I u njega krenulo sad ispred mene u denje uzima jonny walker nestalo u njega haha . Pozdravpodhum je napisao/la:A Mirso iz Spila samo posmatra![]()
Odmah obavio svoju duznost kao sto je i obaveza svakog navijaca klubaanel81m je napisao/la:Evo, od danas idu članske i godišnje!
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Bacite malo slicica....tepsija je napisao/la:Strašno Mostar izgleda,strašno!!!!!!
IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO!!!!!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav je taj Đip?? Ako je RAV4 moze proci,ako je Frontera nista onda![]()
![]()
![]()
Tako jeshaman7 je napisao/la:Danas je prelijepo vidjeti grad, svi su u dresovima Pjanića, Džeke, Ibiševića, ovi "huligani" imaju neke maje bh fanaticosa, zastave su glavne danas po automobilima, vuvuzele, zastavice, ogromne zastave. Vidio sam i da se radi VELIKI TRANSPARENT tamo na onom malom igralištu kod parka u cernici, šta će sa njim i gdje nemam pojma.
Večeras predlažem ovim koji su kontali kući gledati utakmicu ili im je svejedno gdje će, da odu u Klub Navijača. Osim što zajedno s klubom, caffe big ben i triple x, organizuju iznenađenje oko ponoći, tako isto pomažemo radu kluba.
CRVENA ARMIJA UZ BOSNU I HERCEGOVINU, napunimo klub i dokažimo da smo najstarija navijačka grupa ove države.
Pozdrav, ako dobijemo, pišemo se opet za par dana
ako je tako, neka mu je s srećom, pošto je pod ugovorom s Veležom još 1 godinu, bit će para. Svakako je navalio da ide, on je za mene završena priča.domorocki je napisao/la:letić u poljskoj
Opet ljudi pisu na osnovu spekulacija i neprovjerenih informacija.Letic je i dalje igrac Veleza,dok nedodje zvanicna informacija iz FK Velez da je drugacije treba se tako ponasat.Na isti nacin su nedavno pojedini forumasi sirili neistine kako mu je Velez duzan i to nemalo love.Otome si mogao citati na temi tvog kluba,pa je to izazvalo reakcije pojedinih Velezovaca.Sto se mene tice dok se transferi vrse po propisima niko nikome nekrade igrace,i ko god misli da odredjeni igrac moze biti pojacanje samo nek trguje.Isto tako moje subjektivno misljene je da pojedini navijaci FKS nepotrebno svojim nepromisljenim izjavama zatezu odnose koji su dosad bili korektni.Ako FKS ima visoke ambicije morate svatiti da mozda jos neko racuna na dobar rezultat.Evo ja sam konkretno jedan od navijaca koji neda nikome pardona pa ni FKS.Dok me na terenu ne demantuju ja ovako razmisljam.Forza Velez ljubavi mojaaS_Roma je napisao/la:jeste fino okitili grad svaka cast
i hvala Bogu za Letica da nije kod nas dosao, da ne kazete krademo vam igrace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.