FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

collector
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la collector » 21 jun 2014, 13:27

Ma bez obzira na sve, dosao jos neko ili ne nama je dobrila, svaka cast za upravu doveli su igrace na deficitarne pozcije. Ono sto je takodjer bitno pripreme tek pocele svi igraci na okupu, samo se sjetim prosle godine, mi uveliko igramo pretkolo tek dolazi Vule pa potpisuju Komazeca a mozes samo jednog prijaviti, pa onda onaj radulovic dodje, goreg u klubu nikad gleda nisam, melunovic itd, a sad uzivamo :wave:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 21 jun 2014, 13:30

rammstein je napisao/la:ja bih sad zivot dao ovi sto objavljuju da im propadne ovo pa da ih pitamo onda sto ?

imamo primjer od ranije kako za sat vremena prodane transfer....
cak i u okolini zbog ISTE ovkve stvari ode napadač ----

al ne shvataju neki ljudi , ocito ih nesto povuce, adrenalin ih spuca , sta li vec...
ne razmisljaju o posljedicama svog pisanja...

i ako je zavrseno sve, nije red pisati ovdje , nego cekati objavu iz kluba...
Krivi su ljudi iz uprave koki mahalaju i licitiraju imenima. Niko niti na jednom forumu ne napise ime "onako"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 jun 2014, 13:33

pitar079 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:ja bih sad zivot dao ovi sto objavljuju da im propadne ovo pa da ih pitamo onda sto ?

al ne shvataju neki ljudi , ocito ih nesto povuce, adrenalin ih spuca , sta li vec...

Krivi su ljudi iz uprave koki mahalaju i licitiraju imenima. Niko niti na jednom forumu ne napise ime "onako"
sve to stoji, ali i ako saznas, drzi sa sebe hebo ga forum... jel moras ibti glavni baja da napises javno?

ja sam prije mjesec dana znao za kalaša i dzemu pa jesam javno ppisao? jel treba sam sebi u stomak sakakati?
pprije nego pritisnes "pošalji" prst na čelo i prokontaj neke stvari!

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 21 jun 2014, 13:37

rammstein je napisao/la:
pitar079 je napisao/la:

sve to stoji, ali i ako saznas, drzi sa sebe hebo ga forum... jel moras ibti glavni baja da napises javno?

ja sam prije mjesec dana znao za kalaša i dzemu pa jesam javno ppisao? jel treba sam sebi u stomak sakakati?
pprije nego pritisnes "pošalji" prst na čelo i prokontaj neke stvari!
Pa gdje su ti ta dvojica,..hehehe

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 21 jun 2014, 13:40

Sa Dzemom i Kalasem se pregovara dugo.
Kalas je zavrsen nedavno.... napisao sam "jos jedan igrac zavrsen" i nikom nisam napisao ime i ko je. Isto tako i za Dzemu.

Jucer napisah za jos jednog stranca, vidjet cemo sta ce biti. Dobar igrac.

Opet kazem, ljudi iz uprave su krivi sto se sire imena. Nismo svi isti i da cemo drzat jezik za zubima.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 jun 2014, 13:41

Znači mahala proradila punim efektom. Mnogi koji znaju imena jednostavno ne mogu za sebe imena zadržati, a 80% forumaša od čega su 50 % dušmani trenutno spavaju na ovoj temi.
SRETAN BROJ - 1725

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 jun 2014, 13:41

Hehe cuj ako ne dodje ispascemo smijesni,pa ne dovodite Patrica Evru,Lazevskom je karijera u silaznoj putanji,svakako je rijec o dobrom igracu al cemu pretjerivanje,pa on je proslu polusezonu igrao u Radu koji je ispao iz jelen lige...... :roll:

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 21 jun 2014, 13:45

meni samo nije jasno kako moze forum sjebati dolazak potencijalnog igrača u xy klub. Ako mislite da se preko foruma igraču diže cijena onda morate još vagon mlijeka popiti
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

union1966
Kontakt:

Post Postao/la union1966 » 21 jun 2014, 13:46

Papalukas je napisao/la:Hehe cuj ako ne dodje ispascemo smijesni,pa ne dovodite Patrica Evru,Lazevskom je karijera u silaznoj putanji,svakako je rijec o dobrom igracu al cemu pretjerivanje,pa on je proslu polusezonu igrao u Radu koji je ispao iz jelen lige...... :roll:

Pa koga ocekujes pasa moj?? sta oces ti? dani alvesa, ili bas evru? sta ocekujete ba poletilo se malo previse sad ni doticni ne bi valjao, pa vidim neki i u dzemicu sumnjaju sta vam je debili? nije ovo football manager tamo pa glumi strucnjaka.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 21 jun 2014, 13:47

xxh2o je napisao/la:meni samo nije jasno kako moze forum sjebati dolazak potencijalnog igrača u xy klub. Ako mislite da se preko foruma igraču diže cijena onda morate još vagon mlijeka popiti
Tako je pasa,,,ovo je smijesno postalo,,ta nismo BBC sport

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 jun 2014, 13:56

Pa koga ocekujes pasa moj?? sta oces ti? dani alvesa, ili bas evru? sta ocekujete ba poletilo se malo previse sad ni doticni ne bi valjao, pa vidim neki i u dzemicu sumnjaju sta vam je debili? nije ovo football manager tamo pa glumi strucnjaka.
Jarane ne ocekujem ja nikoga,samo mi smijesno kaze forum ce zeznuti transfer pa ce ispasti smijesni a u pitanju jedan prosjecan igrac iz jelen lige kakvih je u u PLBIH igralo koliko hoces,svakako pojacanje za klubove nase lige.....

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 jun 2014, 13:59

Papalukas je napisao/la:
Jarane ne ocekujem ja nikoga,samo mi smijesno kaze forum ce zeznuti transfer pa ce ispasti smijesni a u pitanju jedan prosjecan igrac iz jelen lige kakvih je u u PLBIH igralo koliko hoces,svakako pojacanje za klubove nase lige.....
Vidi se mlad si ti i dugo ćeš takav ostati, sasvim je jasno.
SRETAN BROJ - 1725

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 21 jun 2014, 14:05

Papalukas je napisao/la:
Nije prosjecan vec jedan on najboljih lijevih bekova dok je igrao u Partizanu osvojio sa njima 3 titule i kada je trebao da ode pregovarao sa francuskim timovima mislim Nica da je bila najbliza,reprezentativac makedonije, strasan igrac ;)
Ima izražene trkačke sposobnosti, odličan centaršut i šut levicom, što je pokazao u nekoliko navrata, postigavši evrogolove za crno-bele. Posebno je dobar u fazi odbrane i treneri ga vole zbog njegove discipline i odgovornosti u igri. Ima odličan tajming da istrči ispred igrača i oduzme loptu, uvek fizički top pripremljen i zna često da se ubaci u fazu napada.
...sa partizanove stranice.
Ti si opet šampion !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 jun 2014, 14:08

Pa dobro, ako ih toliko ima odmah ih dovedite :)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 jun 2014, 14:15

Dzemo majstore dobro nam dosao, kapitan pravi i vodja :cool:

Ljudi opustite se i uzivajte, SP je tu, uskoro Cardiff na Kosevu, pa evropa, lijep period za nase Sarajevo :opaopa: :opaopa:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 jun 2014, 14:17

Nije prosjecan vec jedan on najboljih lijevih bekova dok je igrao u Partizanu osvojio sa njima 3 titule i kada je trebao da ode pregovarao sa francuskim timovima mislim Nica da je bila najbliza,reprezentativac makedonije, strasan igrac ;)
Hvala ovome sto kaze da sam mlad,vjerovatno sam stariji od njega al nebitno
A za ovog gore,citiraj sam sebe,dok je bio u Partizanu,gdje igrao proslu godinu,isapao sa Radom iz lige,rekao sam pojacanje jeste ali hvalospeve pisati,presmijesno,a dovodili smo mi iste takve,Srdja Knezevic igrao ligu sampiona i slicno,mrzi me pisati,jer ovde cim napises nesto kontra mase il si mlad ili glup.
Sa ovim zavrsavam dalju pricu,al vjerujte mi da ce glamocki gonic Puzigaca igrati prije tog beogradskog sminkera,eto zapamtite moj post,pa se cujemo za par mjeseci....

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 21 jun 2014, 14:19

Slažem se da se ne treba pisati ko što smo ja i još nekoliko uradili. Isto tako ne postoji forum na ovom svijetu koji je shebo neki transfer. Klub i igrač...ili nađu zajednički jezik ili ne nađu. Priča...da se neko drugi ne bi ubacio je glupa priča . Svi igrači koji imalo vrijede pregovaraju sa 2-3 ili više klubova...i klubovi , to znaju. Igrač ide tamo gdje su mu naj bolji uslovi i forum nema veze sa tim..možemo pričati do sudnjeg dana...on ako hoće, doći će...i obratno, ako mu naš klub nije interesantan..neče doći

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 21 jun 2014, 14:20

Kakve veze ima sto je ispao sa Radom?
Negdje procitah da je jedan reprezentativav Njemacke birvaktile ispao sa Hertom i opet bio reprezentativac na narednom SP ili EP.

tako da to nije argument nikakav.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 jun 2014, 14:21

pitar079 je napisao/la:Kakve veze ima sto je ispao sa Radom?
Negdje procitah da je jedan reprezentativav Njemacke birvaktile ispao sa Hertom i opet bio reprezentativac na narednom SP ili EP.

tako da to nije argument nikakav.
covjek je reprezentativac makedonije i to je sasvim dovoljna refeerenca

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 21 jun 2014, 14:26

Papalukas je napisao/la:
Hvala ovome sto kaze da sam mlad,vjerovatno sam stariji od njega al nebitno
A za ovog gore,citiraj sam sebe,dok je bio u Partizanu,gdje igrao proslu godinu,isapao sa Radom iz lige,rekao sam pojacanje jeste ali hvalospeve pisati,presmijesno,a dovodili smo mi iste takve,Srdja Knezevic igrao ligu sampiona i slicno,mrzi me pisati,jer ovde cim napises nesto kontra mase il si mlad ili glup.
Sa ovim zavrsavam dalju pricu,al vjerujte mi da ce glamocki gonic Puzigaca igrati prije tog beogradskog sminkera,eto zapamtite moj post,pa se cujemo za par mjeseci....
I nakon pratizana je igrao dobro jedno vrijme ali kasnije nisam ga pratio da znam sta se desavalo znam da je na posudbi bio u radu.
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, goGlobal, laznokrilo, PapakIzSa, SHZ82, Tarapi, Varijantas8 i 54 gosta.