Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
volim i ja klub iz Serie A, al' nemojte sadašnju Serie A u istu rečenicu s Bundesligom 
- Goalgetter
- Kontakt:
Seria A vec skoro 5 godina nema ucesnika u polufinalu LP, zadnji je bio Inter, koji je i osvojio. Isto tako, dovoljno govori i UEFA Ranking [5 godina] gdje je BuLi prestigla Seria A.
Bundesliga je zanimljivija za gledati, ali Seria A je kvalitetnija. Ima vise jakih timova.Goalgetter je napisao/la:Seria A vec skoro 5 godina nema ucesnika u polufinalu LP, zadnji je bio Inter, koji je i osvojio. Isto tako, dovoljno govori i UEFA Ranking [5 godina] gdje je BuLi prestigla Seria A.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mogu i ja reci da je Juve u prvoj utak sa Realom ostecen za penal i crveni, al to nije tema.. Dortmund je fina ekipa al level ispod Juveta jer mora prodavati da prezivi... a i jos uvuijek nemaju kontinuitet...
@badr hari za Bayern govorim u smislu da je pregazen od Reala al opet je bolji pd Juveta, u to nema sumnje...
Nego vratimo se momcini i njegovoj temi.. najbolje lige za njega su Seria A i engl gdje se igra najvise muskog fudbala i gdje su udarci tolerisu.. sad zasad nek ide u klubpve tipa Genoe ili Sampdorie (Udinese u Serii A najbolji izbpr jer dovoljno je vidjetii gdje igraju njihovi igraci od recimo prije 2 god; Sanchez Barca Isla i Asamoah Juve Handanovic Inter Benatia Roma Inler Napoli itd.) a poslije Juve
ili Roma... A u engl Sautempton i tako te ekipe, a poslije korak naprijed..
A sto se tice jezika, definitivno Njemacka...
@badr hari za Bayern govorim u smislu da je pregazen od Reala al opet je bolji pd Juveta, u to nema sumnje...
Nego vratimo se momcini i njegovoj temi.. najbolje lige za njega su Seria A i engl gdje se igra najvise muskog fudbala i gdje su udarci tolerisu.. sad zasad nek ide u klubpve tipa Genoe ili Sampdorie (Udinese u Serii A najbolji izbpr jer dovoljno je vidjetii gdje igraju njihovi igraci od recimo prije 2 god; Sanchez Barca Isla i Asamoah Juve Handanovic Inter Benatia Roma Inler Napoli itd.) a poslije Juve
A sto se tice jezika, definitivno Njemacka...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ako izoliramo Bayern koji je prerastao i ostatak Evropskih klubova i u BL proslavlja titulu 7-8 kola prije kraja prvenstva ove 2 lige su slicne po kvaliteti. Ja bi Besu rado vidio u Napoliu, Fiorentini, Romi a ne bi imao nista protiv Salkea, Bayera ili Borusie. Milan i Inter bi mi bili draza destinacija od svih ostalih BLigasa. Bayern i Juventus su dimenzije koje nazalost jos ne mozemo ocekivati. Igrac kao Besic ce igrati gdje got dodje i to je njegova velika prednost.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Svi sjede, samo Bešić traži Messija

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Celikovac je napisao/la:Italija je i svjetlosnu godinu ispred Bundeslige kad su igracki kvaliteti ekipa u pitanju, te kompetitivnost fudbala. Ako vec uzimas Milan kao referentnu tacku, uzmi i Eintracht ili Freiburg iz Njemacke i njihove ekipe pa uporedi...floyd je napisao/la:Italija je propala, nema tamo sta trazit. Od njih u Evropi nece biti nista u sljedecih 20 g. Dovoljno je vidjet kakav raspad Milan dovodi..
Bundesliga je ispred Serie A po svemu. Uporedi uspjeha Bayerna i Juventusa. Uz to ona je IDEALNA za razvoj nasih igraca. Serie A je previse gruba, mnoge ekipe igraju previse zatvoreno i sam kvalitet igre kao i dinamika igre je losije nego u Bundesligi. Svi stadioni u Bundesligi su dupke puni. I jos masa stvari da sad ne objasnjavam. Bundesliga je vrh !!!! A to znaju i nasi igraci.
Besic i kompanija danas na dzumi u dzamiji u Cuiabi

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Aferim momčiluci!Konzerva je napisao/la:Besic i kompanija danas na dzumi u dzamiji u Cuiabi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

https://www.facebook.com/IslamCuiaba" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo fb stranice od ove islamske zajednice, izgleda da im je bas milo sto su ih nasi posjetili. Navijace za nas
-
Nerminovic
- Kontakt:
Rahimic legenda, uvijek ga poznam po tu frizuruKonzerva je napisao/la:Besic i kompanija danas na dzumi u dzamiji u Cuiabi
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 21 jun 2014, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- legenda reala
- Kontakt:
zašto momčiluk Seo nije išao na džumu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Momčiluk je išao, ali se ne vidi jer je bio u zadnjem safu
-
albino1990
- Kontakt:
kolašinac je ateist, bio intervju u avazu
-
albino1990
- Kontakt:
a jbg bas sam mislio da on nije primitivac koji gladuje jer mu je hodza rekao da ga ceka 100 djevica na onom svijetu 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
de rani sealbino1990 je napisao/la:a jbg bas sam mislio da on nije primitivac koji gladuje jer mu je hodza rekao da ga ceka 100 djevica na onom svijetu
Ronaldo - Isco - Bale
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.