NEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo je da se svi 'kacite' na post Lena(u nekim dijelovima se ni sam ne slazem kao npr. da bi SA lako pobijedio,jer protiv CHI se to nikako ne moze reci),a niko da prokomentarise moj post u kojem sam postavio neka sasvim logicna pitanja kad je u pitanju imaginarni duel CHI-SAS...Jordan jeste najveci ikada,ali je sasvim realno pitanje,izmedju mora ostalih,da li bi CHI iz 98' (uzimam namjerno zadnju godinu njihovog finala,jer je to,trenutno, i zadnje SA-a) ofanzivno mogao pratiti ovaj SA i nacin kosarke koji se igra danas gdje je trojka tako bitno oruzje,a 98' tek bila u nekim svojim povojima...
Dobra poenta, mislim da bi tu šanse bile 50:50, ako ne i na strani Spursa.
Međutim, jedna stvar je jako bitna, a to je da ovi Spursi, dakle iz ovog sad finala, se predstavljaju kao najbolji tim ikada (dakle bez obzira što im je ovo zadnje finale, ovo je njihov vrh) i samim tim ako neko kaže da bi ovi Spursi (najbolji Spursi ikad) dobili Bullse, da se misli na Bullse sa Jordanom na vrhuncu.
Shvatam ja da je 4-1 težak poraz, ni ja to nisam očekivao, pa se malo pokušava ublažiti takva blamaža Heata, sad s ovim načinom uzdizanja Spursa do nekih bogovoskih granica ali ljudi.. postoji granica. Znam da Len ne zna za granicu, ali ovi ostali..