FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakvi su planovi u Međugorju?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Druže kakve su nam šanse da nam dođe Kajkut?super je napisao/la:skim pregovaramo,s kajkutom,mora da je onaj ublehas super to narucio u oslobodjenju
Abd kad se prolomi sa Grbavaice " E moj Saša sad si ljubav naša" iskreno se nadam.
Zasad nismo imali puno odlazaka.Fidelito je napisao/la:Druže kakve su nam šanse da nam dođe Kajkut?super je napisao/la:skim pregovaramo,s kajkutom,mora da je onaj ublehas super to narucio u oslobodjenju
Abd kad se prolomi sa Grbavaice " E moj Saša sad si ljubav naša" iskreno se nadam.
Još jedan napadač, dobar, provjeren, iskusan bi nam baš dobro došao.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
s ovim kajkutom svaki prelazni rok ko sa onim iz leotara stojanovicem 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fedeltafrotta je napisao/la:s ovim kajkutom svaki prelazni rok ko sa onim iz leotara stojanovicem
Cudi me da pregovarate sa Kajkutom,stim da je politika vaseg kluba afirmacija,i igra vase djece iz OP.
Lutate dobro,iz krajnosti u krajnost. :idea:Tesko da iko vise vjeruje u price vase uprave..
amypitar je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:s ovim kajkutom svaki prelazni rok ko sa onim iz leotara stojanovicem
Cudi me da pregovarate sa Kajkutom,stim da je politika vaseg kluba afirmacija,i igra vase djece iz OP.![]()
Lutate dobro,iz krajnosti u krajnost. :idea:Tesko da iko vise vjeruje u price vase uprave..
Pa zar mislis da mogu samo djeca igrati i da ima dovoljno omladinaca za sve pozicije
Željeznicar za život cijeli !
za nekoga ko ima iskustvo zabijanja het-trika mlađem sarajevskom prvoligašu uvijek se može napraviti i izuzetak.
jelde?
jelde?
-
neroazzuro
- Kontakt:
To je tvoje misljenje i hvala ti sto ga dijelis s nama. Vjerujem da ga vecina postuje,ali ima i onih koji drugacije sve to posmatraju.amypitar je napisao/la: Cudi me da pregovarate sa Kajkutom,stim da je politika vaseg kluba afirmacija,i igra vase djece iz OP.![]()
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
amawe odwaziamypitar je napisao/la: Cudi me da pregovarate sa Kajkutom,stim da je politika vaseg kluba afirmacija,i igra vase djece iz OP.![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Mislim da je @Super zaslužio izvinjenje od pojedinih ..."Stupili smo u kontakt, ali prioritet je novi pokušaj odlaska u inostranstvo. Sa Željom sam obavio preliminarne razgovore, a ukoliko uskoro ne dobijem ponudu za vani, nastavićemo ih", kaže nam Kajkut, koji neće dugo čekati ponude, s obzirom na to da se želi što bolje spremiti, pa će tako konačnu odluku donijeti početkom sliejdeće sedmice.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
admirbreza
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:za nekoga ko ima iskustvo zabijanja het-trika mlađem sarajevskom prvoligašu uvijek se može napraviti i izuzetak.
jelde?
IZDOMINIRAO
A ovi udbaši samo da provjere u zadnjih par godina koliko je Željo izbacio igrača iz omladinskog u prvi tim, sve bi im bilo jasno, ali ne, bolje ispast glup nego iz tanane guzice.
A ovo s kajkutom nebi trebalo da se otegne previše, jer sumnjam da bi propustio da zaigra ove kvalifikacione utakmice zbog pregovora.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
- champions1921
Uz duzno postovanje ali svake godine "pregovaramo" sa tim nenadjebivim Kajkutom i svake godine nas taj igrac iskoristi da napravi besplatnu promociju samom sebi.. Zbog toga ne vidim niti jedan razlog da tako ne bude i ovog puta..super je napisao/la:skim pregovaramo,s kajkutom,mora da je onaj ublehas super to narucio u oslobodjenju
BUDI ŽELJO !!!
da li imamo ikakve koristi od toga sto je Zukanovic presao u Chievo ?
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
- champions1921
Tebao bi biti odredjeni procenat po osnovu one neke solidarnosti, osim ako nije presao tamo kao slobodan igrac..k3lla je napisao/la:da li imamo ikakve koristi od toga sto je Zukanovic presao u Chievo ?
BUDI ŽELJO !!!
Danas u Mostaru vidjen sa covjekom iz uprave najrodjenijihchampions1921 je napisao/la:Uz duzno postovanje ali svake godine "pregovaramo" sa tim nenadjebivim Kajkutom i svake godine nas taj igrac iskoristi da napravi besplatnu promociju samom sebi.. Zbog toga ne vidim niti jedan razlog da tako ne bude i ovog puta..super je napisao/la:skim pregovaramo,s kajkutom,mora da je onaj ublehas super to narucio u oslobodjenju
- champions1921
Ma vjerovatno on koketira i sa Slobodom, Olimpikom, itd.. Vaga i dize sebi cijenu ponajvise preko najtrofejnijeg BH kluba.. Moje misljenje je da su mu se trebala zatvoriti vrata onda kada je prvi put izradio Amara i na neki nacin ponizio klub za koji ja navijam..podhum je napisao/la:Danas u Mostaru vidjen sa covjekom iz uprave najrodjenijihchampions1921 je napisao/la:Uz duzno postovanje ali svake godine "pregovaramo" sa tim nenadjebivim Kajkutom i svake godine nas taj igrac iskoristi da napravi besplatnu promociju samom sebi.. Zbog toga ne vidim niti jedan razlog da tako ne bude i ovog puta..super je napisao/la:skim pregovaramo,s kajkutom,mora da je onaj ublehas super to narucio u oslobodjenju
BUDI ŽELJO !!!
ipak je samo posudba..champions1921 je napisao/la:Tebao bi biti odredjeni procenat po osnovu one neke solidarnosti, osim ako nije presao tamo kao slobodan igrac..k3lla je napisao/la:da li imamo ikakve koristi od toga sto je Zukanovic presao u Chievo ?
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
likusa je napisao/la:amypitar je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:s ovim kajkutom svaki prelazni rok ko sa onim iz leotara stojanovicem
Cudi me da pregovarate sa Kajkutom,stim da je politika vaseg kluba afirmacija,i igra vase djece iz OP.![]()
Pa zar mislis da mogu samo djeca igrati i da ima dovoljno omladinaca za sve pozicije
Pa meni nisu bas djeca Bucan,Selimovic,Jamak,Svraka pa to su igraci u poodmalklim godinama,ima jos podugacak spisak.Od ove cetvorice,najmanje trojica ce vam biti u prvoj postavi,ako ne sva cetvorica.
Pa ja ne mogu vjerovati ,o cemu vi pricate.
Bas me briga vi jedni druge mozete tjesiti(ako vas to cini sretnim) da vam igraju pjetlici,ali vam se ta gore djeca smiju.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako si jadan i smijesan sa tim u fol kontanjem... ne ide ti to...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Izvini što smo iznevjerili tvoja očekivanja, nadam se da nećeš zamjeriti.amypitar je napisao/la:
Pa meni nisu bas djeca Bucan,Selimovic,Jamak,Svraka pa to su igraci u poodmalklim godinama,ima jos podugacak spisak.Od ove cetvorice,najmanje trojica ce vam biti u prvoj postavi,ako ne sva cetvorica.
Pa ja ne mogu vjerovati ,o cemu vi pricate.![]()
Bas me briga vi jedni druge mozete tjesiti(ako vas to cini sretnim) da vam igraju pjetlici,ali vam se ta gore djeca smiju.
Čini mi se, puno vremena ti potrošiš analizirajući našu ekipu. Stalno si tu, pratiš, vrebaš iz prikrajka kakvu informaciju ... pravi simpatizer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.