Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
BBC kaže da je Barcelona spremna platiti 70 miliona funti za Suareza. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Malo, do kraja prvenstva ce to biti 100 miliona. Ako Neymar i Bale vrijede toliko, onda Luis vrijedi bar jednako.Henderson je napisao/la:BBC kaže da je Barcelona spremna platiti 70 miliona funti za Suareza.
Ipak mislim da ce ove sezone ostati u Liverpoolu, a iducu sezonu ce napuniti klupsku kasu i otici.
Valja bolan Rizo igrati na Anfieldu Ligu prvaka... To se ne moze platiti.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- the scouser
- Kontakt:
I da Sancheza ubace uz tih 70 miliona, mislim da ne bi dostigli njegovu vrijednost, u svjetlu transfera kao što je Baleov.Henderson je napisao/la:BBC kaže da je Barcelona spremna platiti 70 miliona funti za Suareza.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ja opet ponavljam, nema tog kluba na svijetu koji može dovesti Suareza iz Liverpoola. Mogu nekog drugog Suareza, nekog lažnog, istog imena ili istog prezimena, ali Luisa Suareza iz Liverpoola sa brojem 7 na leđima, ne može nijedna ekipa na svijetu dovesti. Zato im se smijem, jer su simpatične ponude.
Barcelona nema za kifle, mogu se razbacivati ciframa na papiru, ali oni imaju dužni Arsenalu oko 30 miliona funti za Fabregasa i Songa.
Barcelona nema za kifle, mogu se razbacivati ciframa na papiru, ali oni imaju dužni Arsenalu oko 30 miliona funti za Fabregasa i Songa.
Sta ovo nasi dovode Valdesa,sad jos nekoliko dana ima ugovor sa barsom pa onda dolazi kod nas..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ako tog hadalja dovedemo tek smo ga onda naje.baliSouthboy je napisao/la:Sta ovo nasi dovode Valdesa,sad jos nekoliko dana ima ugovor sa barsom pa onda dolazi kod nas..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sto da ne, Valdes da bude back up golman, u svojim godinama i vise nego dobra opcija. Mada ne znam ni da li cemo prodati Reinu. Di Marzio kaze da smo ekstremno zainteresovani za Sancheza i i da nam je Juve konkurencija.
Svega ima, samo bekova ne
Šta je ljudi sa Morenom, govorilo se da bi se to moglo završiti ubrzo, ali ništa izgleda od tog

Šta je ljudi sa Morenom, govorilo se da bi se to moglo završiti ubrzo, ali ništa izgleda od tog

Ja te volim, volim Željo..
Valdez da bude beck-up nekom Mindzoleu

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Upravu si. Jones je drugi golman u Liverpoolu, dok bi Valdes trebao biti treći golman jer takvog nemamo u ekipi. Slažem se da je to smiješno, jer Valdes nije kvalitet ni da bude treći golman.Johny je napisao/la:Valdez da bude beck-up nekom Mindzoleu![]()

Extra.Henderson je napisao/la:Upravu si. Jones je drugi golman u Liverpoolu, dok bi Valdes trebao biti treći golman jer takvog nemamo u ekipi. Slažem se da je to smiješno, jer Valdes nije kvalitet ni da bude treći golman.Johny je napisao/la:Valdez da bude beck-up nekom Mindzoleu![]()
Johnny b, how much there is to see
ma koji ce nam on. ima guaita iz valencie . ima oblak iz benfike. ima muslera itd. on je svoje prosao
Sigurno nece biti prvi golman ako dodje, mada nece doci, tako da dzaba price.Johny je napisao/la:Valdez da bude beck-up nekom Mindzoleu![]()
Liverpool FC
Moze Perez u Real dovesti koga hoce, tako da ti ovo ne pije vode.Henderson je napisao/la:Ja opet ponavljam, nema tog kluba na svijetu koji može dovesti Suareza iz Liverpoola. Mogu nekog drugog Suareza, nekog lažnog, istog imena ili istog prezimena, ali Luisa Suareza iz Liverpoola sa brojem 7 na leđima, ne može nijedna ekipa na svijetu dovesti. Zato im se smijem, jer su simpatične ponude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Htio je dovesti Neymara pa nije mogao, tako da ti ovo ne pije vode.Belmin6 je napisao/la: Moze Perez u Real dovesti koga hoce, tako da ti ovo ne pije vode.
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Gdje ti je dokaz ?lfckop je napisao/la: Htio je dovesti Neymara pa nije mogao, tako da ti ovo ne pije vode.
Doveo je duplo skupljeg Bale, koji se na kraju ispostavio kao duplo bolji igrac.
http://www.espnfc.com/story/1459700/ney ... eal-madridBelmin6 je napisao/la: Gdje ti je dokaz ?
Doveo je duplo skupljeg Bale, koji se na kraju ispostavio kao duplo bolji igrac.
Šta treba još, peti primjerak sa pečatom. Što ne mogu na rende kora.

Taj mit je davno razbijen sa Gerradom, Neymarom...Belmin6 je napisao/la:Moze Perez u Real dovesti koga hoce, tako da ti ovo ne pije vode.Henderson je napisao/la:Ja opet ponavljam, nema tog kluba na svijetu koji može dovesti Suareza iz Liverpoola. Mogu nekog drugog Suareza, nekog lažnog, istog imena ili istog prezimena, ali Luisa Suareza iz Liverpoola sa brojem 7 na leđima, ne može nijedna ekipa na svijetu dovesti. Zato im se smijem, jer su simpatične ponude.
+1Henderson je napisao/la:Taj mit je davno razbijen sa Gerradom, Neymarom...Belmin6 je napisao/la:Moze Perez u Real dovesti koga hoce, tako da ti ovo ne pije vode.Henderson je napisao/la:Ja opet ponavljam, nema tog kluba na svijetu koji može dovesti Suareza iz Liverpoola. Mogu nekog drugog Suareza, nekog lažnog, istog imena ili istog prezimena, ali Luisa Suareza iz Liverpoola sa brojem 7 na leđima, ne može nijedna ekipa na svijetu dovesti. Zato im se smijem, jer su simpatične ponude.
Još na tu listu dodaj i Ribery-a
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Niste shvatili covjeka,on je mislio da moze dovest bilo kojeg igraca schuma i ostalih ovih manjih ekipa iz Engleske
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.