guilty as chargedharry_90 je napisao/la:Sumnjiv si mi,mozes se zakleti u sta hoces!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
guilty as chargedharry_90 je napisao/la:Sumnjiv si mi,mozes se zakleti u sta hoces!
!!!AZMIR HUSIĆ!!!Skver je napisao/la:Zvučni protivnici na slovenačkim pripremama
Iako je do polaska na pripreme u Sloveniju ostalo još više od dvije sedmice, Crveno - crni već sada znaju sa kojim ekipama će tamo odmjeriti snage.
Sudeći po imenima sparing partnera, Crveno - crni dugo vremena nisu imali snažnije provjere.
Planirano je da se u Murskoj Soboti odigra šest mečeva, a naš tim će se uigravati protiv Slavije iz Sofije, Partizana, Karpatija, moskovskog Dinama, francuskog Lilla i Galatasaraya!
P.S. Evo ko je i sta znaci Sasa Vugdalic u svijetu fudbala.
Možda bi Suljo mogao naći bolje protivnikeNKMramor je napisao/la:!!!AZMIR HUSIĆ!!!Skver je napisao/la:Zvučni protivnici na slovenačkim pripremama
Iako je do polaska na pripreme u Sloveniju ostalo još više od dvije sedmice, Crveno - crni već sada znaju sa kojim ekipama će tamo odmjeriti snage.
Sudeći po imenima sparing partnera, Crveno - crni dugo vremena nisu imali snažnije provjere.
Planirano je da se u Murskoj Soboti odigra šest mečeva, a naš tim će se uigravati protiv Slavije iz Sofije, Partizana, Karpatija, moskovskog Dinama, francuskog Lilla i Galatasaraya!
P.S. Evo ko je i sta znaci Sasa Vugdalic u svijetu fudbala.![]()
![]()
![]()
Čovjek je kralj, Tito, Chuck Norris!!!
Ne znam koliko je star ovaj članak, nisam provjeravao. Ali mislim da je Husić vaš Vincent Tan, bez obzira što nije milijarder ili milijunaš, definitivno čovjek zna poslovati. I sam kaže da nije optimista, ne obećava kule i gradove i čovjek je iskren.“Ima istine da smo u pregovorima sa Hasselbainkom. Veliko je to ime. Napravili smo kontakt, a on je izrazio želju da odmah dođe u Tuzlu i snimi stanje. Doći će dok sam ja u Brazilu (op. u nedjelju) Zamolio sam ga da sačeka moj dolazak, ali on će doći i snimiti stanje u klubu. Neka sam vidi i procijeni šta može. Nisam optimista, ali nam laska, godi zanimanje takvih imena“.
Meni je ovaj dio izjave najbitniji. Posebno pasus koji sam podebljao. Bravo, Azmire.Moj je cilj da forsiramo mlade igrače. U ovoj godini, a to sam rekao i Ćiri i Hasselbainku, želimo stabilizovati klub, da sve riješimo, a da u narednoj sezoni idemo na Evropu. Ne želim davati obećanja koja ne mogu realizovati. Poštujem naše naviječe, bez kojih ovo ne bi postigli, ali ne želimo davati izjave bez pokrića u situaciji kada imamo pedesetak tužbi. Neko je ostavio nama, zato moramo stvari rješavati pomalo” pojasnio je Husić.
Sve je moguće hahahahTuzlak04 je napisao/la:Možda bi Suljo mogao naći bolje protivnikeNKMramor je napisao/la:!!!AZMIR HUSIĆ!!!Skver je napisao/la:Zvučni protivnici na slovenačkim pripremama
P.S. Evo ko je i sta znaci Sasa Vugdalic u svijetu fudbala.![]()
![]()
![]()
Čovjek je kralj, Tito, Chuck Norris!!!
Azmir Husic jeste multimilijunasshaman7 je napisao/la:Ne znam koliko je star ovaj članak, nisam provjeravao. Ali mislim da je Husić vaš Vincent Tan, bez obzira što nije milijarder ili milijunaš, definitivno čovjek zna poslovati. I sam kaže da nije optimista, ne obećava kule i gradove i čovjek je iskren.“Ima istine da smo u pregovorima sa Hasselbainkom. Veliko je to ime. Napravili smo kontakt, a on je izrazio želju da odmah dođe u Tuzlu i snimi stanje. Doći će dok sam ja u Brazilu (op. u nedjelju) Zamolio sam ga da sačeka moj dolazak, ali on će doći i snimiti stanje u klubu. Neka sam vidi i procijeni šta može. Nisam optimista, ali nam laska, godi zanimanje takvih imena“.
Realno, i ja sumnjam u dolazak JFH , jednostavno mislim da smo mi kao država, kao nacija daleko od toga. Nemojte pogrešno shvatiti, da sam ja neko ko ne bi volio da dođe, ili da umanjujem vrijednost i značaj Slobode. Dolaskom njega, mnogo bi se toga promijenilo u BH fudbalu, pa bi kroz iducih 2-3 sezone mogli gledati i velika imena i kao trenere i kao igrače.
Prvo Sarajevo pravi evropski klub, sada i Sloboda a tek je ušla. Nema šta, sve čestitke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.