Uz sve to sto imaju, a imaju skoro sve, gladni su uspjeha i izuzetno napaljeni.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Strašan vezni red Francuzi imaju, straaašan. I ostatak ekipe je dobar, ali vezni red dominira, što i jest najbitinije za svaku ekipu. Mogu oni daleko, samo ako nas zaobiđu nekako.![]()
Grupa E (Švicarska, Ekvador, Francuska, Honduras)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Grupa E (Švicarska, Ekvador, Francuska, Honduras)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Ali šta je promašio Cabaye

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Upravo suprotno. Paradoks je da s tom dvojicom ova Francuska izgleda 2 put slabije, jer obojica vole cariniti loptu i da oni igraju, nikad Francuzi ne bi postigli gola kao što je ovaj treći danas. Deschamps je to vidio na vrijeme pa nije poveo Nasrija, a povreda ionako dosta lošeg Riberya im je pala ko kec na desetku.Armala je napisao/la:A jos im fale Riber i Nasri
Ako prođemo, biće naša šteta što na klupi Francuske ne sjedi više Laurent Blanc.
Slazem se da tako te zvijezde mogu biti opterecenje za ekipu zbog prevelikog soliranja. Dosta dobri Francuzi
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da, to sam zaboravio, a itekako je bitno. Generacija gladna uspjeha.dr.van nostrand je napisao/la:Uz sve to sto imaju, a imaju skoro sve, gladni su uspjeha i izuzetno napaljeni.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Strašan vezni red Francuzi imaju, straaašan. I ostatak ekipe je dobar, ali vezni red dominira, što i jest najbitnije za svaku ekipu. Mogu oni daleko, samo ako nas zaobiđu nekako.![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam nešto zadovoljan Švicarcima, nema igre. Kad imaju dobru šansu počnu da komplikuju. Onaj 2. gol je golmanov, o pokriva 2. stativu a ne prvu. Ipak, moramo protiv Francuza, mrina srca mogu reći da smo bolji od Švicaraca i da imamo dobru šansu da im pariramo pa i pobjedimo. Francuzti jesu velika momčad, ali i mi postajemo to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mogla je i svica dati makar jedan gol.
Zasto se spominje francuski Blitzkrieg,to sigurno vrijedja ljude.
Grizu Francuzi opasno, dok kosovo II izgleda smjesno.
Nece biti lagano s francuzima, mada ja ocekujem ako bog da osvetu za onaj penal i Pariz.
Nece biti lagano s francuzima, mada ja ocekujem ako bog da osvetu za onaj penal i Pariz.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Uz njemce postaju prvi favoriti
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jedan Švicarac u reprezentaciji Švicarske . 

- masteRofPoker
- Kontakt:
Moze li jedno off pitanje vezano za ovaj bht hd preko hs kablovske televizije? Ako vas ne smaram. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Svi su oni Schweizeri, tamo se odavno ne gleda etnichka pripadnost.Armala je napisao/la:Jedan Švicarac u reprezentaciji Švicarske .

Upravo tako. Opasno poslozhena ekipa.suhi je napisao/la:Uz njemce postaju prvi favoriti
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Osim na referendumima, onda im je odjednom bitna etnicka pripadnost i religija.MaGiCa je napisao/la:Svi su oni Schweizeri, tamo se odavno ne gleda etnichka pripadnost.Armala je napisao/la:Jedan Švicarac u reprezentaciji Švicarske .
Upravo tako. Opasno poslozhena ekipa.suhi je napisao/la:Uz njemce postaju prvi favoriti
Normalno da se ne gleda, kada Švicarac nije etnicka pripadnost.MaGiCa je napisao/la:Svi su oni Schweizeri, tamo se odavno ne gleda etnichka pripadnost.Armala je napisao/la:Jedan Švicarac u reprezentaciji Švicarske .
-
- Kontakt:
Švicarskoj kao državi nije bitna, ali među ljudima etnička pripadnost je jako bitna. Nije baš da vlada rasizam, ali se itekako osjete takve razlike. 

Ronaldo - Isco - Bale
- Nerminovic
- Kontakt:
Je li Svicarska bolja od nas? 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sunce ti poljubim

I ja bih bio ljut da me izvodi iz igre a da ostavlja panja Benzema!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
There you go.Gunner4 je napisao/la:I ja bih bio ljut da me izvodi iz igre a da ostavlja panja Benzema!

Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.