraciju protiv ovakvih napada i braniti se kolektivno kako oni to rade. Nemaju ljudi kvalitetu da igraju drugačije, zato im je svaki poen i svaki rezultat 0:0 ogroman.
Ironično, mislim da će Iranu biti teže protiv nas jer smo mi dosta utakmica protiv ovakve bunkerice odigrali u zadnjih godinu-dvije dana.
Ironično, mislim da će Iranu biti teže protiv nas jer smo mi dosta utakmica protiv ovakve bunkerice odigrali u zadnjih godinu-dvije dana.
"@laidback1954: The #Iran team is a bit like the Congress. It doesn't want to do anything. But it clearly wants to stop the other side from doing something."

malo si se preracuno, argentina ima sa nigerijom igrati zadnje kolo.Durden je napisao/la:Iranci ovdje izvuku bod, mi dobijemo Nigerijce i onda u zadnjem kolu pobjeda svaku ekipu stavlja na prvo mjesto. Nama je svejedno ovdje sta Iranci uradili jer bod ili nula bodova, mi moramo imati 4 iz ova dva meca.
od koga smo mi izgubili
dje je Mesi....

Gledam ovu tekmu fakat su kanta i jedni i drugi, argentinci su i vise nego izvikani. Vjerujem da je na klupi umjesto Papeta bio neki veci motivista poput Cire mi bi ih dobili ali o tom po tom. Hajde gauchosi poderite te perzijance.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Pa,ako se ne varam,njima bi bod protiv nas odgovarao samo ako pobjede Argentinu..Koliko je to realno mislim da je suvisno pricati..Uz to nas oni ne respektuju kao Argentinu,tako da ja ocekujem ofanzivniji Iran..Naravno nece to biti aman zaman ofanziva,je roni nemaju ni kvalitet za to,ali nece biti ni ovakav bunker..pinoglavi je napisao/la:Sve zavisi od tog kome će godit neriješeno,nama ili njima.Rios je napisao/la:Antipropraganda fudbala od strane Irana..Al jbg,ljudi igraju kako jedino mogu..Imat ce Argentina ovdje problema da kraja jos,ali ocekujem da ce ipak neko od trojke Di Marija-Aguero-Messi nesto solo uraditi i rijesiti utakmicu..
Sto se nase tekme sa njima tice,cisto sumnjam da ce igrati ovako defanzivno,ali cemo se morati dobro potruditi da ih pobjedimo svakako..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- donniedarko
- Kontakt:
4 pasa sastavljena

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cuj mi se usrali a nadigrali argentince u dobrom dijelu utakmice. Poklopi se.Fudo je napisao/la:Neigraju lijepse ni bolje, al su blize 1 bodu nego mi. Ljudi se nisu usrali ko nasi nego se bore.. svaka cast za njihovu borbu bez straha, da mi mozemo pola od ovog nebi bilo zime. I jos nesto, da ovako nasa defanziva igra bilo bi na ss.ba real hoce spahica barca besica..dobro je cijeniti svoje ali neskodi biti realanUnofficialpage je napisao/la:Ako vama Iran igra bolje nego mi, onda ne znam. Ne znam jesu li ovi 3 puta centar prešli, dobro jesu kad bude korner.
Argentini fali vezni igrači, Messi nije vezni, njima play koji će razbit ovu odbranu. Ali dat će njima Argentina gol, neće se oni moći svoh 90 min ovako branit.

Svako li ovdje pise...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ljudi su došli na prvenstvo da ostvare tri remija i da idu dalje 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kao italija birvaktile i osvoje prvenstvolegenda reala je napisao/la:Ma ljudi su došli na prvenstvo da ostvare tri remija i da idu dalje

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ubi ih Iran 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
sta promasi Reza...
srecom Iran nema momciluka (civiluka)

- Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.