Relax čo'eče, loži te.Ajax je napisao/la:Po meni Bicakcic nije bio toliko los. Bio je cak jako dobar. Prvi gol nije nista posebno i desava se. A za drugi je dovoljno samo kazati Messi. I zbog toga razbijati uigrani tim i igrati sa Kolasincem na poziciji stopera na kojoj nema iskustva osim 45 minuta prijateljske tekme ?? Drugo Lulic je mnogo opasniji kao Krilo nego kao Bek. Jer je los u defanzivi kao bek. Ona moja provjerena fomracija iznad tvog posta je ipak jaca, bolja i opasnija po protivnika. Visca nije igrac osim zadnjih 20-tak minuta da pocne protiv Argentine ili Nigerije. Protiv Irana vec da.Virtu4l je napisao/la:Višća igra od prve minute.Ajax je napisao/la:Treca zamjena po meni Salihovic ili Visca ako lovimo rezultat. I Salihovic ili Vranjes ako cuvamo rezultat.
Safet Sušić - Pape
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Zaboli me **** za buducnost momentalno. Mene jedino interesuje sadasnjost i kako da izbacimo Nigeriju. Iran bi trebali pobjediti bez vecih problema. A onda veliki test Francuska. Miske ce igrati u prvom timu i to je po meni potpuno zasluzeno. Objasnio sam sta mislim o tome u Misketovoj temi. I po tom pitanju ne djelim tvoje misljenje.DonCorleone je napisao/la:Ajax, ovo je nasa buducnost,
------------------Begovic----------------------
-Mujdza--Bicakcic---Spahic---Kolasinac---
-------------------Besic-----------------------
-----------Pjanic-------Salihovic-------------
-Hajrovic-------------------------Lulic-------
------------------Dzeko-----------------------
Pjanic na prirodnoj poziciji, jaka krila, ljevom stranom napadaju Kolasinac, Salihovic i Lulic. Kada Pjanic krene naprijed osiguravaju ga Besic i Salihovic.
Prošlost, sadašnjost, budućnost... Zvjezdan Misimović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dino Arslanagic dobio BH pasos od septembra u reprezentaciji !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Dino Arslanagic dobio BH pasos od septembra u reprezentaciji !!!
Dobro bi nam dosao i sutra.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma nije, on je isti ovi nasi lezihljebovici, ulete u dzamiju kad hodza zavrsi hutbu, kao ono trcali da stignu na vrijeme, a sjedili ispred cijelo vrijeme.lisander je napisao/la:jel bio na hutbi, da cuje koju pametnuel-fighter je napisao/la:Ne znam samo gdje Begovic nakupi ovih 5 kilometara.
Inace danas su pojedini reprezentativci isli na dzumu, a Susic je zakasnio, dosao tek na farze.
Tesko je porediti ovu statistiku nasih sa pretrcanim kilometrima sa bilo kojom drugom reprezentacijom. Evo konkretno Hrvati i nisu morali trcati toliko, jer su na vrijeme postigli gol, a onda su jos imali i igraca vise. Kao sto neko rece, pitanje je koliko bi trcali da nisu uspjeli odmah prelomiti utakmicu. Pored toga ovo nije ni tema za to, pa bolje da se preselimo negdje drugo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako Safet ostane na kormilu i pozove ga,o bi trebalo da bude i jope nepotizamElegant je napisao/la:Dino Arslanagic dobio BH pasos od septembra u reprezentaciji !!!
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jun 2014, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo za Dinu je provjerena informacija.
Jos da vidimo hoce li zvati Prcica.
Jos da vidimo hoce li zvati Prcica.
Da dodam i Raif Husic takodje.Elegant je napisao/la:Dino Arslanagic dobio BH pasos od septembra u reprezentaciji !!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sad je valjda jasno zašto je finiš sezone proveo na klupi Standarda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imali upalu supka, pa zato manje trcali, daj ba i ti ga znas pretjerivati.DonCorleone je napisao/la:Ajax navlace te jer je Hrvatska igrala u pustinji dje nije mogla a pogotovo nije morala (Kamerun!) trcati kao mi protiv Argentine, svako zna koliko Mandzukic ispomaze odbrani. Nego zele ispasti i oni jednom pametni. Vidjecemo Mandzine kilometre protiv Meksika.
Hajdi sto nekome ne vjerujete na rjeci, ali pobijati transparentne cinjenice i argumente, koji su dokazi crno na bijelo, je van svake pameti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bio mu je otac u Insbruku i nekako otprilike u isto vrijeme je preselio na klupu.Virtu4l je napisao/la:Sad je valjda jasno zašto je finiš sezone proveo na klupi Standarda.
Ne znam sad jeli to povezano ali... U svakom slucaju hvala savezu, posebno Begicu i Susicu. Ne mogu da vjerujem da ima osoba koji ne cijene sav taj posao koji su uradili. Besic, Kolasinac, Arlsanagic itd.
To je za svaku pohvalu.calcio je napisao/la:Bio mu je otac u Insbruku i nekako otprilike u isto vrijeme je preselio na klupu.Virtu4l je napisao/la:Sad je valjda jasno zašto je finiš sezone proveo na klupi Standarda.
Ne znam sad jeli to povezano ali... U svakom slucaju hvala savezu, posebno Begicu i Susicu. Ne mogu da vjerujem da ima osoba koji ne cijene sav taj posao koji su uradili. Besic, Kolasinac, Arlsanagic itd.
Dino je dobio pasos ima mjesec dana.calcio je napisao/la:Bio mu je otac u Insbruku i nekako otprilike u isto vrijeme je preselio na klupu.Virtu4l je napisao/la:Sad je valjda jasno zašto je finiš sezone proveo na klupi Standarda.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nisu imali upalu supka, nego nisu imali potrebu da ginu na terenu bespotrebno. Ako Mandzo pretrci protiv Meksika ponovo 9.8 km, onda je uredu to sto tvrdis ali ja ipak mislim da ce biti veca cifra protiv Meksika iz gore nevedenih razlogaemir79 je napisao/la:Imali upalu supka, pa zato manje trcali, daj ba i ti ga znas pretjerivati.DonCorleone je napisao/la:Ajax navlace te jer je Hrvatska igrala u pustinji dje nije mogla a pogotovo nije morala (Kamerun!) trcati kao mi protiv Argentine, svako zna koliko Mandzukic ispomaze odbrani. Nego zele ispasti i oni jednom pametni. Vidjecemo Mandzine kilometre protiv Meksika.
Hajdi sto nekome ne vjerujete na rjeci, ali pobijati transparentne cinjenice i argumente, koji su dokazi crno na bijelo, je van svake pameti.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jel igra Vedo od pocetka ??Virtu4l je napisao/la:Višća igra od prve minute.Ajax je napisao/la:Treca zamjena po meni Salihovic ili Visca ako lovimo rezultat. I Salihovic ili Vranjes ako cuvamo rezultat.
Da je korumpiran, u to nema sumnje. Ali sada mu treba dati punu podršku da se ovo SP na što bolji način odradi. A na jesen potpisati novog izbornika.
Ja bih volio da ga nasljedi Vahid Halilhodžić, a ako ne on onda jedan od ovih nabrojanih:
Dušan Duško Bajević
Blaž Baka Slišković
Miroslav Ćiro Blažević
Krunoslav Kruno Jurčić
Amar Osim
Ja bih volio da ga nasljedi Vahid Halilhodžić, a ako ne on onda jedan od ovih nabrojanih:
Dušan Duško Bajević
Blaž Baka Slišković
Miroslav Ćiro Blažević
Krunoslav Kruno Jurčić
Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.