Jesi to vec poceoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:ZEMLJO MOJIH SNOVA
MOJIH PRADJEDOVA
IDEMOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jesi to vec poceoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:ZEMLJO MOJIH SNOVA
MOJIH PRADJEDOVA
IDEMOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kreno brate cim sam oci otvorio. Idemooooopravnik1981 je napisao/la:Jesi to vec poceoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:ZEMLJO MOJIH SNOVA
MOJIH PRADJEDOVA
IDEMOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idemo ludo idemo jakoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kreno brate cim sam oci otvorio. Idemooooopravnik1981 je napisao/la:Jesi to vec poceoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:ZEMLJO MOJIH SNOVA
MOJIH PRADJEDOVA
IDEMOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni Gojak nije valjao pa nije potpisao ugovor sa Amawom?bagrcavi je napisao/la:Velika je razlika između nade u omladinskim kategorijama i kvalitetnog igrača na "profesionalnom" nivou. Da je valjao potpisao bi ugovor sa prvim timom, kao i svi ostali koji su nešto značili u omladinskim kategorijama.samo_lijevo je napisao/la:Sta serendaj. ovi manijaci?
Pa on je vama bio velika nada,puno ste ocekivali od njega,ni danas ne mozete preboliti sto nije ozbiljno shvatio karijeru.
Momak zna,i to je cinjenica,samo je do njega da se uozbilji.NIje ga dzaba Feja doveo na testiranje/probu.
Pravi igrač za Vehlež, ko i somina voli šitipu
Sto se bolan petljas u nesto o cemu pojma nemas, Gojaku je ponudjen ugovor ali imao je agneciju iza sebe koja je imala planove da ga izvuce sto jeftinije iz BiH.pitar079 je napisao/la:Ni Gojak nije valjao pa nije potpisao ugovor sa Amawom?
To sto vas je Velez otreso ko slinu nije razlog tolike mrznje.
Je li on napisao "da je valjao potpisao bi za prvi tim"?pile87 je napisao/la:Sto se bolan petljas u nesto o cemu pojma nemas, Gojaku je ponudjen ugovor ali imao je agneciju iza sebe koja je imala planove da ga izvuce sto jeftinije iz BiH.pitar079 je napisao/la:Ni Gojak nije valjao pa nije potpisao ugovor sa Amawom?
To sto vas je Velez otreso ko slinu nije razlog tolike mrznje.
Moramo i mi nekad izgubiti od nekog konkretno od veleza nismo ima od kad se tvoja najveca mora vratila u FKZ.
Da bi diskutovo o necemu moras znati bar stvari povrsno nije bit napisati samo nesto tako ne izgledas pametni.
Zaribale mu karike u onoj magli i smogu gore,,sace njemu Feja generalku uraditi na ovoj nasoj finoj havi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav je taj Đip?? Ako je RAV4 moze proci,ako je Frontera nista onda![]()
![]()
![]()
Leticu idi vise usta ti se poseremoali
bez para Velezu koji te je izvukao iz neke bosanske vukojebine i afirmisao kao igraca
klošaru jedan
podhum je napisao/la:Zaribale mu karike u onoj magli i smogu gore,,sace njemu Feja generalku uraditi na ovoj nasoj finoj havi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav je taj Đip?? Ako je RAV4 moze proci,ako je Frontera nista onda![]()
![]()
![]()
bez para Velezu koji te je izvukao iz neke bosanske vukojebine i afirmisao kao igraca
klošaru jedan
To sve u Muftara moze,a onda u dede Emana da se mjenja glicerin i antifrizNeretvanskaPastrmka je napisao/la:podhum je napisao/la:Zaribale mu karike u onoj magli i smogu gore,,sace njemu Feja generalku uraditi na ovoj nasoj finoj havi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav je taj Đip?? Ako je RAV4 moze proci,ako je Frontera nista onda![]()
![]()
![]()
klošaru jedan
![]()
treba mu i lamelu odmah zamjenit ima strana tamo kod njih
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Znas li kad je lik doveo kod Muftara auto na popravku. Bio neki zesci kvar kad ce mu Muftar bogami ces ti ovo morat majstoru odvest![]()
![]()
![]()
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Znas li kad je lik doveo kod Muftara auto na popravku. Bio neki zesci kvar kad ce mu Muftar bogami ces ti ovo morat majstoru odvest![]()
![]()
![]()
![]()
vm22 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Znas li kad je lik doveo kod Muftara auto na popravku. Bio neki zesci kvar kad ce mu Muftar bogami ces ti ovo morat majstoru odvest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Euforija i kod dede Emana i kod Cakana od ranih jutarnjih sati, malo više nego inačeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Znas li kad je lik doveo kod Muftara auto na popravku. Bio neki zesci kvar kad ce mu Muftar bogami ces ti ovo morat majstoru odvest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
brato jeli euforija kod dede emana
ja mislim da ce morat cisterna danas dolazit
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.