OKK Spars

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Ethel
Kontakt:

Re: OKK Spars

Post Postao/la Ethel » 17 jun 2014, 23:02

Mancini je napisao/la:A kako su mogli igrati ozbiljniju košarku kada su igrali Ligu 12?Priča te kako imaju već imaju 20 godina kao da imaju 25 pa im vrijeme prošlo.A ono se odnosilo na Kevina što sam napisao mada ovi ostali nisu daleko od toga.Došli malo ovdje da se rugaju zato što su se povukli momci s drafta.Frenkie meni nemaš potrebe replicirati.
Nije stvar u razlogu zasto nisu igrali ozbiljnu kosarku, problem je sto njihovi vrsnjaci koji vaze za talente vec imaju sezonu-dvije ozbiljne kosarke (Nurkic,Bogdanovic,Micic,Jokic...), a sa 20 godina je izuzetno bitno da mladi momci igraju ozbiljnu kosarku i da imaju odredjenu minutazu. Moraju preci u neku ozbiljniju ligu pod hitno, jer nije tako lahko napraviti toliki iskorak od katastrofalne BiH lige do ABA lige ili neke druge ozbiljnije lige. Nemaju se oni sta rugati kad je i onako bila komicna sama prijava Vrabca i Buze na draft.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jun 2014, 23:03

Mancini je napisao/la:A kako su mogli igrati ozbiljniju košarku kada su igrali Ligu 12?Priča te kako imaju već imaju 20 godina kao da imaju 25 pa im vrijeme prošlo.A ono se odnosilo na Kevina što sam napisao mada ovi ostali nisu daleko od toga.Došli malo ovdje da se rugaju zato što su se povukli momci s drafta.Frenkie meni nemaš potrebe replicirati.
pa to i jest to o čemu pričamo..
Bošnjak igra ABA ligu od 17 godine, Planinić bio MVP ABA lige, Boris Barać itd pa iz Širokog nisu dolazili ovakvi hvalospjevi, NBA, draft itd...toliko se pričalo o njima da sam ja mislio da su to neki mega giga igrači..a onda kad su igrali protiv Širokog sam vidio da uopće nisu nešto niti da se ističu u ovoj našoj ligi koja je realno skoro pa amaterska..

zato sam i rekao, ako ne naprave iskorak i od sljedeće sezone igraju u nekom jačem klubu i ligi, pitanje je oće li uopće ikad otići negdje u jači klub
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2014, 02:10

Amaterska nije .Ponavljam ,tek im je 20 godina.Pioniri,kadeti juniori osvoje titule a o njima ništa na sajtu KSBiH.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2014, 02:12

Ethel je napisao/la:
Nije stvar u razlogu zasto nisu igrali ozbiljnu kosarku, problem je sto njihovi vrsnjaci koji vaze za talente vec imaju sezonu-dvije ozbiljne kosarke (Nurkic,Bogdanovic,Micic,Jokic...), a sa 20 godina je izuzetno bitno da mladi momci igraju ozbiljnu kosarku i da imaju odredjenu minutazu. Moraju preci u neku ozbiljniju ligu pod hitno, jer nije tako lahko napraviti toliki iskorak od katastrofalne BiH lige do ABA lige ili neke druge ozbiljnije lige. Nemaju se oni sta rugati kad je i onako bila komicna sama prijava Vrabca i Buze na draft.
A da su neki iz Bosne ili nekog drugog kluba vjerovatno ne bi bila ta priča.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 18 jun 2014, 02:15

Mancini je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
A da su neki iz Bosne ili nekog drugog kluba vjerovatno ne bi bila ta priča.
Ne znam otkud ti sad ta prica, kakve veze ima gdje oni igraju, na kraju krajeva i da igraju u Bosni,Slobodi,Mladosti ista bi prica bila.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2014, 08:52

Mancini je napisao/la:Amaterska nije .Ponavljam ,tek im je 20 godina.Pioniri,kadeti juniori osvoje titule a o njima ništa na sajtu KSBiH.
skoro pa amaterska..imas ekipa u kojima igrači rade, trenira se 2-3 puta tjedno i igraju utakmice..
i šta znace titule pionira, kadeta, juniora ako se formira igrač na kraju? ništa..titule su najmanje tu bitne..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jun 2014, 23:22

Mancini je napisao/la:Amaterska nije .Ponavljam ,tek im je 20 godina.Pioniri,kadeti juniori osvoje titule a o njima ništa na sajtu KSBiH.
Cista laz. A evo sad cu da ti to i dokazem:

http://www.basket.ba/ksbih/bih/vijest.php?id=2167" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.basket.ba/ksbih/bih/vijest.php?id=2165" onclick="window.open(this.href);return false;
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 00:38

Jučer nije bilo!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jun 2014, 00:48

Smijesan si. Udjes i pogledas ovo i vidis da su oba teksta objavljena 01.06.2014. godine.

http://www.basket.ba/ksbih/bih/vijesti.php?kat=4" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostalo je samo ime.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 01:10

Nemaš potrebe za vrijeđanjem!Kada su juniori postali prvaci?U nedjelju sam ih gledao na Mojmilu kada su igrali kada je i Konaković došao.Problem je što nema ništa na naslovnoj.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jun 2014, 20:54

Ima potrebe zato sto si pricao nesto sto nije istina. Dokazao sam ti da sam upravu i fino se izvines. Problem je sto se vijesti stalno ubacuju i moze ih biti samo pet na naslovnoj. Ostalo sve ide u donji dio.

Ostalo je samo ime.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 jun 2014, 02:04

neno#4 je napisao/la:Ima potrebe zato sto si pricao nesto sto nije istina. Dokazao sam ti da sam upravu i fino se izvines. Problem je sto se vijesti stalno ubacuju i moze ih biti samo pet na naslovnoj. Ostalo sve ide u donji dio.
Nema potrebe.Nije bilo na naslovnoj a za juniore sam u pravu jer su osvojili naslov u nedjelju pa se možda sjete za koji dan objaviti.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 jun 2014, 09:28

Mancini je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ima potrebe zato sto si pricao nesto sto nije istina. Dokazao sam ti da sam upravu i fino se izvines. Problem je sto se vijesti stalno ubacuju i moze ih biti samo pet na naslovnoj. Ostalo sve ide u donji dio.
Nema potrebe.Nije bilo na naslovnoj a za juniore sam u pravu jer su osvojili naslov u nedjelju pa se možda sjete za koji dan objaviti.
Sljedeci put kad pokusas da napadnes nekoga, imaj argumente, a ne u prazno. Sta se ja imam objasnjavati s tobom, kad to sto govoris nema apsolutno nikakvog smisla. Dok ne shvatis kako funkcionise sajt, ne komentarisi.

Ostalo je samo ime.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 jun 2014, 14:20

Okani me se čovječe!Ko si ti uopšte da mi držiš predavanje.Kako dobro vode sajt dokaz je taj da se ne zna kada se igraju završnice.Juniori osvoje prvensta a još ništa nema na stranici.Ti ćeš meni objašnjavati kako se vodi sajt.Vode dobro sajt a prije nekoliko mjeseci kada se igrala ženska liga 11 nije se mogla naći nijedna igračica Želje u statistici jer su ih jednostavno izbrisali zbog svojih nekih sujeta.Da li su ih vratili poslije nemam pojma.Ovo se može provjeriti da li je ovo istina.Bitno je pisati o ovim igračima iz inostranstvu skoro svaki dan.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 jun 2014, 14:33

Drzat cu ti predavanje, zato sto si SLAGAO da nije bilo vijesti o tome kada su Sparsi bili prvaci u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji. Kraj price.

Ostalo je samo ime.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 jun 2014, 15:15

neno#4 je napisao/la:Drzat cu ti predavanje, zato sto si SLAGAO da nije bilo vijesti o tome kada su Sparsi bili prvaci u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji. Kraj price.
Ili radiš u savezu ili si raja sa njima pa ih zato braniš.I nemoj da si bezobrazan i nemoj mi se više slučajno obraćati.Jasno?

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 jun 2014, 16:53

Mancini je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Drzat cu ti predavanje, zato sto si SLAGAO da nije bilo vijesti o tome kada su Sparsi bili prvaci u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji. Kraj price.
Ili radiš u savezu ili si raja sa njima pa ih zato braniš.I nemoj da si bezobrazan i nemoj mi se više slučajno obraćati.Jasno?
Ili radis u Sparsu i imas licne probleme sa savezom pa ih zato napadas :lol:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 jun 2014, 17:40

Ma evo slomih se radeći u Sparsu.Neka si se ti javio da staneš u odbranu ovog gore dotićnog.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 jun 2014, 17:58

Mancini je napisao/la:
Kad pravilno naučiš da pišeš č i ć i da nije dotićni, nego dotični, tada možeš da razgovaraš sa mnom. Sve do tada, imaš mahanje i prestani da optužuješ i lažeš za ono što nije istina. Mislim da ti je jasno.

Ostalo je samo ime.....

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: OKK Spars

Post Postao/la JoseMourinho » 21 jun 2014, 18:37

Ovaj usere teme za timove koje navija i olimpica a evo sad i sparsa...
al i tamo i vamo ista prica, kmee nas niko nevoli, kmee vole vise druge (Bosna/Željo/Sarajevo), kmee vidjwt ćete vi nas, kmee svi su protiv nas, kmee sam protiv svih hahahaha

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.