FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hordas Doboj » 20 jun 2014, 10:44

Mene ova situacija kod vas, podsjeca na nasu, kad je ova uprava tek dosla na celo kluba. Sva ona podmetanja, previranja, spletkarenja itd
To su oni posljednji izdisaji miseva koji su se hranili na racun Slobode.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 jun 2014, 10:57

Ma kod nas je trenutno "problem" jer predsjednik je trenutno na putu/odmoru, mozda jest u nezgodnom trenutku al covjek je zasluzio i hoce covjek da uziva, on je prije svega biznismen i dok nema mnogi koriste da pokusaju pokvarit i omalovazit sve sto je on napravio, covjek da je tu on bi u 2 poteza zacepio svima usta. Sasa je tu i covjek radi al on ne upravlja novcem i sigurno tu ima kosnicu da neke stvari zavrsi bez Azmira, mislim po Azmirovom povratku da ce bit nekih spektakularnih vijesti, da cemo mnogi ponovo past na guzicu ko kad Ciru dovede.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 jun 2014, 11:23

Ubij me ako Cerim nije Sabovicev igrac. Vjerovatno njih zulja sto se ne mogu opet ocesat o klub.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

BugVb
Kontakt:

Post Postao/la BugVb » 20 jun 2014, 12:08

Čuj Ćerim, al sa Ć... :D :D :D :D

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 20 jun 2014, 12:17

Evo Azmir za Dnevni avaz potrvdio da bi se Staniša Nikolić mogao vratiti.Šta vi mislite o tome??
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 20 jun 2014, 12:18

Ima li išta od Chelseajeve legende na klupi Slobode? Kad bi trebao potpisati i hoće li uopće išta biti od toga?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jun 2014, 12:19

intercontinental je napisao/la:Evo Azmir za Dnevni avaz potrvdio da bi se Staniša Nikolić mogao vratiti.Šta vi mislite o tome??
Stana, moj najdraži igrač, al' iskreno, istrošen je maximalno, ne znam ni da l' je za klupe više

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 20 jun 2014, 12:21

Azmir o svemu pomalo:

http://****/azmir-husc-ciro-nij ... esiktasom/" onclick="window.open(this.href);return false;

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 jun 2014, 12:25

slika

Azmir Husić: “Ćiro nije želio ostati, Hasselbaink stiže u nedjelju, Sloboda će dosta zaraditi od utakmice s Bešiktašom”

Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda, proteklih dana boravio je u Guaruju gdje je pratio treninge naše fudbalske reprezentacije, a gledati će kako kaže i sve utakmice Papetovih “Zmajeva”. Uvjeren je da mu to neće poremetiti planove sa Slobodom, naprotiv. Na Tušnju je sve uredio, telefonski i elektronskom poštom rukovodi, a u Brazilu želi ostati što duže. “Što se mene tiče, mogu ostati do finala. Želio bih da ostanu i Zmajevi” kazao je Azmir Husić za Avazov Sport. Prvo pitanje Sinana Sinanovića koji je s Husićem razgovarao u Brazilu bilo je hoće li Slobodu u Premijer ligi voditi Ćiro Blažević? “Kako stvari stoje Ćiro, neće voditi Slobodu u Premijer ligi“, istakao je predsjednik Slobode, te je obrazložio i zbog čega. “Zato što on očito to ne želi. Razgovarao sam s njim prije polaska u Ameriku, ali i poslije ishitrenih izjava koje je dao. I nedavno sam ga dobio dok sam na odmoru. Nije mi zvučao kao da želi ostati. Ja sam mu rekao, ako imaš gdje bolje, Ćiro idi, mi ćemo ti zaželiti sretan put“. Na fotografijama: Azmir Husić, Sinan Sinanović i otac Asmira Begovića Za špekulacije o navodnom dugovanju FK Sloboda prema Blaževiću Husić je rekao: “Sloboda je Ćiri isplatila sve što je trebalo da dobije. Ni marke mu nismo dužni. Može pričati šta hoće, ali Sloboda nema dugovanja prema Blaževiću“. Uredniku Avazovog Sporta Sinanu Sinanoviću Husić je potvrdio pregovore oko angažmana Jimmy Floyd Hasselbainka. “Ima istine da smo u pregovorima sa Hasselbainkom. Veliko je to ime. Napravili smo kontakt, a on je izrazio želju da odmah dođe u Tuzlu i snimi stanje. Doći će dok sam ja u Brazilu (op. u nedjelju) Zamolio sam ga da sačeka moj dolazak, ali on će doći i snimiti stanje u klubu. Neka sam vidi i procijeni šta može. Nisam optimista, ali nam laska, godi zanimanje takvih imena“. O pojačanjima za novu sezonu Husić je rekao: “Naravno, nude nam se razni igrači. Mujića smo doveli jer je on odličan napadač. I Staniša Nikolić bi trebao doći, želimo također i Bekića. Moj je cilj da forsiramo mlade igrače. U ovoj godini, a to sam rekao i Ćiri i Hasselbainku, želimo stabilizovati klub, da sve riješimo, a da u narednoj sezoni idemo na Evropu. Ne želim davati obećanja koja ne mogu realizovati. Poštujem naše naviječe, bez kojih ovo ne bi postigli, ali ne želimo davati izjave bez pokrića u situaciji kada imamo pedesetak tužbi. Neko je ostavio nama, zato moramo stvari rješavati pomalo” pojasnio je Husić. Prilikom boravka delegacije grada Bešiktaša u Tuzli a ponajprije zahvaljujući nekadašnjim legendama Slobode Šećerbegoviću i Kovačeviću dogovorena je prijateljska utakmice između jednog od najvećih turskih klubova Bešiktaša i Crveno-crnih sa Tušnja. “Igrat ćemo i augustu s Bešiktašom. Sloboda će dosta zaraditi od toga. Velika je to stvar za nas. Međutim, igrat ćemo već na ovim pripremama i sa ekipom Galatasaray obzirom da imam informaciju kako će Galata biti na pripremama u Austriji u istom terminu kada mi budemo odrađivali pripreme u Sloveniji. I taj podatak govori šta sve činimo za Slobodu” naglašava Husić i dodaje: “Najvažnije od svega je da smo dobili licencu za takmičenje u Premijer ligi. Obećavam navijačima da neće strepiti za opstanak, da ćemo imati pune tribine s Ćirom ili bez njega“, rekao je na kraju razgovora za Sport predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić.

tuzlanski . ba
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 jun 2014, 12:31

Hvala ti sto postojis PREDSJEDNICE :!:

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 20 jun 2014, 12:33

Eto dobio sam odgovor na svoje pitanje o Hasselbainku.

A Ćireee kako je lukav hehe. A sve ko fol ''uvrijedio se, jer mu odmah nisu ponudili produženje suradnje''.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jun 2014, 12:49

Probisvjet je napisao/la:
djulba je napisao/la:Jimmy dolazi u nedelju :njanjanja: A danas u 10 je prozivka nakojoj će biti neki Stefan Maletić iz Holandije i neki Amir Alihodžić iz kanzasa. :?:
Da nije Maletic koji je igrao u Celiku?
vjerovatno jeste :D a ovog iz Kanzasa ni internet ne zna, samo da ne bude neka prevara od igrača ..

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 jun 2014, 12:49

Suljo Doric commented on an article.
2 mins ·

ima u slobodi puno boljih trenera nego sto je ovaj

Joj jest ovaj navalio na nekog trenera odavde, pa protiv Jimmya :facepalm:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jun 2014, 13:18

Veliki Husic sve rekao,nema se vise sta reci..Ciro nije zelio,njampoke se u stau svima koji su pljuvali velikog Azmira,utakmice sa Besiktasom i Galatom itd.. :tokralju: :tokralju:

Chinaglia je napisao/la: vjerovatno jeste :D a ovog iz Kanzasa ni internet ne zna, samo da ne bude neka prevara od igrača ..
Hoces reci da sumnjas u predsjednika ? :mrgreen: da ti nisi Cerim ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 20 jun 2014, 13:22

Novinari su bili iznenađeni da se na priprema pojavilo malo 16 nogometaša, među kojiam nije bilo Harisa Redžepija, Adnana Hadžića, Irfana Fejzića, Ermina Huseinbašića, Sulejmana Krpića, Semira Kapića, Adnana Jahića.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jun 2014, 13:23

nisam, 'ljeba mi :urnebes:

pod hitno dogovorit' nastavak saradnje s Redžepijem, Mehidićem, Hadžićem i Krpićem, pa i sa Brzim :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jun 2014, 13:27

Sumnjiv si mi,mozes se zakleti u sta hoces ;)

Cuj ti tuzlalive kako ono pise,samo lakapo vratice se vecina ovih sto nisu dosli na prozivku,ovi odmah krenuli da napadnu ..samo polako i vjera u Azmira !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 jun 2014, 13:27

Cisto da demantiram ovaj tuzlalive da se Mehidic ne vraca, momak je u ponedeljak u Tuzli, pu gadovi samo serete :pinokio:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 20 jun 2014, 13:31

Nema Jahe, odlično. A čuj ti Sulje, ima boljih trenera u Slobodi od velikog JFH-a :lol: Hoćemo Izeta Kunosića!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzla075 i 9 gostiju.