FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fcsforever » 20 jun 2014, 23:03

...ili je poludio BEZ VODE..ubili ga bidoni

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jun 2014, 23:04

A vidi kako dolaze nakon sto su procitali da im dolazi neki igracic hahaha
I onda opet pocinjemo da slusamo mitove o vodi,struji, i drugim izmisljenim stvarima od dine i kopanije.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 20 jun 2014, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jun 2014, 23:05

:facepalm:

Drž' ih Aldine, al na njihovoj temi
Ja te volim, volim Željo..

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 20 jun 2014, 23:07

gio10 je napisao/la::facepalm:

Drž' ih Aldine, al na njihovoj temi
Pravda za aldina uljepsao je sve teme svojim pametnik i duboko umnim postovima na temi zelje sarajeva i slobode je omiljena licnost :clap:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 20 jun 2014, 23:10

pitar079 je napisao/la:Stanic nije vase dijete
Makar nije kopile.

Raja odakle vam ba vise snaga da njima nešto objašnjavate. Pa ova balavurdija da je i o čemu razmišljala u životu ne bi za torpedo navijala. To uvijek imajte na umu. Svojom voljom navijati za klub sa jednom od najmračnijih istorija u ovom dijelu Evrope ne može niko pametan. Natjerano, zavedeno, mozga bosla.

Furamo svoje skoro 100 godina, boli nas neka stvar za tvorevinom. Nemamo love pa šta nikad je nismo ni imali. Ne gura nas niko, nikad ni nije pa nas je opet najviše. Igraju nam djeca pa šta, makar su naša, a ne srbijanski šljam skoro cijela ekipa. I pored svega smo u svemu naj i bit ćemo ako Bog da jer mi smo Željo - jedan od najstarijih i najpopularnijih klubova u regiji - mi smo obična raja, imamo srce i dušu, volimo svoj klub, nismo ga prodali kinezima ko zadnja bijeda, sačuvali smo ga u inat svim dušmanima i u teža vremena.

Što se u našem gradu kaže "samo je prava raja znala u čemu je fol".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jun 2014, 23:13

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Makar nije kopile.

Raja odakle vam ba vise snaga da njima nešto objašnjavate. Pa ova balavurdija da je i o čemu razmišljala u životu ne bi za torpedo navijala. To uvijek imajte na umu. Svojom voljom navijati za klub sa jednom od najmračnijih istorija u ovom dijelu Evrope ne može niko pametan. Natjerano, zavedeno, mozga bosla.

Furamo svoje skoro 100 godina, boli nas neka stvar za tvorevinom. Nemamo love pa šta nikad je nismo ni imali. Ne gura nas niko, nikad ni nije pa nas je opet najviše. Igraju nam djeca pa šta, makar su naša, a ne srbijanski šljam skoro cijela ekipa. I pored svega smo u svemu naj i bit ćemo ako Bog da jer mi smo Željo - jedan od najstarijih i najpopularnijih klubova u regiji - mi smo obična raja, imamo srce i dušu, volimo svoj klub, nismo ga prodali kinezima ko zadnja bijeda, sačuvali smo ga u inat svim dušmanima i u teža vremena.

Kako volim tvoje postove :thumbup: :tokralju:
DRUG NEBI TI PUNCA

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 20 jun 2014, 23:15

ahahahaha..sad, nikad love niste imali...@aldine ti si dr.mr.prof za ove tvoje

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 20 jun 2014, 23:18

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Makar nije kopile.

ma ja samo balavurdija navija za Sarajevo :lol: :lol: da necemo mozda za NK navijati pa klub vam je politicka stranka predvodjena ajfelom

MrRiccoli
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jun 2014, 23:26

pisac je napisao/la:Uzmi prvih 11 i vidjet ces da imate jednu od najstarijih ekipa u ligi. Od ovih jacih, samo Zrinski je stariji. Toliko o vasem podmladjivanju. Niti jednog igraca niste promovisali proteklu sezonu. Popunjavanje klupe omladincima iz razloga sto nemate para za pojacanje, niti u jednoj ligi ili klubu se ne zove podmladjivanje. Dovodjenje Bajica, Turkovica, onog iz Zvijezde, ne naziva se podmladjivanjem. Podmladjivanje je ono sto je recimo Hajduk uradio ili Partizan protekle sezone. Mislim, vjerujte u sta god zelite vasa stvar, ali ostali vide kako stvari stoje kod vas po tom pitanju.
Fudbal nije ni poceo a nece ni zavrsiti sa nasom ligom. Ima mnostvo klubova u Evropi koji rade na sistemu mladih igraca i promovisanja istih, ti klubovi ne radi ni priblizno kao vi.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
iskreno jedno veliko hvala od mene sto si nas prosvijetlio i svima vama koji to radite jer bez vas mi ne bi znali kako stoje stvari... jos jednom neizmjerno hvala i sad prestani dosadjivati... jel podmladjivanje da ugovor potpise 10 juniora i odma svi da zaigraju za prvi tim... ne rise i odleprsaj
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 20 jun 2014, 23:28

dovoljno je reči da je @aldin....manijak

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 23:34

fcsforever je napisao/la:dovoljno je reči da je @aldin....manijak
Vidiš kako i ti tako bez mozga znas napisati nešto smisleno. :clap:
Mićo je Fićo!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 jun 2014, 23:38

MrRiccoli je napisao/la:
pisac je napisao/la:Uzmi prvih 11 i vidjet ces da imate jednu od najstarijih ekipa u ligi. Od ovih jacih, samo Zrinski je stariji. Toliko o vasem podmladjivanju. Niti jednog igraca niste promovisali proteklu sezonu. Popunjavanje klupe omladincima iz razloga sto nemate para za pojacanje, niti u jednoj ligi ili klubu se ne zove podmladjivanje. Dovodjenje Bajica, Turkovica, onog iz Zvijezde, ne naziva se podmladjivanjem. Podmladjivanje je ono sto je recimo Hajduk uradio ili Partizan protekle sezone. Mislim, vjerujte u sta god zelite vasa stvar, ali ostali vide kako stvari stoje kod vas po tom pitanju.
Fudbal nije ni poceo a nece ni zavrsiti sa nasom ligom. Ima mnostvo klubova u Evropi koji rade na sistemu mladih igraca i promovisanja istih, ti klubovi ne radi ni priblizno kao vi.

iskreno jedno veliko hvala od mene sto si nas prosvijetlio i svima vama koji to radite jer bez vas mi ne bi znali kako stoje stvari... jos jednom neizmjerno hvala i sad prestani dosadjivati... jel podmladjivanje da ugovor potpise 10 juniora i odma svi da zaigraju za prvi tim... ne rise i odleprsaj
Potpisivanje ugovora ne cini igraca boljim igracem. Ko od tih igraca igra? Na kojeg se igraca racuna ne medju 11 nego medju 16?
Ostale ekipe i PL su uradile istu stvar, je li onda svaka ekipa kod nas ima istu politiku podmladjivanja?
Kazem ti opet, pogledaj kako podmladjivanje rade recimo Hajduk, Partizan ili malo dalje PSV, Ajax....
Ponavljam, kad poglesas udarnih 11, imate jednu od najstarijih ekipa u ligi.
nesto tu onda smrdi priznat ces ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 jun 2014, 23:40

Fkt koji mozak... :(
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 jun 2014, 23:44

coek kritikuje podmladjivanje i forsiranje vlastitog kadra, a tim za koji navija ima svog jednog igraca u ekipi, sta reci hahaha

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 23:45

pisac je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:

Potpisivanje ugovora ne cini igraca boljim igracem. Ko od tih igraca igra? Na kojeg se igraca racuna ne medju 11 nego medju 16?
Ostale ekipe i PL su uradile istu stvar, je li onda svaka ekipa kod nas ima istu politiku podmladjivanja?
Kazem ti opet, pogledaj kako podmladjivanje rade recimo Hajduk, Partizan ili malo dalje PSV, Ajax....
Ponavljam, kad poglesas udarnih 11, imate jednu od najstarijih ekipa u ligi.
nesto tu onda smrdi priznat ces ;)

Smrdi, nego šta da smrdi, pitar na temi...šta se čudis?
Mićo je Fićo!

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 20 jun 2014, 23:48

Aldine izdrzi :lol: idi sine napolje malo ganjaj neke zene,ako te vec ni jedna nece pocni da ih. Smaras kao nas mozda upali :lol:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 jun 2014, 23:51

JoseMourinho je napisao/la:coek kritikuje podmladjivanje i forsiranje vlastitog kadra, a tim za koji navija ima svog jednog igraca u ekipi, sta reci hahaha
podmladjivanje? jedan od najstarijih pocetnih sastava u ligi, pojacanja bajic, nekakav turkovic, vracanje antolovica koji haman godinu nije igrao? to se naziva podmladjivanjem?

popunjavanje klupe mladim igracima se niti u jednoj ekipi na svijetu ne naziva podmladjivanje.
podmladjivanje bi bilo da se gojaku ponudilo 3000km mjesecno i da se gurnu u prvih 11. ovo navodim samo kao primjer.
podmladjivanje ne znaci slikati se sa pet juniora i dati im ugovor na 200km mjesecno a dovoditi polovnjake ;)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 jun 2014, 23:55

pisac je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:coek kritikuje podmladjivanje i forsiranje vlastitog kadra, a tim za koji navija ima svog jednog igraca u ekipi, sta reci hahaha
podmladjivanje? jedan od najstarijih pocetnih sastava u ligi, pojacanja bajic, nekakav turkovic, vracanje antolovica koji haman godinu nije igrao? to se naziva podmladjivanjem?

popunjavanje klupe mladim igracima se niti u jednoj ekipi na svijetu ne naziva podmladjivanje.
podmladjivanje bi bilo da se gojaku ponudilo 3000km mjesecno i da se gurnu u prvih 11. ovo navodim samo kao primjer.
podmladjivanje ne znaci slikati se sa pet juniora i dati im ugovor na 200km mjesecno a dovoditi polovnjake ;)

pisac da ja tebi kažem nešto, ne rise samo sviju ti,većina juniora će dobiti šansu al postepenim ubacivanjem u igru a ne odmah ga ubaciš on pregori i propadne,vi vidim imate 11 juniora u ekipi,stalno forsirate juniore svoje :roll: i ne peglaj više sa glupostima i ti i ove tvoje drugarice.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 21 jun 2014, 00:02

Zasto okreces temu? Ko je pominjao Sarajevo?
Ja ti navodim primjere ekipa koje podmladjuju. Pogledaj Hajduk, Partizan i slicne. Odmah u vatru pet juniora ali im se da i adekvatan ugovor. E to se naziva podladjivanjem a ne popunjavanje klupe zato sto nema ko drugi sjediti na njoj, a u prvih 11 niko mladji od 23.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 jun 2014, 00:12

pisac je napisao/la:Zasto okreces temu? Ko je pominjao Sarajevo?
Ja ti navodim primjere ekipa koje podmladjuju. Pogledaj Hajduk, Partizan i slicne. Odmah u vatru pet juniora ali im se da i adekvatan ugovor. E to se naziva podladjivanjem a ne popunjavanje klupe zato sto nema ko drugi sjediti na njoj, a u prvih 11 niko mladji od 23.

Jarane ,ne sikiraj se samo za Želju,Željo je uvijek imao jaku omladinsku školu i uvijek je izbacivao jake igrače,ne znam samo kako ne možeš da skontaš da ne možeš odmah ubaciti veliki broj juniora u prvih 11 jer bi ti rezultat odmah ispaštao,moraš postepeno juniorima davati šansu da igraju,npr. Amar je Zolu postepeno ubacivao u prvih 11 dok ovaj nije pokazao da može da igra odlično na većem nivou tj. na seniorskom nivou,isti je slucaj i sa ostalim igračima,i uvijek moraš imati iskusnije igrače u timu kako bi ti mlađi mogli od njih da uce i upijaju znanje.Nije bez razloga izabran Adžem za trenera jer je bio trener u omladinskoj školi i on će isklesati naše juniore na pravilan način..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.