Hvala unaprijed.
Inace ne treba pretjeravati sa pojacanjima,ubismo u pojam druge klubove.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pitic je napisao/la:Ja nemam info za napadača. Ali ako je napadač u pitanju to bi bilo extra. Evo raja zahuktalo se oko transfera. Sada svi šute ifcsforever je napisao/la:Mislim da je i jedan napadač u opciji...sačekajmo malo...samo maloju situaciju na pdf-u Sarajeva
![]()
Nek nikog više ne dovedu, upravi kapa do poda!!! Još jednom su pokazali da znaju šta rade.Rule_hz je napisao/la:pitic je napisao/la:Ja nemam info za napadača. Ali ako je napadač u pitanju to bi bilo extra. Evo raja zahuktalo se oko transfera. Sada svi šute ifcsforever je napisao/la:Mislim da je i jedan napadač u opciji...sačekajmo malo...samo maloju situaciju na pdf-u Sarajeva
![]()
ma nece napadac ba imamo andzusica tu i onog aganspahica, jos jedan bek dolazi golman i cekaju rasplet sa jajalom( ako ode) dolazi kaPitalac na njegovu poziciju:..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,BUSI,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,BUSIIIIIIIHercegovinaBosna je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAAHAHrammstein je napisao/la:dzemica je zavrsenamypitar je napisao/la:Joj sa Dzemicom ,kakav bi to tim bio.
simon je napisao/la:Moram i ja bacit jednu formaciju:
..sa trenutnim igrackim kadrom.
Bez komentara za Velkoskog
Prije samo 12 mjeseci, Umjesto Bilbije, Melunovićsimon je napisao/la:Moram i ja bacit jednu formaciju:
Bez komentara za Velkoskog
Znači Bože...simon je napisao/la:Moram i ja bacit jednu formaciju:
Nece.simon je napisao/la:Saga oko Sirijca Ahmada Kalasija je konačno dobila svoj epilog. Sve administrativne prepreke oko ovog transfera su riješene pa će se ovaj igrač već početkom sljedeće sedmice priključiti Bordo ekipi.
Nisu još administrativne prepreke riješili nisam ja još odobrio. Pričekajte..simon je napisao/la:Saga oko Sirijca Ahmada Kalasija je konačno dobila svoj epilog. Sve administrativne prepreke oko ovog transfera su riješene pa će se ovaj igrač već početkom sljedeće sedmice priključiti Bordo ekipi.
Najveci problem je ko ce igrat desnog beka jedan je visak,isli smo na. Jega il Dzemocu al na kraju obojica dolaze Aldineeeee jel ovo Kalasi dobio vizusimon je napisao/la:Saga oko Sirijca Ahmada Kalasija je konačno dobila svoj epilog. Sve administrativne prepreke oko ovog transfera su riješene pa će se ovaj igrač već početkom sljedeće sedmice priključiti Bordo ekipi.
e ne moze, ministar nece datisimon je napisao/la:Saga oko Sirijca Ahmada Kalasija je konačno dobila svoj epilog. Sve administrativne prepreke oko ovog transfera su riješene pa će se ovaj igrač već početkom sljedeće sedmice priključiti Bordo ekipi.
Hilmo ti si vazda pesimista bio i uprave sto se tice i igrackog kadra takodje al dozvao si se! Aldin zvani obogaceni uranijumhilmo je napisao/la:Znači Bože...simon je napisao/la:Moram i ja bacit jednu formaciju:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Proximic, SamoDaKazeem i 31 gost.