Very nice!Samo gdje je ovo?AnnesTM87 je napisao/la:
Nice
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
fakt gdje je ovo ja znam za cevabdzinicu

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ja znam da ima kaffe Željo blizu Visokog......bio je i u Kiseljaku u centru al mislim da ne radi vise... 

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
u Brezi 20ta godina kako radi,nekada bio sponzor TM novinamakalimero je napisao/la:Very nice!Samo gdje je ovo?AnnesTM87 je napisao/la:
Nice

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- Stole iz Bora
- Kontakt:
[quote="Stole iz Bora"]Tiro iz Breze ...
Scena iz rata : Tiro zapalili nam Grbavicu, neka neka zapalicemo i mi njima kosevo...

Scena iz rata : Tiro zapalili nam Grbavicu, neka neka zapalicemo i mi njima kosevo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Tiro iz Breze ...![]()

Zajedno smo bili u Norveskoj, covjek je tad imao 4-5 Zeljinih trenerki i isto toliko kolekcija dresova (sa sorcevima) onako za presvuci se ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
BOGIČEVIĆ: ZVIJEZDA JE KOREKTNA, ALI...
Piše: E. Škorić
Ponedjeljak, 22.02.10. 10:37.
Katastrofalno stanje u redovima nekadašnjeg bh. prvaka Modriča Maxime rezultiralo je odlaskom nekoliko glavnih igrača. Uljare će definitivno napustiti i Jadranko Bogičević.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Jadranko Bogičević tri je sezone nosio plavo-žuti dres, no sada je sigurno da će napustiti redove popularnih Uljara. Naime, u Modriči nije baš bajna situacija, a nekoliko ključnih igrača dobilo je zeleno svjetlo da pronađu novu sredinu.
26-godišnji Bogičević, za kojeg se smatra da je jedan od ponajboljih odbrambenih igrača u ligi, imao je nekoliko ponuda ostalih premijerligaša. Najkonkretniji su bili iz Željezničara, Čelika i Zvijezde.
"Imao sam par ponuda nakon što sam postao slobodan igrač. Moram reći da su iz Zvijezde bili veoma korektni, no teško je bilo odbiti izazov kakav su za našu ligu Željezničar i Čelik. Mislim da ću izabrati jedan od ta dva kluba, ali u toku dana će se znati nešto više. Ponavljam, iz Gradačca su bili isuviše korektni, ali...", kazao je za naš portal Bogičević, sada već bivši štoper Modriče.
SportSport.ba nezvanično saznaje kako će Bogičević u drugom dijelu sezone nositi dres Željezničara.
Piše: E. Škorić
Ponedjeljak, 22.02.10. 10:37.
Katastrofalno stanje u redovima nekadašnjeg bh. prvaka Modriča Maxime rezultiralo je odlaskom nekoliko glavnih igrača. Uljare će definitivno napustiti i Jadranko Bogičević.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Jadranko Bogičević tri je sezone nosio plavo-žuti dres, no sada je sigurno da će napustiti redove popularnih Uljara. Naime, u Modriči nije baš bajna situacija, a nekoliko ključnih igrača dobilo je zeleno svjetlo da pronađu novu sredinu.
26-godišnji Bogičević, za kojeg se smatra da je jedan od ponajboljih odbrambenih igrača u ligi, imao je nekoliko ponuda ostalih premijerligaša. Najkonkretniji su bili iz Željezničara, Čelika i Zvijezde.
"Imao sam par ponuda nakon što sam postao slobodan igrač. Moram reći da su iz Zvijezde bili veoma korektni, no teško je bilo odbiti izazov kakav su za našu ligu Željezničar i Čelik. Mislim da ću izabrati jedan od ta dva kluba, ali u toku dana će se znati nešto više. Ponavljam, iz Gradačca su bili isuviše korektni, ali...", kazao je za naš portal Bogičević, sada već bivši štoper Modriče.
SportSport.ba nezvanično saznaje kako će Bogičević u drugom dijelu sezone nositi dres Željezničara.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- BlueSharks
- Kontakt:
@lisander
Nešta avaz slično vodi, al im je beze skroz. Ja koliko se sjećam neko je objavio(ne mogu se sad tačno sjetiti ko) da je Željo ove polusezone drugi ili treći najgledaniji fudbalski klub na balkanu.
A što se ovog Bogićevića tiče, on došao il ne, meni svejedno, i tako imamo uz Borac po meni ubjedljivo najjaču odbranu u PL, mada od viška glava ne boli, samo da mu plata ne bude previskoa
Znači otprilike za ovu drugu polusezonu smo se sasvim dovoljno pojačali Rovčanin, Višća, Bajro, Bešlija, Perak, Rdošević, onda Serdarević, Bekrić, Popović gore ne mogu i valjda će se poboljšati, jedini problem je povreda Stanića dugo će mu trebati da se vrati u formu, a bio nam jedan od boljih u prvoj polusezoni. Evropa bi trebala biti zagarantovana, mada čujem neki su se igrači osilili, pa i brbu za titulu najavljuju
Još kad dobijemo web stranicu, nema dalje GIGANTI SMO 
Nešta avaz slično vodi, al im je beze skroz. Ja koliko se sjećam neko je objavio(ne mogu se sad tačno sjetiti ko) da je Željo ove polusezone drugi ili treći najgledaniji fudbalski klub na balkanu.
A što se ovog Bogićevića tiče, on došao il ne, meni svejedno, i tako imamo uz Borac po meni ubjedljivo najjaču odbranu u PL, mada od viška glava ne boli, samo da mu plata ne bude previskoa

Znači otprilike za ovu drugu polusezonu smo se sasvim dovoljno pojačali Rovčanin, Višća, Bajro, Bešlija, Perak, Rdošević, onda Serdarević, Bekrić, Popović gore ne mogu i valjda će se poboljšati, jedini problem je povreda Stanića dugo će mu trebati da se vrati u formu, a bio nam jedan od boljih u prvoj polusezoni. Evropa bi trebala biti zagarantovana, mada čujem neki su se igrači osilili, pa i brbu za titulu najavljuju

Strauss Junior
Trening je u 3...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E j.biga, na poslu sam do 4 ..Seyo_TM je napisao/la:Trening je u 3...

AMAR OSIM
Mislim da se neces dobro osjecati oko pola3Stole iz Bora je napisao/la:E j.biga, na poslu sam do 4 ..Seyo_TM je napisao/la:Trening je u 3...

Danas ko ne ode na trening zajebo se 

Fino je ovako malo doci na forum pa nesto korisno procitati ...
sto bolanpile87 je napisao/la:Danas ko ne ode na trening zajebo se

Sto li ..Seyo_TM je napisao/la:sto bolanpile87 je napisao/la:Danas ko ne ode na trening zajebo se

Djele se mevludske bobe?
Pardon sutra !!!Seyo_TM je napisao/la:sto bolanpile87 je napisao/la:Danas ko ne ode na trening zajebo se
Nažalost u Kiseljaku je zatvoren ima možda i godinaLIvada je napisao/la:Ja znam da ima kaffe Željo blizu Visokog......bio je i u Kiseljaku u centru al mislim da ne radi vise...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, sassari i 43 gosta.