Al' ono fakat.Consigliere je napisao/la:Ovi sto se zale na HTV, trebaju pogledati koju emisiju na BHT-u![]()
YepOtelo je napisao/la:Jel to sa one stranice na fb : "Vlaovicu, ne"
Prejaka stranica.Jericho je napisao/la:YepOtelo je napisao/la:Jel to sa one stranice na fb : "Vlaovicu, ne"
![]()
![]()
zar su ikad biliConsigliere je napisao/la:Ovaj ritam dan- utakmica je poceo uzimati danak na nase komentatore. I Spaho i Suko dekoncentrisani i neinformirani.
Jericho je napisao/la:malo od včrs sa HRT-a....
Balog utakmica Ita-Crc: "..i sve se ovo desava u trenutku kada vrijeme prolazi"![]()
Vlaović utakmica Švi-Fra: "Često se događa da se ovo rijetko viđa"
"Francuzi svaki napad žele završiti udarcem na gol"
"Što su Švicarci dalje od francuskog gola biće im teže postići pogodak"
"Nije bilo prekršaja i iz tog razloga nije sviran slobodni udarac!"
"Ako Lichsteiner ode u napad, na njegovom mjestu će ostati praznina."
"Švicarska bi u drugim uvjetima protiv druge momcadi igrala sigurno bolje ..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dubrava je napisao/la:Su-komentator![]()
a ustvari mlati praznu slamu
Meni je ipak Balog najjači na HRT-u sa svojim doskočicama tipa "...i to je ta lopta sa očima Pirla...." ili ".....netipična igra Talijana...." ili xy je promašio loptu i veli "....netipično za njega...."
Da je Vlaović izbornik BIH sigurno nebi izgubili jučerašnju utakmicu jer on je više puta tijekom utakmice otkrio tajnu kako zaustaviti Messia "ne treba cuvati Messia nego prostor u koji on moze ući". Siguran sam da je Ancelotti pozorno slušao Vlaovića i da će tu tajnu prenjeti stoperima Reala i da će Messijeva karijera uskoro krenuti nizbrdo, a sve zbog genijalne Vlaovićeve analize.
Spahu vjerovatno ne... Ja mislim da su dogovorili rotaciju na nase tri tekme. Nadam se Kristicu, ali nije mi toliko bitno jer gledam vani, pa...Chinaglia je napisao/la:koga ćemo imati čast slušati noćas u 00.00h?
Kristić komentarise obje tekme nase i protiv Nigerije i protiv IranaConsigliere je napisao/la:Spahu vjerovatno ne... Ja mislim da su dogovorili rotaciju na nase tri tekme. Nadam se Kristicu, ali nije mi toliko bitno jer gledam vani, pa...Chinaglia je napisao/la:koga ćemo imati čast slušati noćas u 00.00h?
Goalgetter je napisao/la:Da je Vlaović izbornik BIH sigurno nebi izgubili jučerašnju utakmicu jer on je više puta tijekom utakmice otkrio tajnu kako zaustaviti Messia "ne treba cuvati Messia nego prostor u koji on moze ući". Siguran sam da je Ancelotti pozorno slušao Vlaovića i da će tu tajnu prenjeti stoperima Reala i da će Messijeva karijera uskoro krenuti nizbrdo, a sve zbog genijalne Vlaovićeve analize.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.