FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jarane ba pričaj ti sad kolko hoćeš o trofejima ba, naše rezerve su trenutno jače od vaših prvih jedanaestBaja_Zvjerka je napisao/la:To je podatak za cijeli podforum plbih, ne ofiraj setello je napisao/la:Joj 130 ih prati temu, Ibraaaaaakoviću štaaaaa im radiiiiiš hahahahhaa
Fcs, ovo je tema Sarajeva, diskutujemo o tome sto se ovdje pise... ako krenemo o Zelji, moracemo i o trofejima, a tu bas i ne stojite nesto...

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Uoravu si nemozemo vam nista,posebno u evropi de mi od rata reci koga ste izbaciki u evropi i nerijeseno igrali i koliko od rata imate odigranih tekmi u evropi BAJO iz KaknjaBaja_Zvjerka je napisao/la:To je podatak za cijeli podforum plbih, ne ofiraj setello je napisao/la:Joj 130 ih prati temu, Ibraaaaaakoviću štaaaaa im radiiiiiš hahahahhaa
Fcs, ovo je tema Sarajeva, diskutujemo o tome sto se ovdje pise... ako krenemo o Zelji, moracemo i o trofejima, a tu bas i ne stojite nesto...
-
- Kontakt:
dođe ili dođu košpe ovdje a samo Hasagiću duguju 120 milja KM...i presuda je IZVRŠNA.
Ne liječi ih @aldin na ispravan način !!!
Ne liječi ih @aldin na ispravan način !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hmmm pokazali ste to u 3 zadnje tekme, sa Jajalom plus...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mojne "ramo"rammstein je napisao/la:amypitrfali ti tu igraca
![]()

Imamo sada skoro pa poduplanu ekipu. Ovo sto se sada radi,najvise ce se pokazati kao plus kada sezona poodmakne. Tada klupa dobija, i mogucnost da se kvalitetno drzi forma u takmicenjima.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Šta ovo pucamo po šavovima 
Skretničari baš skrenuli u ...

Skretničari baš skrenuli u ...

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
sto cemo prodavati,nismo u situaciji kao vi da moramo prodavati da bi prezivjeli a kada pocne sezona tek cete onda vidjeti gdje ste vi a gdje mi a do tada idi se tjesi sa Nedom i PinjuhomBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa de makar jednog prodajte pa se busajte... te djecije price o 700.000 eura za dupovca ostavite da vam mama ili tata procitaju za laku noc... prosjecan stoper, sa ne bas tolikim ugovorom, iz ekipe koja nigdje ne moze u Evropi dalje od pretkola, iz 101 lige svijeta... Koje budale ti iz Torina, vama nude 700 milja eura za prosjecnog stopera, i jos kao odbilia reprezentativac BiH, igrac bundesligasa, ode u Hofenhajm za 400 milja eura... HHAHAHAHAH

Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sreca povreda je iza Dzemice i zadnji dio sezone je bio standardan u Litexu
Nadam se da spreman dolazi 
Aj jos brazilac nek sleti i da okoncamo prelazni rok.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cilj nije prodat cilj je zadrzqt ekipu sto duze tj najbolje igrace mali klubovi rapsrodaju igrace cim orve ponude dobiju,inace cisto sumnjam da ce uprava ostaviti Dzenu sa samo dva napada u ekipi
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahaha, opet prvaci svemira, te ljetnih i zimskih pauza u akciji... fcs, 60.000 km, odustao je od kamata... trebalo bi zolinih 600.000 KM i Hodzicevih 300.000 KM to nekako pokriti... valjda i taj milion od Sehica kad dodje bude dovoljan...
ja samo pricam za ovu cifru dupovca, a kad nemate argumenata onda krece udbaska propaganda o svemu samo ne o tome o cemu se pise... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
mi nikog nismo prodali a vi se satrali prodavajuci igrace i opet ste u dubijozi i valja još prodavati da se sve zakrpi .gdje su te pare zapitaš li se ikad drug moj veliki .HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Fino te pitam kad ste prodali posljednji put igrača ??tello je napisao/la:Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???
Mićo je Fićo!
Re: Odg: FK Sarajevo
Moram se sloziti sa tobom. Realnosti na obje strane dobro bi nam dosloSouthboy je napisao/la:Cega bolan 700 hiljada eura... Hah uljepša mi dan..
Kakve šuplje fkt,pa da je valjao Mamic(ako iko zna prodat igraca na ovim prostorima) bi ga uzeo na derbiju kada je dosao gledat dupovca i stanu(i onda Ara obori dupeta na usta i Mamic njega zapika) jer su i stana i dupe prosjecni igraci koji su imali neke dobre periode..
Treba biti više realan..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vi sad navalili na Bajku.
Pa oni su toliko mali i jadni,da sta god napisu,meni su simpaticni.

Pa oni su toliko mali i jadni,da sta god napisu,meni su simpaticni.

HercegovinaBosna je napisao/la:Fino te pitam kad ste prodali posljednji put igrača ??tello je napisao/la:Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???
brate moj lijepi imas pp

nolimit je napisao/la:Cilj nije prodat cilj je zadrzqt ekipu sto duze tj najbolje igrace mali klubovi rapsrodaju igrace cim orve ponude dobiju,inace cisto sumnjam da ce uprava ostaviti Dzenu sa samo dva napada u ekipi

brazilac... hmmm ..moguceSarajlijc@ je napisao/la:Sreca povreda je iza Dzemice i zadnji dio sezone je bio standardan u LitexuNadam se da spreman dolazi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A sto bi ih prodavali kad nam pare ne trebajuHercegovinaBosna je napisao/la:Fino te pitam kad ste prodali posljednji put igrača ??tello je napisao/la:Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA