Ovo sto su zabari odigrali u prvom poluvremenu je teska bljuvotina. Odbrana im je presmijesna u obe dosadasnje tekme.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Iskreno, bilo bi iznenadjenje da ovo Italija preokrene. Kostarika izgleda fenomenalno na terenu, a cak je i Engleska nadigrala talijaneDonnie Darko je napisao/la:Vjerovatno će žabari uzet ovo na kraju, ali svejedno Kosta Rica zaslužuje ogroman
Sto potvrdjuje izvanredna argumentacija.Otelo je napisao/la:Pogba je napisao/la:Otelo je napisao/la: Jestel naucili brojati titule ?
Mani se djecijih fora. Doduse, u skladu je s tvojim godinama i intelektom.
GameFKS je napisao/la:Joj ove djece pojma nemaju pa ta najogavnija reprezentacija je pristala igrati sa nasom rep prijateljsku kad niko nije htio , jebla vas kostarika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haj ti ponovi matematiku pa se javiPogba je napisao/la: Sto potvrdjuje izvanredna argumentacija.
GAZI GUBULillard je napisao/la:
Kada ti provjeris gramatiku.Otelo je napisao/la: Haj ti ponovi matematiku pa se javi
ne razumijem šta imaš protiv toga što je Kembel ponajbolji igrač Kostarike igrač Arsenala ?Pogba je napisao/la:Te debilne price o klubovima ostavite za djecije teme Arsenala i L'poola.Alucard je napisao/la:Juventusovim igračima penale ne sviraju ni u dalekom Brazilu![]()
Nisu papci, već neznalice, niko od njih tada nije bio rođen, paša moj, a kako je interneta pokupiše svu pamet svijeta, ima stvari koje se ne mogu pronaći na internetu, treba ih razumijeti, tj. sažaliti se na njih.GameFKS je napisao/la:Dodju mi djeca ovako nafilovana nekim igračima zvijezdama a pljuju jednu od najtrofejnijih rep. Ta Italija je dosla nama poslije rata da igra sa nama kad niko nije htio , to papcima ne mozes objasniti
Ma hajd, makar su odmah se osvetili za taj penalLillard je napisao/la:
to sve navijaci Engleske i Arsenala,obje ekipe ne mogu medaPavelNedved je napisao/la:Nisu papci, već neznalice, niko od njih tada nije bio rođen, paša moj, a kako je interneta pokupiše svu pamet svijeta, ima stvari koje se ne mogu pronaći na internetu, treba ih razumijeti, tj. sažaliti se na njih.GameFKS je napisao/la:Dodju mi djeca ovako nafilovana nekim igračima zvijezdama a pljuju jednu od najtrofejnijih rep. Ta Italija je dosla nama poslije rata da igra sa nama kad niko nije htio , to papcima ne mozes objasniti
Nemam ništa, dapače, jako fin igrač. Ali debilno trovanje tema o SP-u u kojem je svaki drugi post Arsenal i L'pool je svojstveno valjda dječici u razvoju tipa Otelo.nedim93 je napisao/la: ne razumijem šta imaš protiv toga što je Kembel ponajbolji igrač Kostarike igrač Arsenala ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.