FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 21 jun 2014, 15:29

jahija je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Opustite se braco danas nam igra repka sve zaboravite ozivite patriotizam, svoji smo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene zanima samo moj Željo **** mi se za repku, i dabogda noćas izgubila,a nije ni tema o repki, sve ovako mislim zbog amiđa i ajduka, i menađera germania sport, i provincijalaca.
Nit si ti manijak nit volis zelju, i pametnije ti je da ne pises vise banuj se.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 21 jun 2014, 15:39

Jao malca na dnevniku :clap:

Hladno ga pita voditeljica za koga ce on navijati veceras !

Mali iz sveg glasa ZA ŽELJU :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :clap:
Željeznicar za život cijeli !

jahija

Post Postao/la jahija » 21 jun 2014, 15:45

terabajt je napisao/la:
jahija je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Opustite se braco danas nam igra repka sve zaboravite ozivite patriotizam, svoji smo.
Mene zanima samo moj Željo **** mi se za repku, i dabogda noćas izgubila,a nije ni tema o repki, sve ovako mislim zbog amiđa i ajduka, i menađera germania sport, i provincijalaca.
Nit si ti manijak nit volis zelju, i pametnije ti je da ne pises vise banuj se.
Hvala na dragocjenom mišljenju da te nema trebalo bi te izmislit ti nekom da namećeš mišljenje njegovo koje svako normalan vidi. :guz: :guz:
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 21 jun 2014, 15:48, ukupno mijenjano 2 puta.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

jahija

Post Postao/la jahija » 21 jun 2014, 15:47

rammstein je napisao/la:
jahija je napisao/la:
fuj
Kako ćeš tako pisat fuj na link youtube o našoj reprezentaciji i ti se našao na pogrešnoj temi fućkat e moj pitaru. :lol: :guz:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jun 2014, 15:48

Sta palamudi ovaj jahija :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jun 2014, 15:48

Jahja sramotis i nas i zelju zato bolje nemoj pisati ako Boga znas, mene stid ko sve za zelju navija.

jahija

Post Postao/la jahija » 21 jun 2014, 15:52

terabajt je napisao/la:Jahja sramotis i nas i zelju zato bolje nemoj pisati ako Boga znas, mene stid ko sve za zelju navija.
To je moje mišljenje, ne govorim ja u ime Želje i nemaš razloga da se stidiš nisi mi ti čača zaboga. :lolno: :lolno: :lolno: Svako normalan ovako razmišlja, pa vidio si šta su naši igrači u stanju reprezentacije, da prodaju utakmicu protiv egipta ej i to se prašta kako njih nije stid, kako novinare nije stid da ne pitaju šta treba daa pitaju nego novinar indexa to pita, kako novinari radi mira šute o svemu za mobitel jel tako, pa ne zove ti štopera Cocalića koji je najbolji štoper u Makabiju, a svi znamo šta je Makabi, i kakva je vlažnost taman prema vlažnosti u Brazilu, i tako dalje i tako bliže, i ti voliš tu i takvu repku, i takvog jadnika od selektora.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jun 2014, 15:54

jahija je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Jahja sramotis i nas i zelju zato bolje nemoj pisati ako Boga znas, mene stid ko sve za zelju navija.
To je moje mišljenje, ne govorim ja u ime Želje i nemaš razloga da se stidiš nisi mi ti čača zaboga. :lolno: :lolno: :lolno: Svako normalan ovako razmišlja, pa vidio si šta su naši igrači u stanju reprezentacije, da prodaju utakmicu protiv egipta ej i to se prašta kako njih nije stid, kako novinare nije stid da ne pitaju šta treba daa pitaju nego novinar indexa to pita, kako novinari radi mira šute o svemu za mobitel jel tako, pa ne zove ti štopera Cocalića koji je najbolji štoper u Makabiju, a svi znamo šta je Makabi, i kakva je vlažnost taman prema vlažnosti u Brazilu, i tako dalje i tako bliće, i ti voliš tu i takvu repku, i takvog jadnika od selektora.
Ako zbog susica i izbora igraca ne navijas za repku i navijas da izgube na SP onda :tokralju:

jahija

Post Postao/la jahija » 21 jun 2014, 15:55

terabajt je napisao/la:
jahija je napisao/la:
To je moje mišljenje, ne govorim ja u ime Želje i nemaš razloga da se stidiš nisi mi ti čača zaboga. :lolno: :lolno: :lolno: Svako normalan ovako razmišlja, pa vidio si šta su naši igrači u stanju reprezentacije, da prodaju utakmicu protiv egipta ej i to se prašta kako njih nije stid, kako novinare nije stid da ne pitaju šta treba daa pitaju nego novinar indexa to pita, kako novinari radi mira šute o svemu za mobitel jel tako, pa ne zove ti štopera Cocalića koji je najbolji štoper u Makabiju, a svi znamo šta je Makabi, i kakva je vlažnost taman prema vlažnosti u Brazilu, i tako dalje i tako bliće, i ti voliš tu i takvu repku, i takvog jadnika od selektora.
Ako zbog susica i izbora igraca ne navijas za repku i navijas da izgube na SP onda :tokralju:
Samo radi toga, pa kako možeš sumnjati da ne volim svoju Državu .
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 21 jun 2014, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jun 2014, 15:56

Nisi ti vidio armije da jesi drugacije bi pisao , da dalje ne prljamo temu ziv bio :salut: .

jahija

Post Postao/la jahija » 21 jun 2014, 15:58

terabajt je napisao/la:Nisi ti vidio armije da jesi drugacije bi pisao , da dalje ne prljamo temu ziv bio :salut: .
Tako je upravu si aj vozdra i ne obraćaj mi se više, sa takvim ne želim da imam posla nikad na ignore si kod mene jer si pametnjaković, i nikom ništa ne vjeruješ samo ti si sve i univerzalan drugi nisu u sda stranci pa nisu u arbih to si htio reći :stop:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 jun 2014, 16:17

jahija je napisao/la:
Druze postujem,navijas za Zelju ok, ali tako pisati o SVOJOJ reprezentaciji ne mogu da vjerujem.Pobogu kakve veze ima ko je selektor,to je reprezentacija nase drzave prijatelju dragi.Kakav bih ja bio covjek da kazem zaboli me za reprezentaciju i FSBiH jer je tamo Ivica Osim,covjek koji je toliko uradio za nas fudbal?Ne bih ni u snu na takav nacin mogao rezonovati i misliti.Kakve veze ima sto je Pape pitar,kada je NASU reprezentaciju odveo na SP!Ziv ti meni bio ali mislim da si itekako pretjerao
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

jahija

Post Postao/la jahija » 21 jun 2014, 16:20

Ado76 je napisao/la:
jahija je napisao/la:
Druze postujem,navijas za Zelju ok, ali tako pisati o SVOJOJ reprezentaciji ne mogu da vjerujem.Pobogu kakve veze ima ko je selektor,to je reprezentacija nase drzave prijatelju dragi.Kakav bih ja bio covjek da kazem zaboli me za reprezentaciju i FSBiH jer je tamo Ivica Osim,covjek koji je toliko uradio za nas fudbal?Ne bih ni u snu na takav nacin mogao rezonovati i misliti.Kakve veze ima sto je Pape pitar,kada je NASU reprezentaciju odveo na SP!Ziv ti meni bio ali mislim da si itekako pretjerao
Tema je Željo **** mi za njih i repku i savez, nemam ništa protiv sušića sem da je neznalica i nije zaslužio da se uči na reprezentaciji jbga to je moje mišljenje, ne što je pitar nije zbog toga nego što je neznalica i nije za selektora, a ogrezo je već u menadžerske i bratske vode, i pare.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 jun 2014, 16:22

jahija je napisao/la:
mora da si windows godište, 97 pa dalje

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 jun 2014, 16:27

Mene zanima samo moj Željo **** mi se za repku, i dabogda noćas izgubila,a nije ni tema o repki, sve ovako mislim zbog amiđa i ajduka, i menađera germania sport, i provincijalaca.[/quote]

Druze postujem,navijas za Zelju ok, ali tako pisati o SVOJOJ reprezentaciji ne mogu da vjerujem.Pobogu kakve veze ima ko je selektor,to je reprezentacija nase drzave prijatelju dragi.Kakav bih ja bio covjek da kazem zaboli me za reprezentaciju i FSBiH jer je tamo Ivica Osim,covjek koji je toliko uradio za nas fudbal?Ne bih ni u snu na takav nacin mogao rezonovati i misliti.Kakve veze ima sto je Pape pitar,kada je NASU reprezentaciju odveo na SP!Ziv ti meni bio ali mislim da si itekako pretjerao[/quote]
Tema je Željo **** mi za njih i repku i savez, nemam ništa protiv sušića sem da je neznalica i nije zaslužio da se uči na reprezentaciji jbga to je moje mišljenje, ne što je pitar nije zbog toga nego što je neznalica i nije za selektora, a ogrezo je već u menadžerske i bratske vode, i pare.[/quote]

J.ebi ga druze htio ti priznati ili ne Pape je diplomirao na reprezentaciji,ako je ucio kao sto kazes,dok svi ostali predhodnici ne polozise taj ispit :wave:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

jahija

Post Postao/la jahija » 21 jun 2014, 16:29

shaman7 je napisao/la:
jahija je napisao/la:
mora da si windows godište, 97 pa dalje
Jesam joj jesi pametan. :beba: :beba: :beba:

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 jun 2014, 16:30

Alipasino je napisao/la:Ok prepustam forum mladjim pametnijim koji slusaju samo sta Osim kaze pa ako **** mirise neka ba Osim tako kaze.Mislim mladji Osim ali necu nikad popustit nikom u misljenju da je neko veci od kluba.ja volim Zelju gledo sam ga i kad je drugoligas bio u onoj drzavi.Pa protiv Iskre je bilo 20 milja druga liga i vi meni nasli pametovat.Pozdrav svim forumasima i molim te banuj te me jer ovdje je gore nego na stranackom skupu jer moras mislit ko vecina ili ti je pusiona.Meni nikad nece igrac bit Selimocic Jamak i pojedini jer oni rade za platu Zeljo im je firma a fudbal im je sporedna stvar jer ga neznaju igrat.Osim toga nisu pravi profesionalci a Zeljo je klub koji ne zasluzuje takve igrace.Vozdra i uzivajte u jednoumlju,a ja cu i dalje dolazit na Grbavicu dok me zdravlje sluzi.
Pricaj ti tu pricu nekom drugom, jutros se sprdas o zelji na temi pitara, maloprije tuzlacima koji su nam se naspominjali svega i svacega zelis dobrodoslicu!
Kakve veze ima sto si gledao zelju prije rata? I ja sam, pa niti bi u ludilu pricao protiv svog kluba, niti mi to daje za pravo da tako nesto pricam
I ako bog da neka nama ovog jednoumlja jos 50g minimalno!

Jedan obicni pitar maskiran kao razočarani stari zeljovac, ne lazi više bgt

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 21 jun 2014, 16:37

VIDEO: Adžem: U djeci imamo blago

http://fkzeljeznicar.ba/video-adzem/9285/" onclick="window.open(this.href);return false;

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 21 jun 2014, 16:52

terabajt je napisao/la:Nisi ti vidio armije da jesi drugacije bi pisao , da dalje ne prljamo temu ziv bio :salut: .
eto nek su vidjeli armije svi oni sto su sad u Brazili. Pobijegulje i profiteri koji su imali para da odu tamo ispadose najvece patriote. navijanje za reprezentaciju nema apsulutno nikakve veze sa patriotizmom. zna se kad se patriotizam dikazivao. Ja se sa ovim momkom u dosta stvari slazem i slicno razmisljam.
sve dok nepotizam, javasluk i samovolja budu vladali u i oko reprezentacije moju podraku nece imati, bar ne onako kalo bi trebalo biti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 21 jun 2014, 17:41

pisac je napisao/la:
eto nek su vidjeli armije svi oni sto su sad u Brazili. Pobijegulje i profiteri koji su imali para da odu tamo ispadose najvece patriote. navijanje za reprezentaciju nema apsulutno nikakve veze sa patriotizmom. zna se kad se patriotizam dikazivao. Ja se sa ovim momkom u dosta stvari slazem i slicno razmisljam.
sve dok nepotizam, javasluk i samovolja budu vladali u i oko reprezentacije moju podraku nece imati, bar ne onako kalo bi trebalo biti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ima mjesta to sve sto pises trenutno,medjutim ovo sad nije ni vrijeme ni mjesto da se pise o tome.kako god bilo i ko god navijao mi trebamo da podrzavamo reprezentaciju kao jedan,a ne da sad razilazimo i trazimo mahane svemu.isto kao sto se ti ne bi trebao brinuti kako je ko izabrao da gradi klub.neko je izabrao da u igru gura svoju djecu koliko toliko,dok je neko izabrao laksi put s skoro privatizacijom kluba.ni jedna ni druga nisu pogresna ali svako treba gledati u svoje prije svega.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 79 gostiju.