RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 jun 2014, 15:25

Nažalost, i ja sam čuo mnogo loših stvari o ovom novom napadaču od Sandžaklija.
Niko sretniji od mene ako nas sviju demantira ali nadam se da ćemo dovesti još kojeg, sa boljom igračkom pozadinom (za svaki slučaj).
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 jun 2014, 15:34

Adis Jahovic (ko je odavno uz Velez, zna o kome se radi) , reprezentativac Makedonije, presao u Rijeku. Imamo li mi ijedne marke od tog transfera, zna li neko mozda?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 jun 2014, 16:49

Pirke brato ako ces na moru u ribu onda ti ne treba mlat. Samo par kutija durexa :lol: :opaopa: :opaopa: :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 20 jun 2014, 16:52

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pirke brato ako ces na moru u ribu onda ti ne treba mlat. Samo par kutija durexa :lol: :opaopa: :opaopa: :thumbup:
I dobra hargija

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 jun 2014, 17:16

Jel i vi pregovarate s Kajkutom :?: :lol: Imali li neki klub da s njim Kajkut ne pregovara :?:
SRETAN BROJ - 1725

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 jun 2014, 17:21

podhum je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pirke brato ako ces na moru u ribu onda ti ne treba mlat. Samo par kutija durexa :lol: :opaopa: :opaopa: :thumbup:
I dobra hargija
To obavezno. S mravom ne mozes ni na bunu :lol: :lol: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 20 jun 2014, 18:03

Ukoliko ne potpise za jednu od dvije inostrane ponude Zoran Kokot bi vrlo lako mogao da postane nova Velezova akvizicija...Nedim je izgleda sve dogovorio sa njim...Danas se tako pricalo na memorijalnom turniru Kasindolskog Bataljona.....

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 jun 2014, 18:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
podhum je napisao/la:
I dobra hargija
To obavezno. S mravom ne mozes ni na bunu :lol: :lol: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pocinje sezona na moru. Evo vidim kod susjeda jato ruskinja.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 20 jun 2014, 18:25

Đip iz Želje je na probi u Veležu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 jun 2014, 18:26

pitic je napisao/la:Jel i vi pregovarate s Kajkutom :?: :lol: Imali li neki klub da s njim Kajkut ne pregovara :?:
Zar nije taj u Kini?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2014, 18:42

FS BiH falsifikovao licence Borcu i Želji

Drugostepena komisija Fudbalskog saveza BiH za licenciranje klubova falsifikovala je licence banjalučkom Borcu i sarajevskom Željezničaru za nastupe u Premijer ligi BiH i evrokupvima za sezonu 2014/15. tvrdi naš dobroobaviješteni izvor iz ulice Ferhadija 30! :urnebes:

- Borac ni po kom osnovu, zbog blokiranog računa i velikih dugovanja i tužbi koje nije riješio ne može da igra u Premijer ligi BiH, ali mu je Savez progledao kroz prste i prekršio Pravilnik o licenciranju, odnosno falsifikovao licencu bez validne dokumentacije. Sarajevski Željezničar takođe na Prvostepenoj komisiji nije prošao za Evropu zbog duga Beta klubu na ime naknade za treniranje Emraha Hasanhodžića, ali je na drugostepenoj dobio dozvolu za nastup na međunarodnoj sceni. Oba kluba su imala rok do 31. marta da srede papirologiju, a Prvostepena komisija im je 5. maja uskratila licence. Svi dokumenti naknadno dostavljeni su falsifikat i probijen je rok za licenciranje. U ovakvim slučajevima Drugostepena komisija uglavnom potvrđuje odluke Prvostepene, ali u BiH je to sasvim drugačije – rekao je naš izvor.

Osim toga Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine UEFA je oduzela pravo licenciranja jer u komisijama su bili neadekvatno kvalifikovani ljudi o čemu je naš sajt pisao ranije.

- Pitanje je šta su Borac i željezničar donijeli u Savez, ako su uopšte išta i donijeli od papira, ali nijedna komisija nije istražni organ. A komisije su posebna priča, i Prvostepena i Drugostepena. U svakoj od njih treba da sjede po jedan pravnik i ekonomski vještak sa pravom revizora, ali toga nije bilo što i jeste ključ suspenzije aparata za licenciranje u FS BiH. Samo je pitanje do kada će UEFA da ćuti. Kada istina izađe u javnost onda će svi da budu zatečeni kao i u „slučaju Crvene zvezde“. Tačnije, svako će da pere ruke. I Borac i Željezničar čekaju sudbine Crvene zvezde :nene: :crazy: – zaključio je naš izvor.

Prošle godine Olimpik se žalio na licencu FK Sarajevo zbog duga prema Edinu Čahtareviću, ali je „bordo“ tim retroaktivno donio dokument i doveo Čahtarevića u Savez sa datumom prije 31. marta. Prije toga Sloboda iz Tuzle je raskrinkana u pokušaju falsifikovanja dokumentacije dok je još generalni sekretar bio Munib Ušanović.

Ukoliko ima istine u ovim natpisima,vi bi lahko mogli u EL.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 20 jun 2014, 18:46

Kokot je po meni dobar igrac. A Djip je taj o kome sam prico, bio je na beep testu i jucer na trening utakmici. Pito sam jednog Manijaka kaze Djip bio najtalentovaniji junior ali nije volio radit i trenirat.. Ako ga feja ukroti moze bit najbolji spic lige. Bio jos Djurdjevic mladi repr. Makedonije isto spic i jos dva neka momka ..

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 20 jun 2014, 18:53

drakensang je napisao/la:Kokot je po meni dobar igrac. A Djip je taj o kome sam prico, bio je na beep testu i jucer na trening utakmici. Pito sam jednog Manijaka kaze Djip bio najtalentovaniji junior ali nije volio radit i trenirat.. Ako ga feja ukroti moze bit najbolji spic lige. Bio jos Djurdjevic mladi repr. Makedonije isto spic i jos dva neka momka ..
Čuo sam još svašta o njemu ali nije za foruma...
Uglavnom kao što si ti rekao nije volio radit ni trenirat, a bio strašan talenat, igrao sad za Vratnik (tamo nema treniranja samo utakmice) ali čuo sam da je zabio dosta golova.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jun 2014, 18:53

shearer je napisao/la:Đip iz Želje je na probi u Veležu.
:lol: :lol: :lol: pa samo otpad kupite, još vas ovaj pitar loži da bi mogli u evropu
DRUG NEBI TI PUNCA

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 jun 2014, 18:53

drakensang je napisao/la:Kokot je po meni dobar igrac. A Djip je taj o kome sam prico, bio je na beep testu i jucer na trening utakmici. Pito sam jednog Manijaka kaze Djip bio najtalentovaniji junior ali nije volio radit i trenirat.. Ako ga feja ukroti moze bit najbolji spic lige. Bio jos Djurdjevic mladi repr. Makedonije isto spic i jos dva neka momka ..
Dzipa sam gledao pola sezone u entitetskoj ligi,po meni ono sto je pokazivao tada nije za PL.
Vidi se kod momka da ima slifa,ali kao sto rece taj manijak slabo je zainteresovan za igru.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 20 jun 2014, 18:56

bagrcavi je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: pa samo otpad kupite, još vas ovaj pitar loži da bi mogli u evropu
Na probi je momak, ta neće mu dat ugovor ako ne valja.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2014, 19:00

bagrcavi je napisao/la:

Jel to onaj Đip sto je iz Zelje preso u Sarajevo.Ako je on onda fakat otpad kupujete.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 jun 2014, 19:06

Ubijte me,osudite me,linčujte me,ali ja se ne mogu maksimalno fokusirati na Velež dok je reprezentacija u Amazoniji.
Jeza me uzima kad pomislim kako će sutra biti :bih:
Forza Velež,Forza BiH!

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 20 jun 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 20 jun 2014, 19:07

amypitar je napisao/la: Jel to onaj Đip sto je iz Zelje preso u Sarajevo.Ako je on onda fakat otpad kupujete.
Busali ste se u prsa kad ste ga doveli iz Želje, znači vi ste kupili otpad ljutog vam rivala .. Dečko ima ŠLIFA samo ga treba natjerat da radi, bio sam na testu izdržljivosti i on je imao fine rezultate, s obzirom da nije kako vi kažete trenirao, bio je u TOP10 ..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2014, 19:16

drakensang je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Jel to onaj Đip sto je iz Zelje preso u Sarajevo.Ako je on onda fakat otpad kupujete.
Busali ste se u prsa kad ste ga doveli iz Želje, znači vi ste kupili otpad ljutog vam rivala .. Dečko ima ŠLIFA samo ga treba natjerat da radi, bio sam na testu izdržljivosti i on je imao fine rezultate, s obzirom da nije kako vi kažete trenirao, bio je u TOP10 ..

Pa tad nismo bili u situaciji da biramo.Bilo je daj sta das.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: zemuntrg i 4 gosta.