FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 20 jun 2014, 13:32

harry_90 je napisao/la:Sumnjiv si mi,mozes se zakleti u sta hoces ;)!
guilty as charged :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 jun 2014, 13:34

Zvučni protivnici na slovenačkim pripremama
Iako je do polaska na pripreme u Sloveniju ostalo još više od dvije sedmice, Crveno - crni već sada znaju sa kojim ekipama će tamo odmjeriti snage.
Sudeći po imenima sparing partnera, Crveno - crni dugo vremena nisu imali snažnije provjere.

Planirano je da se u Murskoj Soboti odigra šest mečeva, a naš tim će se uigravati protiv Slavije iz Sofije, Partizana, Karpatija, moskovskog Dinama, francuskog Lilla i Galatasaraya!
P.S. Evo ko je i sta znaci Sasa Vugdalic u svijetu fudbala. :D
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jun 2014, 13:39

aaa protivnika :tokralju:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jun 2014, 13:40

Ocekujem Cerima da komentarise,kako su ovo teski protivnici i da cemo doziviti debakl protiv svakog i da ce igracima opast moral,gdje bi nam Ciro dobrodosao..ojjj Cerime,zaceram ti :mrgreen:

Mnogo jaki protivnici..jedan je Sasa Vugdalica :!:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 20 jun 2014, 13:41

Ma kakav Vugdalic, nek Suljo ugovara utakmice :think:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 20 jun 2014, 13:44

pitanje za ćerima,,ko je po njemu taj trener koji bi trebo voditi slobodu....jel i jedno ime vece od jfh zadnjih 15 godina povezivano sa bilo kojim klubom u BiH.......NARAVNO OSIM ĆIRE ,JER JE ON ZA ĆERIMA NO1

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jun 2014, 13:49

samo da Jimmy prihvati da bude trener, pa da napravim selfie na Tušnju :pray:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 20 jun 2014, 13:49

Kerovi neka laju, a mi cemo za 2 sezone punit sve ove navedene klubove al u Europi :cool:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 jun 2014, 13:57

Ako Husić nije optimista, što bi mi bili optimiste da Džimi dođe. Ćiro po običaju zayebava i ispade da smo mu ostali dužni.Svašta
Nikolić bi trebao doći, Bekić je želja a Mujić je tu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jun 2014, 14:01

Realno tesko je ocekivat da JFH dodje na Tusanj..jer kad pogledas mi nemam stadiona kako treba itd..treba biti realana,iskreno ja se i ne nadam da ce doci,mada bi me iznenadilo da prihvati ponudu Slobode.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 jun 2014, 14:02

Ove sezone prioritet je stabilizacija kluba....kako je predsjednik rekao...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 jun 2014, 14:03

Skver je napisao/la:Zvučni protivnici na slovenačkim pripremama
Iako je do polaska na pripreme u Sloveniju ostalo još više od dvije sedmice, Crveno - crni već sada znaju sa kojim ekipama će tamo odmjeriti snage.
Sudeći po imenima sparing partnera, Crveno - crni dugo vremena nisu imali snažnije provjere.

Planirano je da se u Murskoj Soboti odigra šest mečeva, a naš tim će se uigravati protiv Slavije iz Sofije, Partizana, Karpatija, moskovskog Dinama, francuskog Lilla i Galatasaraya!
!!!AZMIR HUSIĆ!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :kralj: Čovjek je kralj, Tito, Chuck Norris!!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 jun 2014, 14:06

NKMramor je napisao/la:

!!!AZMIR HUSIĆ!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :kralj: Čovjek je kralj, Tito, Chuck Norris!!!
Možda bi Suljo mogao naći bolje protivnike :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 jun 2014, 14:07

Izgleda da su otkazali saradnju sa Husarinim igracima....mislim da ce doci puno bolji :D. Naravno da treba ostati skroman sa izjavama, ko visoko leti nisko pada :D, ja ocekujem velika pojacanja.
🔴⚫️

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 jun 2014, 14:08

“Ima istine da smo u pregovorima sa Hasselbainkom. Veliko je to ime. Napravili smo kontakt, a on je izrazio želju da odmah dođe u Tuzlu i snimi stanje. Doći će dok sam ja u Brazilu (op. u nedjelju) Zamolio sam ga da sačeka moj dolazak, ali on će doći i snimiti stanje u klubu. Neka sam vidi i procijeni šta može. Nisam optimista, ali nam laska, godi zanimanje takvih imena“.
Ne znam koliko je star ovaj članak, nisam provjeravao. Ali mislim da je Husić vaš Vincent Tan, bez obzira što nije milijarder ili milijunaš, definitivno čovjek zna poslovati. I sam kaže da nije optimista, ne obećava kule i gradove i čovjek je iskren.

Realno, i ja sumnjam u dolazak JFH , jednostavno mislim da smo mi kao država, kao nacija daleko od toga. Nemojte pogrešno shvatiti, da sam ja neko ko ne bi volio da dođe, ili da umanjujem vrijednost i značaj Slobode. Dolaskom njega, mnogo bi se toga promijenilo u BH fudbalu, pa bi kroz iducih 2-3 sezone mogli gledati i velika imena i kao trenere i kao igrače.

Prvo Sarajevo pravi evropski klub, sada i Sloboda a tek je ušla. Nema šta, sve čestitke.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jun 2014, 14:10

Moj je cilj da forsiramo mlade igrače. U ovoj godini, a to sam rekao i Ćiri i Hasselbainku, želimo stabilizovati klub, da sve riješimo, a da u narednoj sezoni idemo na Evropu. Ne želim davati obećanja koja ne mogu realizovati. Poštujem naše naviječe, bez kojih ovo ne bi postigli, ali ne želimo davati izjave bez pokrića u situaciji kada imamo pedesetak tužbi. Neko je ostavio nama, zato moramo stvari rješavati pomalo” pojasnio je Husić.
Meni je ovaj dio izjave najbitniji. Posebno pasus koji sam podebljao. Bravo, Azmire. :thumbup: Ko je došao na Tušanj da gleda Ćiru ili Hasselbainka, a ne svoju Slobodu, ne mora više ni dolaziti. Posebno me iznenađuje (negativno, dakako) stavi određenih ljudi koji su godinama uz Slobodu i sada stvari posmatraju isključivo kroz prizmu Miroslava Blaževića; ako ostane - dobro je, ako ne ostane - loše je, a ne gleda se kako pokriti njegov ostanak u Tuzli u situaciji kada je svaki novčić od velike važnosti. Ne može se sve gledati tako crno-bijelo, jednostavno ne može. :facepalm:

U svemu ovome vidim jedan nezaustavljiv rast kluba u svakom smislu, nikako stagnaciju ili pad. Tužbe se rješavaju, dugovi otpisuju, licenca dobivena na prvostepenoj, ugovaraju se prijateljske utakmice sa svjetski poznatim klubovima... Merak. :cool:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 jun 2014, 14:14

Tuzlak04 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:

Možda bi Suljo mogao naći bolje protivnike :mrgreen:
Sve je moguće hahahah :D Ne znam stvarno šta pojedinci imaju protiv Azmira, moram reći da sam padao od smijeha na one ispade mržnje prema njemu od strane pojedinaca, ali nisam želio komentarisati. Kao što sam već rekao, mnogi će se ugristi za jezik sa vremenom, a mislim da već jesu :) Čovjeku koji je preuzeo Svetinju kada je bila na ivici ponora i vratio je u život svi moramo biti zahvalni!!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 jun 2014, 14:17

shaman7 je napisao/la:
“Ima istine da smo u pregovorima sa Hasselbainkom. Veliko je to ime. Napravili smo kontakt, a on je izrazio želju da odmah dođe u Tuzlu i snimi stanje. Doći će dok sam ja u Brazilu (op. u nedjelju) Zamolio sam ga da sačeka moj dolazak, ali on će doći i snimiti stanje u klubu. Neka sam vidi i procijeni šta može. Nisam optimista, ali nam laska, godi zanimanje takvih imena“.
Ne znam koliko je star ovaj članak, nisam provjeravao. Ali mislim da je Husić vaš Vincent Tan, bez obzira što nije milijarder ili milijunaš, definitivno čovjek zna poslovati. I sam kaže da nije optimista, ne obećava kule i gradove i čovjek je iskren.

Realno, i ja sumnjam u dolazak JFH , jednostavno mislim da smo mi kao država, kao nacija daleko od toga. Nemojte pogrešno shvatiti, da sam ja neko ko ne bi volio da dođe, ili da umanjujem vrijednost i značaj Slobode. Dolaskom njega, mnogo bi se toga promijenilo u BH fudbalu, pa bi kroz iducih 2-3 sezone mogli gledati i velika imena i kao trenere i kao igrače.

Prvo Sarajevo pravi evropski klub, sada i Sloboda a tek je ušla. Nema šta, sve čestitke.
Azmir Husic jeste multimilijunas ;)
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jun 2014, 14:21

ma ima tu svega ba, jedini vise ne mogu da se grebu i zive ko lordovi na racun Slobode, drugi jos uvijek nisu odustali od ambicija da se ponovo uvale u klub, a ljoSu jbg naucio da bude tu "glavni", da sve zna i prije neg sto se desi, da ga se donekle i pita i tako godinama...medjutim dosla nova vremena, novi klinci, novi ljudi koji te i ne poznaju , novi evropski nacin rada koji ni na koji nacin nece pustit navijacima da vode klub itd itd pa je tu njemu malo krivo i neobicno sto se odjednom nasao na sporednoj strani, kao i svaki drugi "obicni" navijac...

a sto se tice Vugdalica njeg doticu Suljini komentari ono bas, covjek vjerovatno ne zna ni ko je Suljo..nama njegova rijec ima neku tezinu,a Azmira i Vugdalica kao i ostale clanove uprave libo racku za takvim izjavama..jasno su oni onaj dan kad je Ciro dosao definisali odnos sa navijacima, a sad ko sto rekoh sto su neki navikli da budu tu na sjednicama, da sve znaju, da ih se pita..jbg sad neki drugi klinci sve znaju, neko drugi ima rodjaka, brata, amidzu, dzajdzu u upravi, vremena se mijenjaju..nekad mi je Suljo bio izvor ekskluziva i nekad je tom istom covjeku Munib dolazio da dogovaraju "podrsku" Fukara reprezentaciji ,koliki uticaj i koliko je upucen bio...sad mi je dijete jedno izvor informacija i ni jednu do sad nije fulao :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 20 jun 2014, 14:31

JFH da nema ozbiljne namjere da preuzme slobodu, vjerovatno bi nakon prve dvije runde pregovora odbio Slobodu. Svi mi sa nevjericom gledamo ovo. Jer država kakva nam je, teško se nešto dobro može očekivat.

Iznenađen sam što nema Redžepija, Hadžića, Krpića na prozivci. Svi su najavili da bi voljeli ostat. :?:
Zadnja izmjena: Alibasa, dana/u 20 jun 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: PitaKupusnjacaTZ, Proximic i 9 gostiju.