Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
uz veliku pomoc gerrarda veceras suarez dominira.
stvarno sada mislim da cemo imati problema sa gerrardom ako se ne pojacamo jer sada vec precesto pravi ove nedopustive greske.
stvarno sada mislim da cemo imati problema sa gerrardom ako se ne pojacamo jer sada vec precesto pravi ove nedopustive greske.
You are someone else I am still right here
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da bi Suarez i na stakama dominirao opet

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa proslu sezonu imao jednu-dvije, ali su nam njegove lopte iz prekida donijele bezbroj bodova. Uglavnom covjek ulazi u godine i normalno je da se trazi zamjena, mislim da su zbog toga doveli Emrea.fera je napisao/la:uz veliku pomoc gerrarda veceras suarez dominira.
pratim ga od pocetka karijere i u zadnje vrijeme je bas u krizi, puno gresaka u defanzivi pravi niko nije rekao da je los naprijed.nerkolfc je napisao/la:Pa proslu sezonu imao jednu-dvije, ali su nam njegove lopte iz prekida donijele bezbroj bodova. Uglavnom covjek ulazi u godine i normalno je da se trazi zamjena, mislim da su zbog toga doveli Emrea.fera je napisao/la:uz veliku pomoc gerrarda veceras suarez dominira.
LUIS SUAREZ!
Covjek igra najjednostavniji, a naj(je)ubitacniji fudbal na svijetu! Bez puno komplikovanja i meljanja, samo trpaaaj

Covjek igra najjednostavniji, a naj(je)ubitacniji fudbal na svijetu! Bez puno komplikovanja i meljanja, samo trpaaaj

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nakon fantasticne sezone zasluzili su produzeni odmorFearless je napisao/la:Veceras ce Suarez svoje kolege poslati na odmor B-)

Konacno da se neko usudio to napisati.fera je napisao/la:uz veliku pomoc gerrarda veceras suarez dominira.
Gerrard je ovu sezonu odigrao pod velikom motivacijom , igrao je 200 %.Na poziciji DM tesko da mozemo sa njim cijele sezone.Koliko god je Gerrard legenda ja mislim da on ne moze ni priblizno odigrati kao prosle sezone.Previse je spor , ne pokriva veliki dio terena , Henderson igra u ovoj repki samo da pokrije Gerrardov prostor.Ja mislim da se treba naci neko veliko pojacanje poput Hamsika.A Hendersona staviti na DM.
Nez mozda grijesim , mozda je ovo zbog emotivnog praznjenja koji je dozivio kada smo izgubili titulu.
Mozda je pao i fizicki i psihicki.
Ja nez mislim da bi trebali naci neku zamjenu za Gerrarda
Čuj neko, ja to već postam četiri godine. Drago mi je da je i kolega Fera to primjetio.lolja72 je napisao/la:Konacno da se neko usudio to napisati.fera je napisao/la:uz veliku pomoc gerrarda veceras suarez dominira.
Gerrard je ovu sezonu odigrao pod velikom motivacijom , igrao je 200 %.Na poziciji DM tesko da mozemo sa njim cijele sezone.Koliko god je Gerrard legenda ja mislim da on ne moze ni priblizno odigrati kao prosle sezone.Previse je spor , ne pokriva veliki dio terena , Henderson igra u ovoj repki samo da pokrije Gerrardov prostor.Ja mislim da se treba naci neko veliko pojacanje poput Hamsika.A Hendersona staviti na DM.
Nez mozda grijesim , mozda je ovo zbog emotivnog praznjenja koji je dozivio kada smo izgubili titulu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jesi li upratio trenutak kada si postao HernandezHenderson je napisao/la:Čuj neko, ja to već postam četiri godine. Drago mi je da je i kolega Fera to primjetio.lolja72 je napisao/la:Konacno da se neko usudio to napisati.fera je napisao/la:uz veliku pomoc gerrarda veceras suarez dominira.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Sjećamo se scene prije par sedmica

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Velid je najjači lik na svijetu. Dobro si me napomenuo. Hernandez. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- BeyKopites
- Kontakt:
A mislim da Stiviju i nije nešto previše krivo što će ispasti sa repkom, zna se da je uvijek više volio Liverpool od reprezentacije i bolje igrao za klub nego za državu.gaston je napisao/la:
Sjećamo se scene prije par sedmica
A iskreno ni ja se ne bih sikirao da upadnem u cirkus Woya Hodgsona, ne zna se ni ko pije ni ko plaća teško je tu igrati.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ne mislim da gerrard ne treba da igra al treba nam jedan dobar zadnji vezni kad je gerrard na terenu
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Boljeg od Besica necemo nacifera je napisao/la:ne mislim da gerrard ne treba da igra al treba nam jedan dobar zadnji vezni kad je gerrard na terenu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Treba nam playmaker zadnji vezni, koji i nekako moze zameniti Gerrarda. Emre Can ima taj potencijal, poprilicno je mobilan, poprilicno kreativan i dobar passer, odlican tehnicar, ali videcemo gde je njemu domet i koliko ce njega Brendan da ga "izbrusi".
Sa trkacom ne dobijamo mnogo dole, u prevodu kupiti kostolomca aka De Jong. Hendo vec ima tu rolu i on sa ove role BTB veznjaka ne treba da se sklanja jer tu ispliva ono najbolje i njemu, jak u tranziciji, moze da pruzi pas, i moze da pokriva teren. Njemu to treba, on ako bude bio u roli Gerrarda, mora imati prvo strpljenje i da skoro nikad ne prelazi pola, a tu sve mane njegove dolaze do izrazaja, kao npr u Engleskoj reprezentaciji.
Ako ce se vec traziti taj igrac, meni je vrlo idealan tip Dani Parejo. Ali sumnjam da ce se kesirati za njega.
Sa trkacom ne dobijamo mnogo dole, u prevodu kupiti kostolomca aka De Jong. Hendo vec ima tu rolu i on sa ove role BTB veznjaka ne treba da se sklanja jer tu ispliva ono najbolje i njemu, jak u tranziciji, moze da pruzi pas, i moze da pokriva teren. Njemu to treba, on ako bude bio u roli Gerrarda, mora imati prvo strpljenje i da skoro nikad ne prelazi pola, a tu sve mane njegove dolaze do izrazaja, kao npr u Engleskoj reprezentaciji.
Ako ce se vec traziti taj igrac, meni je vrlo idealan tip Dani Parejo. Ali sumnjam da ce se kesirati za njega.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jel moguce da će ponudit 26 mil. funti za adama,frajer ne vrijedi 20 milki eura
Ibrahim Toure (28), brat Kolo i Yaya Tourea je preminuo. RIP
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- reds_forever
- Kontakt:
Ja ne znam koji je njemu djavo, ili ustane na lijevu nogu ili je jednostavno peh....Tacno kao onaj tip ljudi sto pred ispit nauce sve, spuca ih trema i nigdje ihfera je napisao/la:uz veliku pomoc gerrarda veceras suarez dominira.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.