RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

podhum
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la podhum » 21 jun 2014, 14:08

A Mirso iz Spila samo posmatra :shock: :shock:

velezdogroba789
Kontakt:

Post Postao/la velezdogroba789 » 21 jun 2014, 14:55

podhum je napisao/la:A Mirso iz Spila samo posmatra :shock: :shock:
I u njega krenulo sad ispred mene u denje uzima jonny walker nestalo u njega haha . Pozdrav :D :D

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 21 jun 2014, 15:14

Evo, od danas idu članske i godišnje!

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 21 jun 2014, 15:33

Jao one rakije u dede nokti otpadaju sa noga :tokralju:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jun 2014, 15:49

anel81m je napisao/la:Evo, od danas idu članske i godišnje!

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Odmah obavio svoju duznost kao sto je i obaveza svakog navijaca kluba ;)

FORZA CRVENI VRAGECI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 jun 2014, 15:52

Strašno Mostar izgleda,strašno!!!!!!
IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO!!!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 21 jun 2014, 15:56

tepsija je napisao/la:Strašno Mostar izgleda,strašno!!!!!!
IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO!!!!!
Bacite malo slicica....
Jedva cekam PL, Mostaru se uvijek radujem kad trebamo dolje ici.....
:bih:
Sreca pa je Ojler mlad umro...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 jun 2014, 16:02

Danas je prelijepo vidjeti grad, svi su u dresovima Pjanića, Džeke, Ibiševića, ovi "huligani" imaju neke maje bh fanaticosa, zastave su glavne danas po automobilima, vuvuzele, zastavice, ogromne zastave. Vidio sam i da se radi VELIKI TRANSPARENT tamo na onom malom igralištu kod parka u cernici, šta će sa njim i gdje nemam pojma.

Večeras predlažem ovim koji su kontali kući gledati utakmicu ili im je svejedno gdje će, da odu u Klub Navijača. Osim što zajedno s klubom, caffe big ben i triple x, organizuju iznenađenje oko ponoći, tako isto pomažemo radu kluba.

CRVENA ARMIJA UZ BOSNU I HERCEGOVINU, napunimo klub i dokažimo da smo najstarija navijačka grupa ove države.

Pozdrav, ako dobijemo, pišemo se opet za par dana :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jun 2014, 16:05

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav je taj Đip?? Ako je RAV4 moze proci,ako je Frontera nista onda :lol: :lol: :lol:

da nije ovaj :)
[youtube][/youtube]
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 21 jun 2014, 16:13

shaman7 je napisao/la:Danas je prelijepo vidjeti grad, svi su u dresovima Pjanića, Džeke, Ibiševića, ovi "huligani" imaju neke maje bh fanaticosa, zastave su glavne danas po automobilima, vuvuzele, zastavice, ogromne zastave. Vidio sam i da se radi VELIKI TRANSPARENT tamo na onom malom igralištu kod parka u cernici, šta će sa njim i gdje nemam pojma.

Večeras predlažem ovim koji su kontali kući gledati utakmicu ili im je svejedno gdje će, da odu u Klub Navijača. Osim što zajedno s klubom, caffe big ben i triple x, organizuju iznenađenje oko ponoći, tako isto pomažemo radu kluba.

CRVENA ARMIJA UZ BOSNU I HERCEGOVINU, napunimo klub i dokažimo da smo najstarija navijačka grupa ove države.

Pozdrav, ako dobijemo, pišemo se opet za par dana :lol:
Tako je :D :D

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 jun 2014, 16:14

Šetnja kroz Mostar: Do sada neviđena euforija pred utakmicu
Od ranih jutarnjih sati Mostarci su na nogama .Čak ima i onih koji već skaču sa Starog mosta. Ipak željno se iščekuje ponoć kada će Zmajevi istrčati na teren. Euforija u gradu na Neretvi iz sekunde u sekundu raste. Građani u sve većem broju izlaze na ulice okićeni navijačkim rekvizitima, a sve više balkona ukrašeno je našom zastavom.
"Noćas sam sanjala zmajeve. Možda je to neki znak za pobjedu", kazala je kroz smijeh Mostarka.
Utakmicu BiH-Nigerija će pratiti milione gledalaca širom svijeta. Mostarci su optimistični i smatraju da će poslije Costa Rice, BiH postati druga senzacija Svjetskog prvenstva u Brazilu.
"Nigerijci nisu za odbaciti. Ali Bosna je bolja i jača. Slavimo rezultatom 2:0, a ko će dati gol... pa da Sušić ustane sa klupe i zabije, ne zanima me, bitno je da dobijemo", našalio se navijač Amer Musić i dodao da ni jedne sekunde ne sumnja u večerašnju pobjedu.
Vrše se posljednje pripreme pred večerašnju utakmicu, postavljaju se zastave, baloni i ostali rekviziti na kuće, ugostiteljske objekte i ulice.
"Strah me je večerašnje utakmice. Svi smo ubjeđenja da ćemo pobijediti. Upravo zbog toga me je i strah, da nam se to ne obije o glavu. Ali optimistično, Džeko postiže pogodak za našu pobjedu", kazala nam je vatrena navijačica Ajla i velika obožavateljica Edina Džeke.
Prodavači suvenira i rekvizita ovih dana mnogo rade. Ne pamti se veća potražnja za dresovima, zastavama, šeširima, naljepnicama i sl.
"Mostar je na nogama, ima da se pobjeda Zmajeva slavi do jutarnjih sati. Bosna će dobiti 2:1. Džeko zabija oba gola", izjavio je euforični prodavač Mirsad koji prognozira 3:1 za našu reprezentaciju.

Samo mali djelić atmosfere

Simbol,stolnog hercegovačkog grada

slika

Sve je spremo za dizanje u zrak,za razvaljotku

slika

Ekipa kod Zele,na Korzu

slika

Mostarsko nebo

slika

I mostarski asfalt

slika

I šećer na kraju,Pastrmkina mahala
:bih: :bih: :bih: :bih:

slika
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 jun 2014, 17:05

U MOM MOSTARU LJILJANI VISE A KOD NEKIH SAMO U MAJKE SISE :opaopa: :njanjanja: :opaopa: :opaopa: idemoooooo Bosno i Hercegovino. Tako je tepsija stare mostarske mahale uz svoju domovinu. Luka,Mahala,Cernica, Carina gore :bih: :bih: :bih: :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jun 2014, 17:13

Jos jedna dan kada vrijeme stoji kad negdje se lebdi ... IDEMO DALJE SVE DO MEDALJE ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jun 2014, 19:35

domorocki je napisao/la:letić u poljskoj ;)
ako je tako, neka mu je s srećom, pošto je pod ugovorom s Veležom još 1 godinu, bit će para. Svakako je navalio da ide, on je za mene završena priča. :x

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jun 2014, 10:31

jeste fino okitili grad svaka cast :thumbup:

i hvala Bogu za Letica da nije kod nas dosao, da ne kazete krademo vam igrace :D

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 jun 2014, 11:56

aS_Roma je napisao/la:jeste fino okitili grad svaka cast :thumbup:

i hvala Bogu za Letica da nije kod nas dosao, da ne kazete krademo vam igrace :D
Opet ljudi pisu na osnovu spekulacija i neprovjerenih informacija.Letic je i dalje igrac Veleza,dok nedodje zvanicna informacija iz FK Velez da je drugacije treba se tako ponasat.Na isti nacin su nedavno pojedini forumasi sirili neistine kako mu je Velez duzan i to nemalo love.Otome si mogao citati na temi tvog kluba,pa je to izazvalo reakcije pojedinih Velezovaca.Sto se mene tice dok se transferi vrse po propisima niko nikome nekrade igrace,i ko god misli da odredjeni igrac moze biti pojacanje samo nek trguje.Isto tako moje subjektivno misljene je da pojedini navijaci FKS nepotrebno svojim nepromisljenim izjavama zatezu odnose koji su dosad bili korektni.Ako FKS ima visoke ambicije morate svatiti da mozda jos neko racuna na dobar rezultat.Evo ja sam konkretno jedan od navijaca koji neda nikome pardona pa ni FKS.Dok me na terenu ne demantuju ja ovako razmisljam.Forza Velez ljubavi moja :bih: :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 22 jun 2014, 13:20

Na pocetku priprema (u ponedjeljak) spomenuse da ce trojica novih igraca biti potpisana do kraja hefte. Ja koliko znam samo je Mladen Popovic potpisao. Sta se ceka? Da nije nesto zapelo? Na cemu smo sa Otrakovicem, Merzicem, Maleticem i Kazazicem? Svima je istekao ugovor. Napusta li nas Letic? Ko je sve na probi? Ima li ikoga na treninzima da se licno uvjerio?
Prkosni i Ponosni od 1922

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jun 2014, 15:47

Hajmo mi opet o Veležu :mrgreen:
Vječno u našim srcima.

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 22 jun 2014, 17:05

Da li neko zna zbog cega nije doslo do dogovora Radovanovica(Slavija) i Veleza?Znam da se pricalo da bi trebao da dodje.Pozdrav rodjeni.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 22 jun 2014, 19:15

https://www.facebook.com/pages/Red-Army ... e=bookmark" onclick="window.open(this.href);return false;

pogeldajte video bakljade i vatrrometa sinoc u KN RED ARMY.BRAVO MOMCI POKAZALI STE JOS JEDNOM DA SMO UVIJEK UZ NASU REPKU.
VI STE PONOS NASEG GRADA

SVAKA ČAST RED ARMY :bow: :bow: :bow: :bih: :bih: :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.