I to sa mehkim Ć, Ćerim!beka23 je napisao/la:Čuj ĆerimChinaglia je napisao/la:morao sam slikat' ovog debila sa stranice FK Sloboda Tuzlamaksuz za @harryja
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I to sa mehkim Ć, Ćerim!beka23 je napisao/la:Čuj ĆerimChinaglia je napisao/la:morao sam slikat' ovog debila sa stranice FK Sloboda Tuzlamaksuz za @harryja
![]()
Zamisli Ćerima sa parolom.solar1987 je napisao/la:Ko god ima nesto protiv Azmira a mislim da takvih ima veoma malo trebali bi se izdvojit i bojkotovat utakmice Slobode napravit parolu i dokazat da ga zelite istjerat iz kluba.Onda vas 10 max. kad bude izdvojilo se nas 10 000 ce vas pojest i dovidjenja prijatno.Dosta je vise unosenja negativne energije u klub.Strasno nezahvalni ste,covjek nas je vratio iz mrtvih top tema smo drzave i pogledajte sta govorite.Nismo mogli ni sanjati o treneru poput Cire,a on je dosao,povezuju nam JFH sa klubom,jestel vi svjesni ko je ta crncuga ?!! Pesimisti manite se Slobode.
Sto se tice mog buraza on je digao ruke od UO, jer jednostavno ne moze stici na 1000 strana. Ima svoj pravi posao na kojem radi normalne smjene. Ima svoj privatni biznis, ima sad djeciju skolu fudbala kojoj se posvetio a ono sto najjace radi je Azmirov projekt:Probisvjet je napisao/la:Samo neznalice imaju nesto protiv Vugdalica. Navijaci iz pelena.
Nego cekam da se javi krmpotic i da uzme mustuluk. Trenutno jedino on osim Azmira i Sase imaju informacije.
krmpoticu sunca ti nebeskog javi se.
ojjjj cerimeChinaglia je napisao/la:morao sam slikat' ovog debila sa stranice FK Sloboda Tuzlamaksuz za @harryja
![]()
Pazi sloboda72 vpli slobodu vidi se i nije cerim..pod tim nickom pise Skoka ili Rahmanovic prije da je ovaj drugi...ali nije ni bitno bit o je da svi volimo slobodu i da izbjegavamo tu poganu politiku da se zbog politickih olredjeljenosti mjenjaju misljenja prema Slobodi i ljudima koji je sad vodeCoraco je napisao/la:Da nije ovaj sloboda72 zapravo Ćerim, pitanje je sad ?njemu smeta Azmir i naše negodovanje Suljinih izjava
tako je brate, svaka ti je na mjestuharry_90 je napisao/la:Nabijem svakog na k.... ko ima nesto protiv Azmira Husica..takvima zatvorit kapije Tusnja,frajer nas vratio iz mrtvih i opet mu neki traze manu,koliko su ljudi bezobrazni ne mogu da vjerujem,navikli na rasulo iz proslih uprava i raznih vojnika Slobode,sad kad dodje Ciro ,Azmir im bio Bog,kad ode Ciro Azmir ne valja,jer nema Cire da im salje puse i pozdrave po stadionu..hebo vas Ciro i vi njega...Trebamo imati cast sto se jedan JFH povezuje sa nama,pa da to i propadne,ejj jedan JFH se povezivao sa nama..vise nas ima za Azmira nego ovih protiv koji su hvala Bogu manjina
PODRSKA AZMIRU I VUGDALICU![]()
Bravo krmpoticu! Znam tvog brata i znam gdje radi i da radi u smjenama. Neka mu je sa srecom. Ipak ostani aktivan na ovoj temi i prenesi nam sta ima u FK Sloga jer to je bratski klub. Pozdrav i hvala sto si se javio!krmpotich je napisao/la:Sto se tice mog buraza on je digao ruke od UO, jer jednostavno ne moze stici na 1000 strana. Ima svoj pravi posao na kojem radi normalne smjene. Ima svoj privatni biznis, ima sad djeciju skolu fudbala kojoj se posvetio a ono sto najjace radi je Azmirov projekt:Probisvjet je napisao/la:Samo neznalice imaju nesto protiv Vugdalica. Navijaci iz pelena.
Nego cekam da se javi krmpotic i da uzme mustuluk. Trenutno jedino on osim Azmira i Sase imaju informacije.
krmpoticu sunca ti nebeskog javi se.
Eto bas su neku noc proslavili titulu![]()
- Ono sto mi kaze da je u razgovoru sa El prezidenteom skontao da je najkorisniji u Slozi. U Slobodi ionako ima likova koji dobro rade svoj posao. Azmir mu je dao klub u potpunosti u ruke tako da se bas posvetio trenerskom poslu. Ima ih ovdje na forumu koji ga znaju licno i znaju da odlicno radi svoj posao. Bas ga pitam sta je sa ovog niggeraVeli da se iz Brazila sa Azmirom cuje samo porukama ali nije ga nista zapitkivao na ovu temu. Cim nesto iscackam, javljam se
Da nije Maletic koji je igrao u Celiku?djulba je napisao/la:Jimmy dolazi u nedeljuA danas u 10 je prozivka nakojoj će biti neki Stefan Maletić iz Holandije i neki Amir Alihodžić iz kanzasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.