Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Izmjene:
Casano
Cerci
Insigne
Ne mogu da se odlučim kome veći fejspalm!
Ja sam rekao remi, a ovi panjevi su po ovome danas zaslužili da idu kući.
Casano
Cerci
Insigne
Ne mogu da se odlučim kome veći fejspalm!
Ja sam rekao remi, a ovi panjevi su po ovome danas zaslužili da idu kući.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 20 jun 2014, 19:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Anti Prandelli

Reprezentacija Italije
Odgovorno tvrdim da sam bolji igrac od Cassana iako samo utorkom igram fudbal.
Kostarika
Treba im bod da idu dalje, bit ce dobra tekma. Drago mi je da sam naslutio ovo danas.
Prandelli ublehas naravno.
Kostarika

Treba im bod da idu dalje, bit ce dobra tekma. Drago mi je da sam naslutio ovo danas.
Prandelli ublehas naravno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ovaj Inisgne ni u Želji ne bi mogao igrati, ovo je katastrofa mrtva, nikakve volje želje niti da napadnu niti ništa, nemaju snage, mrtvi bili nakon pola sata igre.
Dno dna, fakat. Kakve su ovo izmjene, čuj Cassano nema snage za 10 minuta i Balotelli levatski umjesto da zabije normalno gol, on nešto glumi.
Protiv Urugvaja hinjski bod i to je to.
Dno dna, fakat. Kakve su ovo izmjene, čuj Cassano nema snage za 10 minuta i Balotelli levatski umjesto da zabije normalno gol, on nešto glumi.
Protiv Urugvaja hinjski bod i to je to.
kakav crni Verratti nije ni igraoRosicky je napisao/la:Veratti jedini vrijedan spomena danas.Imobille na klupi,bravo konje
Prandelli
najzasluzniji za poraz. uzasna formacija, ocajna taktika, jos gore izmjene, a najbolji strijelac Serije A mu presjedi na klupi. sad mogu pakovat kofere pa zajedno sa Spanijom kuci.

Majko mila da su do sabaha igrali nebi dali gol, samo kruze okolo. Je*o mu Cassano sve. Kad se samo sjetim da se spominjao kao jedan od kandidata za klupu Milana. Bolje Inzaghi bez iskustva nego ova ubleha da mi zgadi fudbal.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
i toliko si branio Insignea,a lik nista posebno nije pokazao, doduse ni ostali nisu bili na nivou.MaGiCa je napisao/la:Anti Prandelli![]()
![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo je izgubio Prandelli i samo Prandelli.
Ne mogu da vjerujem koliko je čovjek potcijenio srce i želju Kostarike. Prvi kiks je samo jedan napadač i potpuna defanziva gdje je mislio da će ovi sami sebi zabiti gol. Kasnije i uvođenje kese Cassana, pa onda nije imao muda ni Balotellija izvaditi, itd.. Milion grešaka.
Kriminalno su odigrali svi odreda osim Barzaglija i De Rossija. Sad se moraju vaditi protiv Urugvaja, treba im "samo" bod, a kao da gledam da će i tu kalkulisanjem izgubiti sve i ispasti.
Zaostaju bolan ljudi svjetlosnim godinama za modernim nogometom. Formacija na ho-ruk, nigdje nikakvog presinga, trke, želje, borbenosti, ništa.
Na Euru su imali jednu kriminalnu utakmicu, u finalu. Evo i sad ova, za nadati se da je i posljednja. Daj Bože...
Ne mogu da vjerujem koliko je čovjek potcijenio srce i želju Kostarike. Prvi kiks je samo jedan napadač i potpuna defanziva gdje je mislio da će ovi sami sebi zabiti gol. Kasnije i uvođenje kese Cassana, pa onda nije imao muda ni Balotellija izvaditi, itd.. Milion grešaka.
Kriminalno su odigrali svi odreda osim Barzaglija i De Rossija. Sad se moraju vaditi protiv Urugvaja, treba im "samo" bod, a kao da gledam da će i tu kalkulisanjem izgubiti sve i ispasti.
Zaostaju bolan ljudi svjetlosnim godinama za modernim nogometom. Formacija na ho-ruk, nigdje nikakvog presinga, trke, želje, borbenosti, ništa.
Na Euru su imali jednu kriminalnu utakmicu, u finalu. Evo i sad ova, za nadati se da je i posljednja. Daj Bože...

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Hvala ti Bože pa ovaj diletant nije došao u Juve 

Ja te volim, volim Željo..
Cassano je pokazao kolikomeho-medo je napisao/la: i toliko si branio Insignea,a lik nista posebno nije pokazao, doduse ni ostali nisu bili na nivou.

BTW, kad selektor fula postavku i izmene, onda je bash OK trazhiti krivicu u jednom momku od 23 godine.

Ma koliko je selektor fulao moze se diskutovati, ali onaka nezainteresiranost od skoro sviju igraca jeMaGiCa je napisao/la:Cassano je pokazao kolikomeho-medo je napisao/la: i toliko si branio Insignea,a lik nista posebno nije pokazao, doduse ni ostali nisu bili na nivou.Ja sam govorio da je bolje da Insigne ide nego matora raga, a ne da je Insigne 1 bogotac.
BTW, kad selektor fula postavku i izmene, onda je bash OK trazhiti krivicu u jednom momku od 23 godine.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ako ne prođu grupu, neka imenuju Allegrija kao Cesarevog nasljednika. 

Pazi nisam rekao da je on sam kriv, niti sam trazio krivca u njemu, ali ocekivao sam vise od njega samog'.MaGiCa je napisao/la:Cassano je pokazao kolikomeho-medo je napisao/la: i toliko si branio Insignea,a lik nista posebno nije pokazao, doduse ni ostali nisu bili na nivou.Ja sam govorio da je bolje da Insigne ide nego matora raga, a ne da je Insigne 1 bogotac.
A on je samo uspio par put uci u offside, i pasti par puta bez iznudjenog faula. Malo je to, ali naravno ni Cassano ni Cerci nisu pokazali vise.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ja ako sam dobro vidio igrali su 4 3 2 1 ,ne postoji gora formacija na planeti .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Glupo je izdvajati pojedinačno igrače. Vidim napada se na Cassana, a ništa bolji od njeg nisu bili Balo(kloc), Cerci, Insigne, Candreva, Marcisio, Motta. Jednostavno Prandeli je prvo kreno standardno defanzivno, a kasnije je otišao u drugu krajnost i ubacio sve napadače, čime je izgubio sredinu terena, jer su pirlo i ddr ostali sami, a ljudi s obzirom da zajedno imaju 66god. nisu mogli hodati na +40 C. Mislim da je morao Verratti dobiti priliku. Prandeli, nemotivisanost igrača i nenormalni uvjeti za igru (+40C) su kumovali današnjoj katastrofalnoj predstavi Italijana.
suhi je napisao/la:Ja ako sam dobro vidio igrali su 4 3 2 1 ,ne postoji gora formacija na planeti .

Bice da je problem u kadru, a ne u formaciji.

A moze biti pitanje motivacije, ili samo los dan. A Italija svakako ima jaci kadar od Costa Rice, ali Kostarikanci su odigrali perfektno.MaGiCa je napisao/la:suhi je napisao/la:Ja ako sam dobro vidio igrali su 4 3 2 1 ,ne postoji gora formacija na planeti .
![]()
Bice da je problem u kadru, a ne u formaciji.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.