Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

LenBias
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 13:15

slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 jun 2014, 13:18

nisam ja aludirao na neki start ili neku utakmicu ovom slikom ,ovo je samo slika pepea prva na koju sam naletio ,nisam sad birao koju cu postaviti ,zar je bitna slika . znaju se njegovi postupci odavno i smijesno je govoriti da je neki igrac barce prljaviji igrac od njega ,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 jun 2014, 13:24

:mrgreen:
slika
kraj priche..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 jun 2014, 14:41

Momcina postavi sliku crvenog nakon Alvesove, Oscarom nagradjene, glume. :urnebes:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 jun 2014, 15:42

zar se vi zaista toliko znojite objašnjavajući bpareni i barca_87 neke stvari? really? :wtf:

Pa ti ljudi bi u raspravi između broja kalorija sendviča sa paštetom i sendviča sa salamom, elaborat završili rečenicom "messi je najbolji, pepe luđak, dani alves najbolji desni bek na svijetu" :kafa:
naprijed rejal

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 19 jun 2014, 15:45

@bparena messi nije povrijeđen a ni diego costa, sta pricas ti?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jun 2014, 22:54

LenBias je napisao/la:nije tebi lako, prvi krenes pisati o ronaldu i kad skontas da si napisao brdo gluposti koje su nepovezane i sto je najgore netacne onda krenes na ovoj temi pisati i nasoj reprezentaciji na sp, plavim ocima i janjetini :rol:
Hajd nek je tebi lahko - razvodnis pricu pa na pocetak. Ponovicu ono sto sam rekao prije mjesec dana. Vasa masina nije vise to sto umisljate FIZICKI i nikad vise nece biti. O ostalom ne bih. To ces vremenom vidjeti da sam bio u pravu...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jun 2014, 22:57

Ahonen je napisao/la:@bparena messi nije povrijeđen a ni diego costa, sta pricas ti?
ahonen oni su povukli istu slabu tacku koja ce ih vremenom skroz dokrajciti. Ta zadnja loza je kraj karijere prije ili kasnije. + sto protivnici znaju pa kao Godin ciljano idu na tu tacku.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 19 jun 2014, 23:12

madridist je napisao/la::mrgreen:
slika
kraj priche..
:crazy: :crazy: :crazy: :lol:
slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jun 2014, 23:19

Song me razocarao - divljak kojeg odmah treba odstraniti iz Barcelone.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 jun 2014, 00:53

bparena je napisao/la:Song me razocarao - divljak kojeg odmah treba odstraniti iz Barcelone.
Pa dobar klub je odabrao, za vas i jesu divljaci.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la JoseMourinho » 20 jun 2014, 03:04

bparena je napisao/la:
Ahonen je napisao/la:@bparena messi nije povrijeđen a ni diego costa, sta pricas ti?
ahonen oni su povukli istu slabu tacku koja ce ih vremenom skroz dokrajciti. Ta zadnja loza je kraj karijere prije ili kasnije. + sto protivnici znaju pa kao Godin ciljano idu na tu tacku.
Jel se ti šališ majke ti, znaš li ti ista o povredi zadnje loze??? ta se povreda dešava sama od sebe a ne od nekog udarca protivnika ;) ne pisi gluposti ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 jun 2014, 08:04

bparena je napisao/la:
LenBias je napisao/la:nije tebi lako, prvi krenes pisati o ronaldu i kad skontas da si napisao brdo gluposti koje su nepovezane i sto je najgore netacne onda krenes na ovoj temi pisati i nasoj reprezentaciji na sp, plavim ocima i janjetini :rol:
Hajd nek je tebi lahko - razvodnis pricu pa na pocetak. Ponovicu ono sto sam rekao prije mjesec dana. Vasa masina nije vise to sto umisljate FIZICKI i nikad vise nece biti. O ostalom ne bih. To ces vremenom vidjeti da sam bio u pravu...
samo se ti pokusavaj tjesiti dok ronaldo opet iducih sezona bude trpao 50+ po sezoni :njanjanja:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jun 2014, 11:00

Ja se tjesim i uzivam sto firauni idu kuci a nevidljivi me gigant uopste ne interesuje.

@JoseMourinho
o tome i govorim - ta "povreda" koja dolazi sama od sebe i ostaje. Ostale povrede se saniraju ali ta je "smrt" za fudbalere. Neko to skriva ovako, neko onako ali vise nikada igrac ne bude fit kao prije. Sto se tice CR7 nek nam se on ziv i zdrav kupi sa SP :D Sta ce mo ako najbolji ne osvoji SP onda ne moze biti najbolji. :D I da ne vrtimo u krug firaunsku pricu :D

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 20 jun 2014, 11:19

Amar Dzeko je napisao/la:
bparena je napisao/la:Song me razocarao - divljak kojeg odmah treba odstraniti iz Barcelone.
Pa dobar klub je odabrao, za vas i jesu divljaci.
ja se sa ovim moram složiti. Nije on džaba dobio nogu iz Arsenala
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 jun 2014, 11:23

bparena je napisao/la:Ja se tjesim i uzivam sto firauni idu kuci a nevidljivi me gigant uopste ne interesuje.

@JoseMourinho
o tome i govorim - ta "povreda" koja dolazi sama od sebe i ostaje. Ostale povrede se saniraju ali ta je "smrt" za fudbalere. Neko to skriva ovako, neko onako ali vise nikada igrac ne bude fit kao prije. Sto se tice CR7 nek nam se on ziv i zdrav kupi sa SP :D Sta ce mo ako najbolji ne osvoji SP onda ne moze biti najbolji. :D I da ne vrtimo u krug firaunsku pricu :D
ne ce mo nista. Garant si slavio ko malo dijete kad je Messi dao gol. :)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 jun 2014, 11:49

..
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 20 jun 2014, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 jun 2014, 12:03

bparena je napisao/la:Ja se tjesim i uzivam sto firauni idu kuci a nevidljivi me gigant uopste ne interesuje.

@JoseMourinho
ojjjj moj Bože, povreda zadnje loze nije povreda koja ostaje, shvati to jednom to je povreda od koje se oporavis i nemaš nikakvih dalje posljedica konstasss????
i ponovo Ronaldo kojeg prozivas nema tu povredu koliko ja znam imao je Kosta i hiljadu drugih igrača, a nj Messi je nema...
povredu zadnje loze možeš i sam dobit da bogdom Hodaš po terminima igras basketa i sl. a ne sto se jeb.ajes po forumu ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jun 2014, 12:25

Sveti je napisao/la:

@JoseMourinho
ne ce mo nista. Garant si slavio ko malo dijete kad je Messi dao gol. :)

Nisam slavio - ybavo sam mu mater 100x tokom tekme kao i svaki normalan Bosanac i Hercegovac. A za dalje slavim mu svaki gol koji postigne i volio bih da Argentina osvoji prvenstvo. ;)

p.s. JoseMourinho
ti izgleda ne znas kakva je to povreda al' necemo dalje. Ja sam rekao sta mislim - vi mislite drugacije i sve je to OK. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 jun 2014, 12:31

Aaa mati moja ti stvarno mozga nemaš, pitaj nekog ko ima sekundu veze sa medicinom sta je kad istegnes zadnju lozu, i koliko je opasna ;)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.