Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Oh zato je tu Ardjument 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad ce kockaste glave da pljuju Safeta.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ništa je to šta će biti ako im Nigerija pobijedi.amstaff je napisao/la:Sad ce kockaste glave da pljuju Safeta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ništa je to šta će biti ako im Nigerija pobijedi.amstaff je napisao/la:Sad ce kockaste glave da pljuju Safeta.
Ne seri, koji normalan Bosanac bi volio da Bosna izgubi, ali eto iskreno receno bojim se sastava, za kojeg ce se.Susic odluciti. Kad.samo procitam da su u kombinaciji imena kao Sunjic, Visca pa i cak Ibisevic..nije ti Babo valjda toliko lud da mjenja ista nakon one prve tekme!?Virtu4l je napisao/la:Ništa je to šta će biti ako im Nigerija pobijedi.amstaff je napisao/la:Sad ce kockaste glave da pljuju Safeta.
Eto i sta sad kontas da si nam rek'o stim? Nemas ni ti pojma, jednostavno si izgubljen, jel tako?harishp je napisao/la:Oh zato je tu Ardjument
On i ne spominje normalne Bosance.ARGUMENT je napisao/la:Ne seri, koji normalan Bosanac bi volio da Bosna izgubi, ali eto iskreno receno bojim se sastava, za kojeg ce se.Susic odluciti. Kad.samo procitam da su u kombinaciji imena kao Sunjic, Visca pa i cak Ibisevic..nije ti Babo valjda toliko lud da mjenja ista nakon one prve tekme!?Virtu4l je napisao/la:Ništa je to šta će biti ako im Nigerija pobijedi.amstaff je napisao/la:Sad ce kockaste glave da pljuju Safeta.
Jesi ardjument
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jun 2014, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vazda se vi necega bojiteARGUMENT je napisao/la:Ne seri, koji normalan Bosanac bi volio da Bosna izgubi, ali eto iskreno receno bojim se sastava, za kojeg ce se.Susic odluciti. Kad.samo procitam da su u kombinaciji imena kao Sunjic, Visca pa i cak Ibisevic..nije ti Babo valjda toliko lud da mjenja ista nakon one prve tekme!?Virtu4l je napisao/la:Ništa je to šta će biti ako im Nigerija pobijedi.amstaff je napisao/la:Sad ce kockaste glave da pljuju Safeta.
Safete nemoj da se pravis previse pametan sada, jer nisi. Miruj i nemoj se igrat sa sastavom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa je li tebi svejedno ako zaigra Vedo ili Miske ili Pjanic na krilu?calcio je napisao/la: Vazda se vi necega bojite
Ti već znaš sastav za Nigeriju? De reci i nama.ARGUMENT je napisao/la:Pa je li tebi svejedno ako zaigra Vedo ili Miske ili Pjanic na krilu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ko god da zaigra znam da ima neka ideja i razlog zbog cega je to tako.ARGUMENT je napisao/la:Pa je li tebi svejedno ako zaigra Vedo ili Miske ili Pjanic na krilu?calcio je napisao/la: Vazda se vi necega bojite
Kada je Vedo igrao to je bilo zbog toga sto je bio u strasnoj formi cijelu jesen. Par dana prije Slovacke je zabio hat trick u Bundesligi i normalno da ga Susic nije htio ostaviti na klupi, nije svak Mancini.
Neznam, zato i ne kritikujem nego pisem da se bojim toga, ako nisi skonto, de jos jednom procitaj..a da nije bez razloga dokazuju kvalifikacije za ovo SP...hajd sad napisi da nije takoVirtu4l je napisao/la:Ti već znaš sastav za Nigeriju? De reci i nama.ARGUMENT je napisao/la:Pa je li tebi svejedno ako zaigra Vedo ili Miske ili Pjanic na krilu?
Ma za sve vi imate neku novu teoriju i prave razloge zasto je on tako odlucio..idemo onda da zbog jednog igraca koji je zabio hattrick da ispasta cijela ekipa..svaka castcalcio je napisao/la:Ko god da zaigra znam da ima neka ideja i razlog zbog cega je to tako.ARGUMENT je napisao/la:Pa je li tebi svejedno ako zaigra Vedo ili Miske ili Pjanic na krilu?calcio je napisao/la: Vazda se vi necega bojite
Kada je Vedo igrao to je bilo zbog toga sto je bio u strasnoj formi cijelu jesen. Par dana prije Slovacke je zabio hat trick u Bundesligi i normalno da ga Susic nije htio ostaviti na klupi, nije svak Mancini.
- 1988risha
- Kontakt:

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 20 jun 2014, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ne bi me cudilo da zaigramo nesto kao 4-1-2-1-2 ukoliko Spaha i Sejo ne zaigraju. Lulic na boku u ovoj varijanti, a Seo stoper.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Gravce Mamara1988risha je napisao/la:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo napad.Dakle Ibisevic Miske van Pjanic naprjed da ovu dvojicu pita loptama.
Ako promijeni formaciju opet sa dva napadača i jednim zadnjim veznim tek onda ce pokazati kolika je fudbalska neznalica. Sa dva napadača moze igrati jedino u 4 4 2 formaciji bez klasične desetke.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Ne vjerujem da ce krenuti od pocetka sa dva spica.
Pa uigravao je nesto drugo sto odlicno ide i sto se pokazalo protiv Argentine.
Vedo je tu da udje ako nam treba gol, ili da odmori Dzeku ako budemo imali pozitivan rezultat.
Pa uigravao je nesto drugo sto odlicno ide i sto se pokazalo protiv Argentine.
Vedo je tu da udje ako nam treba gol, ili da odmori Dzeku ako budemo imali pozitivan rezultat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.