HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Citairat ću i nijh ima vremena, sad nije tema Spars već Široki i propast talenata po istoj logici. Logika je jednostavna nauka, egzaktna. Pa reko da provjerim da li si upozorio talente Širokog da je vrijeme da napuste Široki jer će im karijere propasti, naravno po tvojoj logici. Jer bolje je igrati 3 minute u ABA ligi nego 40 u ovoj amaterskoj. Vjerovatno si se i u klubu angažovo da im daju ispisnice, da to ide po kratkom postupku. Jer kako se brineš za talente u drugim klubovima vjerovatno si mnogo angažovaniji u svom. Pozzzz....
opet ću ti reć..pišeš gluposti..koga sam ja savjetovao, koga upozorio? jebote ovdje ne smiješ ni napisati što misliš.nesto je napisao/la:Citairat ću i nijh ima vremena, sad nije tema Spars već Široki i propast talenata po istoj logici. Logika je jednostavna nauka, egzaktna. Pa reko da provjerim da li si upozorio talente Širokog da je vrijeme da napuste Široki jer će im karijere propasti, naravno po tvojoj logici. Jer bolje je igrati 3 minute u ABA ligi nego 40 u ovoj amaterskoj. Vjerovatno si se i u klubu angažovo da im daju ispisnice, da to ide po kratkom postupku. Jer kako se brineš za talente u drugim klubovima vjerovatno si mnogo angažovaniji u svom. Pozzzz....
misliš da je nekome u hkk širokom drago što će se igrati samo bh liga?

tko igra 3 minute u aba ligi? daj mi reci, prosvjetli me..od ovih što se očekuje da će se prodati?
mišljenja sam da buzi i vrabcu, ako žele napredovat, treba jača liga iduće sezone (iako ni u ovoj nisu imali neku statistiku s tim da ih se najavljuje kao mega talente, pišu hvalospjevi, ide se na draft

i mislim da je dosta na ovu temu na topicu o hkk širokom

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Jedini ko piše o gluposti i off topic si ti. Ti pišeš o Sparsu ne ja. Ja isključivo pišem o Širokom i iznosim svoje mišljenje. Evo i ja sam istog mišljenja, odnosno da je Domagoju, Karačiću i ostalim talentima najbolje da napuste odmah Široki ako žele da napreduju. Evo i oko nečega se slažemo.Kevin je napisao/la:opet ću ti reć..pišeš gluposti..koga sam ja savjetovao, koga upozorio? jebote ovdje ne smiješ ni napisati što misliš.nesto je napisao/la:Citairat ću i nijh ima vremena, sad nije tema Spars već Široki i propast talenata po istoj logici. Logika je jednostavna nauka, egzaktna. Pa reko da provjerim da li si upozorio talente Širokog da je vrijeme da napuste Široki jer će im karijere propasti, naravno po tvojoj logici. Jer bolje je igrati 3 minute u ABA ligi nego 40 u ovoj amaterskoj. Vjerovatno si se i u klubu angažovo da im daju ispisnice, da to ide po kratkom postupku. Jer kako se brineš za talente u drugim klubovima vjerovatno si mnogo angažovaniji u svom. Pozzzz....
misliš da je nekome u hkk širokom drago što će se igrati samo bh liga?![]()
tko igra 3 minute u aba ligi? daj mi reci, prosvjetli me..od ovih što se očekuje da će se prodati?
mišljenja sam da buzi i vrabcu, ako žele napredovat, treba jača liga iduće sezone (iako ni u ovoj nisu imali neku statistiku s tim da ih se najavljuje kao mega talente, pišu hvalospjevi, ide se na draftitd) ... a ti ako tako ne misliš i ako misliš da im je ok bh liga..ok..tvoje mišljenje..poštujem..
i mislim da je dosta na ovu temu na topicu o hkk širokom

Karačić možda i nije igrao 3 igrao je i manje da te prosvjetlim.
A ko to brani nekom u Širokom da piše hvalospjeve o bilo kome, da prijavljuje nekog na draft.
A o Buzi i Vrabci piši na temi Sparsa. Pozzz ...
gdje sam ja pisao off topic?nesto je napisao/la:Jedini ko piše o gluposti i off topic si ti. Ti pišeš o Sparsu ne ja. Ja isključivo pišem o Širokom i iznosim svoje mišljenje. Evo i ja sam istog mišljenja, odnosno da je Domagoju, Karačiću i ostalim talentima najbolje da napuste odmah Široki ako žele da napreduju. Evo i oko nečega se slažemo.Kevin je napisao/la:opet ću ti reć..pišeš gluposti..koga sam ja savjetovao, koga upozorio? jebote ovdje ne smiješ ni napisati što misliš.nesto je napisao/la:Citairat ću i nijh ima vremena, sad nije tema Spars već Široki i propast talenata po istoj logici. Logika je jednostavna nauka, egzaktna. Pa reko da provjerim da li si upozorio talente Širokog da je vrijeme da napuste Široki jer će im karijere propasti, naravno po tvojoj logici. Jer bolje je igrati 3 minute u ABA ligi nego 40 u ovoj amaterskoj. Vjerovatno si se i u klubu angažovo da im daju ispisnice, da to ide po kratkom postupku. Jer kako se brineš za talente u drugim klubovima vjerovatno si mnogo angažovaniji u svom. Pozzzz....
misliš da je nekome u hkk širokom drago što će se igrati samo bh liga?![]()
mišljenja sam da buzi i vrabcu, ako žele napredovat, treba jača liga iduće sezone (iako ni u ovoj nisu imali neku statistiku s tim da ih se najavljuje kao mega talente, pišu hvalospjevi, ide se na draftitd) ... a ti ako tako ne misliš i ako misliš da im je ok bh liga..ok..tvoje mišljenje..poštujem..
i mislim da je dosta na ovu temu na topicu o hkk širokom![]()
Karačić možda i nije igrao 3 igrao je i manje da te prosvjetlim.
A ko to brani nekom u Širokom da piše hvalospjeve o bilo kome, da prijavljuje nekog na draft.
A o Buzi i Vrabci piši na temi Sparsa. Pozzz ...

ja sam o sparsu pisao na temi sparsa a ti si se nakačio ovdje pisat gluposti...
pa naravno da je domagoju za napredak bolje da igra u jačoj ligi i ako ga široki uspije prodat neka ide, al je fora što je on već igrao aba ligu, a karačić uopće nije ni bio u sastavu za aba ligu jer je junior..znači, karačić je igrao 0 minuta u aba ligi jer je ove sezone prošle junior još..je li ti to jasno ili ti treba dodatno objašnjavat?
je li ja branim da netko piše hvalospjeve? apsolutno ne, samo mi je smiješno i imam pravo to komentirat..
neću više na ovu temu, a pogotovo s tobom jer lupaš...

Imaš pravo to komentirati kao što i ja imam pravo komentirati da je njima bolje da idu u drugi klub jer nakon ABA lige povratak u amatersku ligu je loše za njihov razvoj. Ponavljam ti jedini ko piše gluposti i off topic si ti tema nije Spars već Široki i molim te da pišeš o temi!Kevin je napisao/la:
gdje sam ja pisao off topic?![]()
ja sam o sparsu pisao na temi sparsa a ti si se nakačio ovdje pisat gluposti...
pa naravno da je domagoju za napredak bolje da igra u jačoj ligi i ako ga široki uspije prodat neka ide, al je fora što je on već igrao aba ligu, a karačić uopće nije ni bio u sastavu za aba ligu jer je junior..znači, karačić je igrao 0 minuta u aba ligi jer je ove sezone prošle junior još..je li ti to jasno ili ti treba dodatno objašnjavat?
je li ja branim da netko piše hvalospjeve? apsolutno ne, samo mi je smiješno i imam pravo to komentirat..
neću više na ovu temu, a pogotovo s tobom jer lupaš...![]()

Komentarisao sam ove mlađe, 95 i 96 godišta, ima tu i Čorić 94 sa ABA ligaškim iskustvom. Svi su oni prerasli ovu ligu i trebali bi radi svog napretka da idu u veći klub. Što da ga prodaju neka ga puste, radi njegovog napretka.
................

Zadnja izmjena: Android, dana/u 27 jun 2014, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Igor Marinovic @sofoklo13 · 2h
Information that Josip Bilinovac signed to Szolnoki Olaj from Siroki was false! It was Facebook prank between players.
Igor Marinovic @sofoklo13 · 2h
One of the Bilinovac's ex-teammates "hacked" his profile and posted "the transfer". Don't know why @SzolnokiOlajKK from all clubs

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- Pancer
- Kontakt:
imali ikakve šanse da Široki bude sudionik nekog Europskog natjecanja pošto vidim da se iduće sezone neće igrati ABA liga
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
teško..Pancer je napisao/la:imali ikakve šanse da Široki bude sudionik nekog Europskog natjecanja pošto vidim da se iduće sezone neće igrati ABA liga
-
- Kontakt:
Klub naš miruje do Velike Gospe kao i uvijek ,Široki zainteresiran za Antuna Hrkaća ,igrača Darde ,junior Cedevite bio
Bilo bi fino kad bi uspjeli dovest nekog iz ove Domine U-20 ,Žganeca ili nekog drugog
Jones i Barać imaju još godinu dana ugovora,ali vjerovatno idu, Rikić vjerovatno ostaje
Bilo bi fino kad bi uspjeli dovest nekog iz ove Domine U-20 ,Žganeca ili nekog drugog
Jones i Barać imaju još godinu dana ugovora,ali vjerovatno idu, Rikić vjerovatno ostaje
- ultrassa1921
- Kontakt:
Zganec je potpisao za cedevitufelix123 je napisao/la:Klub naš miruje do Velike Gospe kao i uvijek ,Široki zainteresiran za Antuna Hrkaća ,igrača Darde ,junior Cedevite bio
Manijaci Zeljini
Jones najvjerovatnije ide u Belgiju...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
To mi je promaklo ,bio na odmoruultrassa1921 je napisao/la:Zganec je potpisao za cedevitufelix123 je napisao/la:Klub naš miruje do Velike Gospe kao i uvijek ,Široki zainteresiran za Antuna Hrkaća ,igrača Darde ,junior Cedevite bio
A loš mu je to potez bit će tamo 15ti igrač ,u Širokom bio igrao u prvoj petorci,ali dobro sigurno se dečku ne igra BH liga
Rikića opasno traže neki klubovi ,Buducnost najvise grize ,ali ja ga ne bi prodavao za kikiriki,ispod jednog godisnjeg proracuna kluba (oko 300 000 eura) ja ga ne bi prodavao ,Baraća pogotovo
ma otići će skoro svifelix123 je napisao/la:To mi je promaklo ,bio na odmoruultrassa1921 je napisao/la:Zganec je potpisao za cedevitufelix123 je napisao/la:Klub naš miruje do Velike Gospe kao i uvijek ,Široki zainteresiran za Antuna Hrkaća ,igrača Darde ,junior Cedevite bio
A loš mu je to potez bit će tamo 15ti igrač ,u Širokom bio igrao u prvoj petorci,ali dobro sigurno se dečku ne igra BH liga
Rikića opasno traže neki klubovi ,Buducnost najvise grize ,ali ja ga ne bi prodavao za kikiriki,ispod jednog godisnjeg proracuna kluba (oko 300 000 eura) ja ga ne bi prodavao ,Baraća pogotovo

Rikić je potpisao sa Budućnosti na 3 godine
iako smo u ovakvom **** stanju opet prodajemo igrače

Otiso nam Riki,nek mu je sa srecom,potencijal ima,nadam se da ce ga iskorisiti dole i da ce HRV reprezentacija dobiti jos jednog Hercegovca 

HRHB
HRHB
- ultrassa1921
- Kontakt:
a zasto BiH ne bi dobila jos jednog HercegovcaAndroid je napisao/la:Otiso nam Riki,nek mu je sa srecom,potencijal ima,nadam se da ce ga iskorisiti dole i da ce HRV reprezentacija dobiti jos jednog Hercegovca

Manijaci Zeljini
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa ne potrgase se od poziva istom. 

kako ce ako je igrao za mladze kategorije hrvatskeBurningLegion je napisao/la:Pa ne potrgase se od poziva istom.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa nek traze ispisnicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.