Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Sad ce njih Grafonja sviju zaebati 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
vrlo je moguće da džeko opet eksplodiraQUARESMA 18<<< je napisao/la: blizu, jos da wolfsburgu krene nabolje, mozda mogne ponoviti barem nesto, od prosle sezone

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
....vrlo je moguce....
k'lautern grabi krupnim koracima ka bundesligi. u derbiju cvajte veceras su pobjedili st.pauli uvjerljivim rezultatom 3-0. prednost nad treceplasiranim augsburgom iznosi 6 bodova, dok cetvrtoj fortuni bjezi citavih 10 punkti.
betze bebt wieder
veliki plus za ligu ce biti ako ovaj tradicionalni klub uspije da izbori prvoligaski status. zasigurno najslavniji njemacki provincijski klub.

k'lautern grabi krupnim koracima ka bundesligi. u derbiju cvajte veceras su pobjedili st.pauli uvjerljivim rezultatom 3-0. prednost nad treceplasiranim augsburgom iznosi 6 bodova, dok cetvrtoj fortuni bjezi citavih 10 punkti.
betze bebt wieder

veliki plus za ligu ce biti ako ovaj tradicionalni klub uspije da izbori prvoligaski status. zasigurno najslavniji njemacki provincijski klub.
Vom Jäger zum Gejagten
Đavoli. Volio bih da uđu, a ne kao onda, da osvoje odmah i titulu sa Olafom. 
Ovako se u Gladbachu slavi kada se postigne gol.
[youtube][/youtube]

Ovako se u Gladbachu slavi kada se postigne gol.

[youtube][/youtube]
geronimo je napisao/la:....vrlo je moguce....![]()
betze bebt wieder![]()
U pravu si i ja jedva cekam da se vrate u prvu ligu¨! K'lautern to zasluzuje , to je jedan od klubova u Njemackoj sa dosta tradicije !

Sta je sa Damjanovicem.Tip je bio standardan kod Sasica kod ovog Kurtzageronimo je napisao/la:....vrlo je moguce....![]()
betze bebt wieder![]()

a povrijedjen nije.Mislim nije gigant ali vala ni toliki kloc.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel nijemci govore umjesto grafite sto je normalno, oni govore GRAFIĆ čini mi se 

zato sto im je on rekao da ga tako zovu. bez sale.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel nijemci govore umjesto grafite sto je normalno, oni govore GRAFIĆ čini mi se
@harishp - da ti kazem iskreno manje pratim cvajtu od kako je Nurnberg upao. sinoc gledao drugo poluvrijeme i bio pod dojmom navijanja i atmosfere na betzenbergu. valjda je dzaka posudjen koblenzu, dok je damjan odvirao haman svoje pod palicom kurZa.

Vom Jäger zum Gejagten
hehe, tacno je to za Furth. nekoliko sezona su gotovo do samog kraja ne mjestima koja vode u Bundesligu, i sta se desi....iznenada padnu! to iznenada se moze desiti jednom ili dva puta, ali kod njih se to desavalo 4-5 puta.
ja mislim da nemaju love za prvu ligu, eh sad da li namjerno padaju ili prodaju
, ne bih znao reci.
ovu sezonu su grohnuli pravo, cak im je i drugoligaski status dolazio u pitanje. medjutim, u nastavku sezone su napravili pobjedonosni niz, tako da su sada u nicijoj zemlji.
ja mislim da nemaju love za prvu ligu, eh sad da li namjerno padaju ili prodaju

ovu sezonu su grohnuli pravo, cak im je i drugoligaski status dolazio u pitanje. medjutim, u nastavku sezone su napravili pobjedonosni niz, tako da su sada u nicijoj zemlji.
Vom Jäger zum Gejagten
Da da i ja sam cuo to za Furth prosle sezone da njihov predsednik ne zeli da udje u ligu zbog finansijskih problema,a citavu sezonu igraju sjajno i onda zadnjih 5-6 kola naglo padnu i prepusta mesta u visi rang onima koji imaju novac da igraju gore.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sto se "cvajte" tice bilo bi odlicno da Kiaserslautern i St.Pauli udju u Bundesligu iz vise razloga, sto zbog tradicije, sto zbog vjernih navijaca, sto zbog igre (i ako ne bih bila toliko dopadljiva u Bundesligi) itd.
Sto se tice trece pozicije nekako su moje simpatije na strani Augsburga, da malo dodje do promjene u Bundesligi. Bielefeld je dokazao da je "lift - ekipa", i bio bi i njima i Bundesligi dobro da se malo odmre jedni od drugih.
Sto se SpvVg Greuther Fuerth tice ja mislim da oni nemaju kvalitet za plasman u Bundesligu. Do novca nije, jer se u Njemackoj sve to striktno provjerava, ali njima je to vise uslo u kozu kao i Leverkusenu da kiksaju kada su odlucujuce utakmice.
@ Geronimo
drug promjeni taj avatar sve mislim, evo neki novi navijac VfB Stuttgarta, trznuo si me par puta.

Sto se tice trece pozicije nekako su moje simpatije na strani Augsburga, da malo dodje do promjene u Bundesligi. Bielefeld je dokazao da je "lift - ekipa", i bio bi i njima i Bundesligi dobro da se malo odmre jedni od drugih.
Sto se SpvVg Greuther Fuerth tice ja mislim da oni nemaju kvalitet za plasman u Bundesligu. Do novca nije, jer se u Njemackoj sve to striktno provjerava, ali njima je to vise uslo u kozu kao i Leverkusenu da kiksaju kada su odlucujuce utakmice.
@ Geronimo
drug promjeni taj avatar sve mislim, evo neki novi navijac VfB Stuttgarta, trznuo si me par puta.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Odsad krecem sa "svojim" legendama. Licnosti kojim sam se najvise divio, Senna je prvi na startnoj poziciji.amerosm je napisao/la: @ Geronimo
drug promjeni taj avatar sve mislim, evo neki novi navijac VfB Stuttgarta, trznuo si me par puta.![]()
![]()
![]()

K'lautren i klub sa Reeperbahna mogu upasti, kao treceg bih volio vidjeti Dusseldorf. I to samo u slucaju ako se u barazu ne sastane sa Nurnbergom.

Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Benfica-Hertha BSC 4:0
Koji potop jbt
Koji potop jbt

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sasvim ocekivano ocekivao sam i u berlinu nesto slicno ali eto dali im malo da se nadajurob do bagro je napisao/la:Benfica-Hertha BSC 4:0
Koji potop jbt

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
a jesi li ocekivao onako slab nastup villareala protiv wolfsa? smijem se kladiti da ce ih vukovi pomesti u revansu.CRNI_SA je napisao/la:sasvim ocekivano ocekivao sam i u berlinu nesto slicno ali eto dali im malo da se nadajurob do bagro je napisao/la:Benfica-Hertha BSC 4:0
Koji potop jbt
herthi je prioritet opstanak u drustvu najboljih, tako da su ovo shvatili kao izlet u lisaban. na stranu kvalitet benfike, koji uopste nije sporan.
jbte, jos malo pa cemo se poceti krviti ovdje.

sve sami spanci, englezi, zabari i svabe

Vom Jäger zum Gejagten
Hajde za Villareal al sta cemo sa Barcom ubise ih Svabegeronimo je napisao/la:a jesi li ocekivao onako slab nastup villareala protiv wolfsa? smijem se kladiti da ce ih vukovi pomesti u revansu.CRNI_SA je napisao/la:sasvim ocekivano ocekivao sam i u berlinu nesto slicno ali eto dali im malo da se nadajurob do bagro je napisao/la:Benfica-Hertha BSC 4:0
Koji potop jbt
herthi je prioritet opstanak u drustvu najboljih, tako da su ovo shvatili kao izlet u lisaban. na stranu kvalitet benfike, koji uopste nije sporan.
jbte, jos malo pa cemo se poceti krviti ovdje.ciji su klubovi najbolji, ko ima najljepse stadione, posjete, dresove i ostala njesra. a to sa NAMA nema nikakve veze!
sve sami spanci, englezi, zabari i svabe![]()

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zar nakon ovog poluvremena Stuttgarta neko misli da je Bundesliga loša?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta reci, to su Nijemci.
Iz sezone u sezonu Njemacki nogomet sve vise i vise napreduje, a to najvise pokazuje vecerasnja utakmica.
Svabama svaka cast. Koja borbenost.
Od odbrane pa do napada su svi bili odlicni, ABD da to zadrze i u drugom poluvremenu. Rezultat je dobar za Barcu, kakav je mogao biti.

Iz sezone u sezonu Njemacki nogomet sve vise i vise napreduje, a to najvise pokazuje vecerasnja utakmica.
Svabama svaka cast. Koja borbenost.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
strahovit napredak, po cetri komada primaju u gostima. drugo poluvrijeme druga priča
- Omerbavarac
- Kontakt:
U odnosu na prosle sezone, napredak je vidljiv. Nije problem Herthi koja je u raspadu dati 4 gola.bh hrvat je napisao/la:strahovit napredak, po cetri komada primaju u gostima. drugo poluvrijeme druga priča
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.